Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוריד את הבד שיש לי על הדלתות ולהחליף אותו לבד אחר בצבע לבן

בגלל שלבן זה צבע שתמתלכלך מהר אז אי אפשר לשים את הבד הזה שנקרא לבד (כתבתי נכון אני מקווה)

ובגלל זה אמרו לי לשים בד אחר שנקרא סקיי כמו דמויי עור כזה.

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.

1. באיזה בד אתם ממליצים להשתמש שהוא יהיה בצבע לבן ובמידה ויתלכלך יהיה אפשר גם לנקות אותו

2. איך מפרקים את הדלת של הקולט ככה שאני יוכל להוציא את הבד הקודם שיש ולהדביק עליו את הבד החדש

3. אתם ממליצים לעשות את זה עם אקדח סיכות (ראיתי בהודעות אחרות שעשיתי חיפוש שאמרו) או עם דבק.

תודה

וסתם שאלה קטנה אתם חושבים שיהיה מתאים לבן למיצובישי קולט? אני רוצה לשים לבד בדלתות ואת הפנאלים שצבועים לי באדום להחליף גם ללבן. את הפאנל המרכזי, המזגן, והידיות בדלתות להחזיר לשחור זה יראה מצחיק לבן ולבן. אני רק יזכיר שהאוטו מבחוץ הוא בצבע אדום

:)

פורסם

עצה שלי ! מנסיון אל תרפד עם סקאי! אני ריפדתי את המגש האחורי ותחשוב זה לא מקום שנוגעים בו והוא מרוחק וכל זה והוא התלכלך כמו כלום

ואני לא יודע מי אמר לך אבל תאמין לי שיותר קל להוריד שחור מלבד מאשר מסקאי :\

תעשה ריפוד גס הכוונה גס בצפיפות שלו ושיהיה מסיבים ולא כמו הסקאי משטח פלסטי גמיש!

יש אנשים שעושים את זה אבל אני ממש לא יודע מי חוץ מ

שמעון סאונד סטרים

• תוכן חדש...