Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי איבוד אחיזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי הבוקר דבר מוזר .

אחרי שהרמזור הפך לירוק פניתי שמאלה בצומת במהירות נמוכה מאוד 10 קמש בערך אולי פחות ולקראת סיום הפנייה הרגשתי שאני מאבד אחיזה האוטו התחיל להחליק ואני בתור נהג שלא מנוסה במצבים כאלה מתמרן בהגה ימינה ושמאלה (באינסטינקט)עד שהתייצבתי .(מזל שזה קרה מוקדם והכביש היה ריק)

עצרתי בצד ובדקתי מה קרה ולא ראיתי שום סימנים שיכלו לגרום לדבר כגון שמן וכדו' לא מצאתי

השאלה שלי היא האם ישנה איזה שהיא תקלה שיכולה לגרום לכך ברכב שלא מלווה בנורות אדומות למניהן, עוד אציין שאח"כ נסעתי עוד כמה קילומטרים ולא קרה כלום.

(המקרה הוא ברובר 620 אוטומט שנת 95')

W202 C240

פורסם

מאוד מוזר לשמוע על כזה דבר במהירות כו נמוכה ובלי שום שמן על הכביש........

הרובר שלך זה הנעה קידמית, נכון?

ואיך בדיוק החלקת? גלגלים קידמיים? אחוריים? כל הגלגים אבדו את האחיזה והרכב נסחף?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ממש החלקה?

לא נתת יותר מידי גז בתוך הפניה?

לא יודע,אפילו לחץ אוויר לא נשמע לי הגיוני שבגלל זה תחליק במהירות כה נמוכה,בלי שמן/חול וכדומה על הכביש.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לא נתתי יותר מדי גז,וגם לי זה היה מאוד מוזר לא הבנתי מאיפה זה בא בכלל.

הרובר היא הנעה קדמית וההחלקה הייתה מדומני בכל הגלגלים.

W202 C240

פורסם

אולי חול על הכביש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יכול להיות שזה הצבע של המעברי חצייה גרם לך להחלקה ? קרה לי כבר שעצרתי ברמזור שהתחלף לאדום והרכב עצר יפה עד לרגע שהוא עלה על הצבע והרכב הפעיל ABS, הרגשה כאילו אין אחיזה בכלל על הצבע הזה.

No Risk, No Fun...

פורסם

בוא נחשוב רגע - מה יכול לגרום לאבדן פתאומי של אחיזת כל 4 גלגלים בקרקע?

קורה משהו שהאיחזה הזו בין אספלט לגומי נעלמת.

חוץ משמן/קרח אני מתקשה לחושב על משהו............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הצבע ה"איכותי" על מעברי חצייה חלקלק בצורה היסטרית. יכול להיות גם טל של בוקר.

א. תבדוק לחץ אויר.

ב. תבדוק תקינות צמיגים.

ג. תלך לקורס נהיגה מתקדמת, פעם הבאה אולי אל תצליח לתקן. כדאי לך, זה באמת מציל חיים.

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך תפקידו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ב 10 קמש לאבד אחיזה בכל הגלגלים ועוד להגיע למצב של נסיון השטלתות על הרכב נשמע לי רק על החלקה על הקרח או הרבה מעבר ל 10 קמש

טוב נתיפשר על הרבה שמן

בכל אופן אם כך המצב , אז אותו איזור היה אמור להיות המאת האחוזים מלא ערימת מכוניות שכבר עברו שם לפניך ביותר מהירות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...