Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תרומה] מסכים 14,15 עובדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כמעט מתבייש לכתוב את זה, אבל :roll:

יש לי מסך 17 אינטש' של מאג (עובד תקין, קצת מטושטש), מעבדי פנטיום II עם לוחות אם, זכרונות SDRAM וEDO, כרטיסי רשת וכרטיסי קול, כרטיסי SCSI ועוד כל מיני שטויות של פעם.

הכל הולך לפח בתחילת שבוע הבא. אם מישהו רוצה לבוא ולקחת מרמת-גן - בכיף.

צביקה, יש סיכוי שתוכל להרכיב מהם מחשב פשוט עבור ילד נזקק?

אצל אשתי בבית הספר בו היא מלמדת יש ילד שאחיו מוגבל וההמשפחה מעוטת יכולת. אנחנו מנסים לארגן לו מחשב פשוט כדי שיוכל להעסיק קצת את עצמו בבית כי הוא בקושי יוצא ממנו ולהורים אין שום אפשרות לקנות לו משחקים או מחשב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצל אשתי בבית הספר בו היא מלמדת יש ילד שאחיו מוגבל וההמשפחה מעוטת יכולת. אנחנו מנסים לארגן לו מחשב פשוט כדי שיוכל להעסיק קצת את עצמו בבית כי הוא בקושי יוצא ממנו ולהורים אין שום אפשרות לקנות לו משחקים או מחשב.

אכן מטרה נעלה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לצערי לא.

בעיקר מחוסר חלקים, אבל גם מחוסר זמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שי תארגן מסך וצור איתי קשר מייידית בנושא. למרות שגם אני סובל מחוסר זמן מטורף, ובכלל עוד שבוע כבר לא אהיה פה יותר למשהו כמו חצי שנה אני ארתם לעניין. יש לי איזה פנטיום 3 1Ghz בתפזורת שלמטרה נעלה זו אני אסדר אותו והיידה.

• תוכן חדש...