Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני צריך עזרה בבניית מערכת לרכב שלי.

אז ככה אני די חדש בדברים האלה ולכן לא ממש מבין בזה.

יש לי רעיון למערכת ורציתי לדעת את דעתכם לגביו.

אז ככה:

מקדימה ומאחורה לחבר קומפוננט 6.5 אינטש של רוקפורד.(700 ש"ח לזוג)

בנוסף כמובן סאב "12.

ברכב הקודם שלי היה לי מגבר טוב והוא עדין אצלי כך שאת הרמקולים האחוריים והקדמיים אני אחבר למגבר שכבר יש לי.

השאלה היא האם לדעתכם צריך עוד מגבר בשביל הסאב או שזה מיותר?

אולי בכלל כדאי לחסוך במשהו ולהשקיע במשהו אחר שיותר צריך כדי לשמוע באיכות טובה?

אשמח אם תתנו לי הצעות למערכתך טובה עד סכום של 4000 ש"ח.

יש לציין שאני רוצה לבנות אותה ולהרכיב אותה לבד בשביל ההנאה.

**ברוך הבא, הודעתך נערכה, נא הקפד על סימני פיסוק והימנע משימוש מוגזם בנקודות(....), להבא בחר כותרת ראויה.**

פורסם

תלוי איזה מגבר יש לך, אם אתה מרוצה ממנו אז תשאיר.

וכמובן בשביל הסאב צריך מגבר.

תקנה סאב של רוקפורד+מגבר בגודל 12 זה יספיק לך.

אם אתה רוצה יותר איכות מעוצמה, לדעתי רוקפורד זה הדבר.

(תחכה לתגובות נוספות).

Kia Sportage, 2014 

פורסם
שלום לכל חברי הפורום.....

אני צריך עזרה בבניית מערכת לרכב שלי...

....................

...................

..................עד סכום של 4000 ש"ח.

יש לציין שאני רוצה לבנות אותה ולהרכיב אותה לבד בשביל ההנאה..........

ההצעה הכי טובה שלי עבורך היא שאם אין לך נסיון ברור ואיכותי , מקצועי ומוכח בהתקנת מערכת סטריאו, קח בחשבון כמה מאות לא קטנות של שקלים להתקנה איכותי, ועוד קצת לחוטים.

כך תחסוך אלפי שקלים ואולי יותר בנזקים שעלולים להגרם מסיבות כאלה ואחרות.

עם כל הכבוד להתקנה שאתה רוצה לבצע בעצמך (ואם אתה יודע כפי שהגדרתי "לדעת" בצבע אדום ראה הערה זו מבוטלת) אתה עלול להגיע למצב טוב של סאונד גרוע בלבד, ואו במקרה פחות טוב, נזקים ליחידות שהותקנו , ובמקרה טוב עוד פחות ,כלומר גרוע, נזק לאוטו.

עיצה של זהב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה המגבר שיש אצלך? תגיד חברה ודגם מדוייק. בקשר להתקנה דני ממש אבל ממש צודק (מניסיון מר בתחילת דרכי בתחום),אני אישית הייתי שם אלפייה אחת בצד להתקנה. בשביל הרכיבים נשאר לך 3000 ש"ח. איזה סוגי מוזיקה אתה אוהב לשמוע? ואתה נעול על 2 סטים אחד קדימה ואחד אחורה.אולי במקום זה תקנה סט אחד חזק מקדימה+איטום, ואז לקנות סאב טוב וסגרת עניין עם אחלה מערכת (בהנחה שבאמת המגבר שלך טוב כמו שציינת). כמו כן איזה רדיו דיסק יש לך? אתה צריך לנסות להתאים ברמה של הרכיבים.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שאני לא יודע איזה מגבר יש לי,אבל אני יודע שהוא מוציא 1000 וואט ויש לו 4 יציאות.

המערכת ברכב ממש משפיעה כשיש מגבר?כלומר הרדיו דיסק?

יש לי ידע יחסי בדברים האלה ואני רוצה לבנות הכל לבד!ראיתי מדריכים נחמדים וזה נראה לי לא קשה.

הבנתי שאני צריך מגבר בשביל הסאב,כמה כסף אני צריך להוציא על המגבר הזה והאם חייב שהוא יהיה מונו?כי המונו מאוד יקרים!

מי שיכול להמליץ לי על מגבר לסאב אני אשמח(ראיתי מגברים עם גישור לסאב.מה זה?)

פורסם

קודם תגיד איזה רדיו דיסק יש לך (זה הדבר הכי חשוב במערכת שלך אם אתה לא יודע), אחר כך תברר איזה מגבר יש לך (תירד למטה ותבדוק), ומשם נמשיך. בקשר למונו, אני תמיד מעדיף לחבר סאב למונו ולא בגישור למגבר 4 ערוצים, אבל זה הכל כסף כסף כסף. יש לך סכום נחמד, ואם תשתמש בשכל שלך ולא תהיה נמהר, אתה תשיג רכיבים מעולים ותהיה לך מערכת ברמה טובה ל-4 אלף שקל. אולי תפזול טיפה (טוב לא טיפה, תפזול הרבה) ליד שניה פה בפורום, יש שם דברים שלא חלמת עליהם אפילו במחירים שכן חלמת. :-) נקודה למחשבה :idea:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...