Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רק בעייה אחת במנוע-לא משנה באיזו מהירות או באיזה סוג של כביש תמיד תרגיש משיכה חזקה ימינה בהגה ליד תחנות דלק ...

אבל ברצינות-מברוכ עליב יא אריס-נראה ומתואר כדבר סופני.

בהצלחה ובברכת הרכבה מהירה

אחיך להנע(א)ה האחורית

:shock2:

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

ליאור מזל טוב

פתאום ה172 שלי נראים כמו אורווה של יונדאי אטוס

פשוט מדהים הפרויקט שלך

ולגלעד כמה שלא תשתדל לא תצליח להכניס את המנוע לראלי :lol:

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

ליאור קבל ח"ח :mm_yeah: !!!!!

מי יתן שיהיו הרבה אנשים כמוך !!!!!!!!!!!!

אממממ

למיטב ידיעתי זה המנוע שקיים בקורבט ZO6

תקן אותי אם אני טועה ....

כי משהו לא מסתדר לי

415 בקורבט ובזה יש 410 סוסים...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ליאור מזל טוב למרות שלא מעניין אותי בכלל מכוניות אמרקאיות הייתי חייב להגיב להודעה שלך כי זה נראה לי ממש מגניב ומפחיד על מה שהאוטו שלך עומד להיות. בהצלחה עם המנוע החדש :wave:

אחרי שהפרוייקט שלך יגמר מעניין אותי לראות איך האוטו שלך נוסע :p

בני בייקר תיזהר היורש שלך מגיע :hihi:

פורסם

כמה כוח????

תחשבו על זה ארבע מאות פאקינג כוחות סוס!!!!!!

אני חושב להלביש כזה על הלאנטיס.......

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מנוע על הלאנטיס? :wink::shock:

אתה רוצה שהאוטו יסע על הפרונט?! :lol:

יאללה, ואני עוד מפנטז על מנוע 1.6 :roll:

מעניין מה היה קורה לראלי עם 400+ כ"ס.

מישהו יכול לתאר כמה זמן היא הייתה חופרת עד שהצמיגים היו מתפוצצים? :lol::shock::wink:

ליאור, כמה כח יש למנוע הנוכחי כיום?

אני מתאר לעצמי שתצטרך חיזוקי שילדה נוספים לא?!

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

הים יש משהו כמו 200 וקצת..... בהחלט חובה לחזק את הרכב מכל הבחינות.... התוספות ששמתי מבחינת חיזוקי שלדה (צרפתי תמונות) :

- קורות חיזוק שלדה

- גלגלי שיניים בדיפרנציאל הוחלפו ליחס 3:42 מיחס קודם של 2:78, שבהסבר קצר זה אומר שיפור של כ-25 אחוז בהאצה מהמקום ובכוח וזה בא על חשבון מהירות סופית, אבללל.....אני מחליף את תיבת ההילוכים לתיבה משופרת ומחוזקת עם הילוך(רביעי) אחרון ארוך מה שיחפה על ההפסד ויאפשר "מעוף" במהירויות עם שלוש ספרות שמתחילות ב-2.....

- Sway Bar - מוטות ייצוב קדמיים ואחוריים ברוחב 1.25 אינץ'

- Traction Bars - משמשים למניעת שקיעת הרכב בזמן האצה

- בולמי קוני מלפנים ומאחור כשעדיין לא החלטתי על יחסי הכניסה/יציאה של הבולמים, כנראה 65/35 באחוריים (קשים למדי בכניסה, ז"א פחות נוחות אך יותר קשיחות מתלים) ו50/50 בקדמיים.

- כל המיסבים ברכב הוחלפו למיסבים מסוג Competition, מה שאומר עמידות גבוהה בהרבה מה- Stock.

- ה"פרונט" של הרכב, כלומר כל הגומיות במתלים ומבערכת ההיגוי יוחלפו לפוליגראפיט במקום גומיות, מה שאומר יותר קשיחות ועמידות (שוב, בא קצת על חשבון רכות ונוחות...).

ועוד כל מיני....אבל אני חייב לזוז אז אולי אני אפרט ביום אחר :)

ליאור.

under70c.jpg

Traction Bars.jpg

Sub-Frame2.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כמה כוח????

תחשבו על זה ארבע מאות פאקינג כוחות סוס!!!!!!

אני חושב להלביש כזה על הלאנטיס.......

מעניין איך זה יהיה להלביש את זה על הונדה...

