Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי זה עתה הוציא רשיון וסיים את תקופת המלווה שלו, כרגע הוא נוהג על הרכב של הוריו (חריזמה 2001) והוא מעוניין ברכב פרטי.

התקציב שלו הוא עד 25K, הוא מחפש משהו עם מראה צעיר פחות או יותר, זול לתחזוקה, או לפחות- שהתחזוקה שלו לא תהיה בשמים. הכיוון הוא קומפקטיות.

הוא שאל דעתי על סיאט איביזה שנת 95/6, מה שנכנס בתקציב, איך האוטו? שווה קנייה? הצעות אחרות ? אני הצעתי לו ללכת יותר לכיוון של 205...

מה אתם חושבים?

המון תודות.

פורסם

למה לא סיטרואן סקסו,או peugeot106 .הפג'ו 205 יותר מיושנת(יותר בפנים הרכב מאשר במכני) לא לשכוח שהדגמים הראשונים עלו על הכביש ב-1983.

אפשרי ואפילו מומלץ רכב קומפקטי ולא קטו כדוגמת 306 1400 1994 או המקבילה שלה

סיטרואן zx.

בכל הדגמים המוזכרים של פג'ו/סיטרואן משתמשים באותם מיכללים מכנים אמינים שאתה

מכיר מה-205

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תשמע אני חיפשתי במשך חצי שנה רכב,

בסכום של עד 25 K

ושני אפשרויות עמדו לפני:

הטובה ביותר: מזדה 323, 1600, סאדן, שנת 92 - 95. רכב מדהים!!! מעולה

פחות טובה: וזו שאני בדקתי הייתה מדהימה! Fiat Brava מנוע 1800, 145 כ"ס, אומנם רצה 29, אבל שקלתי על זה...

המזדה, אומנם לא נראית הכי טוב בעולם,

אבל עם השקעה היא תיהיה פצצצה!

אוטו מעולה!

• תוכן חדש...