Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב מדגם של שנה שעברה שלא נמכר ולכן הוא נמכר במחיר כזה...

מישהו מכיר איך הרכב הזה?

מה עדיף? לנסות את הגטס או להשקיע בטויוטה יאריס משנת 2000?

פורסם

מישהו מכיר איך הרכב הזה?

קח נסיעת מבחן על שתיהן ותחליט בעצמך.

שתיהן אמורות להיות מאוד אמינות, עם ייתרון לטויוטה בכל מה שקשור להנאה מנהיגה, אבזור, ותוצאות מבחני ריסוק טובים - בגטס לא נערכו

*עריכה* - קח לתשומת לבך, שמכירה של הרכב הספציפי יכולה להיות בעייתית עקב שנת דגם שאינה קיימת במחירון.

פורסם

מישהו מכיר איך הרכב הזה?

היאריס מציעה יותר - אבל קשה מאוד למצוא משומשות (הטובות נחטפות במהירות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שתיהן אמורות להיות מאוד אמינות

למה הכוונה ? :shock:

יש אוטו חדש שלא אמור להיות אמין ? שתוכנן לעשות בעיות ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אלוהים גם לא תיכנן שיהיו אנשים רעים.

zx וולקן

פורסם

לא שמתוכננות להיות לא אמינות , אלא שפשוט לא אמינות כמו שהן אמורות להיות.

פורסם

גיא, תבסס את הטיעון שלך.

תן דוגמא לאוטו חדש שמשווק שאתה יודע עובדתית שהוא קנייה לא מוצלחת עקב בעיות אמינות.

אין חיה כזו.

להמליץ למישהו על יאריס או גטס ולכתוב שהן אמורות להיות אמינות ? זה לא ממש טיעון מוחץ לטובתן על פני שום רכב אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
גיא, תבסס את הטיעון שלך.

תן דוגמא לאוטו חדש שמשווק שאתה יודע עובדתית שהוא קנייה לא מוצלחת עקב בעיות אמינות.

אין חיה כזו.

להמליץ למישהו על יאריס או גטס ולכתוב שהן אמורות להיות אמינות ? זה לא ממש טיעון מוחץ לטובתן על פני שום רכב אחר.

זאת סאגה חוזרת על עצמה אבל בשביל לתת לך תשובה אני אכנס לזה שוב.

דגמא פשוטה ומניסיון, רנו קליאו 1.4 אוט' - חשוב לציין שמדובר בדגם הספציפי ואין שום קשר לשאר דגמי הקליאו.

לפני פחות משנה קיבלנו רנו קליאו 2003 חדשה ודנדשה, היה טוב ויפה האוטו היה נעים לנסיעה נח ועם יחידת כח טובה , כולם היו מרוצים.

לאחר זמן קצר, בוקר אחד נכנסים לאוטו - חלון חשמל של הנהג לא יורד. קופצים למוסך, בודקים מנוע חדש, יאללה מחליפים.

לאחר כשבוע, חלון נוסע לא יורד, שוב קפיצה למוסך, מנוע חדש, מחליפים.

לאחר כחודש, נעילה מרכזית לא פותחת 3 דלתות מתוך חמש, האוטו יומיים במוסך , תוקן, הכול טוב ויפה.

עד כאן לא ממש היינו מודאגים שנפלנו על גרוטאה, כי חשבנו שאלו בעיות חשמל מינוריות ושזה לא ביג דיל.

החורף התחיל, שיא הגשמים, 10 וחצי בלילה, נסעתי על כביש ואדי-יערה, עוצר ברמזור אדום, מתחלף לירוד, לוחץ על הגז, הרכב כבה. מכניס לניוטרל, מתניע, מכניס לדרייב ושוב כבה. זה חזר על עצמו מספר פעמים עד שהצלחתי לעבור את הצומת, האוטו כבה שוב, ולא מסכים להתניע. קוראים לגרר, חושך מצרים, מחכה המון זמן, והגרר מגיע. יומיים במוסך,הוחלפו חיישני הצתה.

אז כבר התחילו הדאגות, הודעות בפורומים , ושאלה אם למישהו מוכרת הבעייה, לאף אחד לא היה מושג.

הבעייה הזאת , במשך שמונה חודשים חזרה על עצמה 8-9 פעמים, מדי פעם הייתי מעלה הודעות בפורומים, עד שהתחילו להגיע האי-מיילים ושיחות הטלפון. פנו אלי, יותר מעשרה אנשים עם אותן תופעות. ועקב בילוי רב בשלל מוסכי רנו, בהם הוחלפו תוכנות מחשב, קויילם חיישני הצתה וחיישני גיר כמו שאני מחליף גרביים, נתקלתי שוב ושוב בלקוחות אשר בבעולותם קליאו 2002/2003 אשר לא מתניעות ונשארות בהילוך.

לאחר שהרכב נתקע על פסי רכבת, והמחסום החל לרדת ומסרב להתניע, החלטנו שהרכב הזה לא ראוי לנסיעה. משא ומתן ארוך החל עד שלבסוף הוחלף, כאשר בתקופה זו, התגלתה נזילת שמן רצינית, והיר נתקע יום בהיר אחד על ההילוך השלישי.

לזה אני קורא , אוטו לא אמין. אם היה מדובר באקזמפלר דפוק לא הייתי יוצא בהצהרה כזאת, אבל לאחר שנתקלתי בעשרות דגמים זהים עם בעיות זהות, אני מרשה לעצמי לומר שזהו רכב מסוכן.

גיא.

פורסם
גיא, תבסס את הטיעון שלך.

אין חיה כזו.

נכון, אבל מסתבר שפערים עדיין קיימים (ואלו שהולכים כעיוורים אחרי טיעונים כאלה ואחרים - זכותם המלאה).

גיא סבל בעבר ממכונית צרפתיה פגומה, לא אקסמפלר דפוק - לצערי, אותו אתה לא תצליח לשכנע שמדובר ברכב אמין (והצדק עימו, יש לציין).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מישהו מכיר איך הרכב הזה?

ולשאלתו של הבחור,

שמע - היונדאי כמו יונדאי אחיזת כביש ,לא מציאה , רועשת יותר, לא מי יודע מה נוחה.

והכל בהשוואה ליאריס....

בכל מקרה סע בשתיהן ותחליט בעצמך.

אני אישית הייתי הולך על יאריס.

מיני ואין שני לה!

פורסם
גיא, תבסס את הטיעון שלך.

אין חיה כזו.

פיג'ו 307 :?::?:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ה- 307 והסי 5 הן בגדר של הימור, יש את האמינות ויש את הדפוקות מיסודן, שיבלו הרבה במוסכים ובעליהן יאכלו מהן הרבה חצץ.

חן.

• תוכן חדש...