אממממ.....

boxochocs.gif

מישהו הזכיר בונבוניירה?

חמרמיר סומלי מצוי? זה מדליק אותי!

פורסם
מה שמעניין אותי זה כמה כ"ס ישאר לך בגלגלים.

כידוע, האמריקאיות לא אלופות(בלשון המעטה) בלהוריד את הכח לגלגלים.

כאן באים לידי ביטוי שלושה אלמנטים עיקריים:

1. תיבת הילוכים משופרת - תיבות הילוכים סטנדרטיות הן בעלות הילוכים ויחיסי העברה די טובים, אני מרכבי ברכב תיבה משנת 1991, ארבעה הילוכים אוטומטית אך עם קיט של חברה בשם TCI שמכיל כל מיני רכבים שאני לא אכנס אליהם אבל לדוגמא Quick-Shift שמקצר מאד את זמן העברת ההילוכים לרמה של כמו אם לא יותר מהר מגיר ידני (!) ועוד כל מיני...

2. Tourqe Converter - ואני מצטט מתוך המילון באתר שלי : "ממיר המומנט מותקן בין המנוע לתיבת ההילוכים האוטומטית. הוא פועל כמו מצמד הידרולי. במהירות סרק, הוא אינו מניע את תיבת ההילוכים והמכונית. ככל שהמהירות עולה, הוא מעביר את ההספק בהדרגה ובצורה חלקה. ממיר מומנט אינו רק מצמד הידרולי, הוא גם מכפיל את מומנט המנוע במהירויות נמוכות, ומכאן שמו. לכן, תיבות הילוכים אוטומטיות זקוקות לפחות הילוכים מאלה הידניות.

" בשורה התחתונה, אין כמעט איבוד כוח.

3. נעילת דיפרנציאל - בזמן יציאה מהמקום אין פעולת דיפרנציאל סטנדרטית אלא הדיפרנציאל ננעל (ביחס של כ-80%) ובכך הרכב יוצא מהמקום בלי לפרפר כמעט ובלי לאבד כוח על ידי החלקת גלגל אחד יותר מהשני.

ואזזז.............לא מאבדים הרבה כוח מכוח המנוע לכוח בגלגלים האחוריים...

ליאור. :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

1. תיבת הילוכים משופרת - תיבות הילוכים סטנדרטיות הן בעלות הילוכים ויחיסי העברה די טובים, אני מרכבי ברכב תיבה משנת 1991, ארבעה הילוכים אוטומטית אך עם קיט של חברה בשם TCI שמכיל כל מיני רכבים שאני לא אכנס אליהם אבל לדוגמא Quick-Shift שמקצר מאד את זמן העברת ההילוכים לרמה של כמו אם לא יותר מהר מגיר ידני (!) ועוד כל מיני...

2. Tourqe Converter - ואני מצטט מתוך המילון באתר שלי : "ממיר המומנט מותקן בין המנוע לתיבת ההילוכים האוטומטית. הוא פועל כמו מצמד הידרולי. במהירות סרק, הוא אינו מניע את תיבת ההילוכים והמכונית. ככל שהמהירות עולה, הוא מעביר את ההספק בהדרגה ובצורה חלקה. ממיר מומנט אינו רק מצמד הידרולי, הוא גם מכפיל את מומנט המנוע במהירויות נמוכות, ומכאן שמו. לכן, תיבות הילוכים אוטומטיות זקוקות לפחות הילוכים מאלה הידניות.

3. נעילת דיפרנציאל - בזמן יציאה מהמקום אין פעולת דיפרנציאל סטנדרטית אלא הדיפרנציאל ננעל (ביחס של כ-80%) ובכך הרכב יוצא מהמקום בלי לפרפר כמעט ובלי לאבד כוח על ידי החלקת גלגל אחד יותר מהשני.

אפילו אם אתה גר באילת אני חייב לראות את המכונית הזו !!!!! :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אחלה דבר, כנראה שהרכב יצא טוב מהמקום...(אה, ושכחת צמיגים :wink: )

בהצלחה!

פורסם

כבוד! כבוד! ועוד פעם כבוד!

ואני חייב לציין שאפילו יותר משהרשים אותי המנוע (המאוד, מאוד מרשים!) הרשימה אותי ההשקעה במכלולים האחרים. זה ההבדל בין המשפר הממוצע למקצוען אמיתי!

ד"ר פרנקשטיין - יצרת מפלצת! :D

• תוכן חדש...