Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעט מעוכות עקב תושב גגון שישב עליהן.

העניין גורם לרעש רוח במהירויות גבוהות.

האם אפשרי לחדש את הגומי ללא החלפה?

בריאות לכולם!

פורסם

כדאי היה שתרשום באיזה רכב מדובר אך מאחר והשאלה היא גם כללית אני אנסה לענות.

גם אצלי הייתה בעיה כזו. ניסתי להילחם הזה בכל דרך אפשרית-

• הדבקת גומי בפרופיל P גמיש מסביב לדלתות כדי להוסיף אטימה- לא עזר הרבה וירד עם הזמן.
  • מילוי האיזור החלול בגומיה בסיליקון ודבקים אחרים כדי להשיב לה את נפחה- לא הוכיח את עצמו כיעיל עקב חוסר גמישות של חומרי המילוי ובלאי של הגומיה עצמה.
  • גומיות תחליפיות סטנדרטיות- אנשים יודעי דבר אמרו לי להתרחק מזה כי זה לא אוטם טוב.
  • הדבקת חלק מפנימית של אופנים בעזרת דבק גומי על הגומיה הקיימת כדי לחזק אותה ולהגביה אותה- עובד לא רע. וכך נשארתי עד שאחליט לרכוש גומיות חדשות מקוריות בעלות 200 ש"ח בערך לדלת.

פורסם

אנחנו מדברים כמובן על הקסנטיה שלי, חשבתי שאולי ע"י ניקוי עם סבון ומים חמים, אח"כ מריחת סוג של שמן שייספג.

אני מעריך שישנם סוגים של שמן שייספגו בגומי.

מצאתי דוגמה, השאלה אם קיימים מוצרים כאלה בארץ:

http://216.239.59.104/search?q=cache:GyaijXiaLAMJ:www.performancemotorcare.com/acatalog/copy_of_Rubber_%26_Exterior_Trim.html+how+to+revive+door+rubber&hl=iw&ct=clnk&cd=4

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...