Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה עדיף שהייתי אומר סוזוקי ליאנה זקנה במקום ההונדה.

כי אתה בעצם התייחסת לנקודה של ההונדה (או כפי שאתה חושב לעצמך - עונדה) ולא לנקודה של הרמקולים והאיכות.

בכל אופן, הבחור השקיע במערכת מעל 4000 ש"ח.

מגבר טוב עולה רק 4000 ש"ח

כאשר תשמע מערכת עם דגש על איכות תחזור ותדוח .

:shock2::snipersmi
פורסם

בעיקרון, ייתכן והאוזן שלך לא מספיק רגישה ולכן אינך מרגיש הבדל בין המערכת שלך למערכת טובה יותר. (כמובן, בלי לפגוע) אבל על איכות משלמים וסביר להניח שביום שתשמע שיר שאתה מכיר במערכת טובה אפילו אתה תגלה צלילים שלא ידעת שקיימים. מעבר לכך, סביר להניח שאבא שלך יוכל להקשיב למוזיקה והיא לא "תפריע" לו ברגע שהיא תהיה איכותית. הרבה פעמים מוזיקה באיכות גרועה מציקה וגורמת חוסר נינוחות ככה שלעיתים אף עדיף להפסיקה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
BS-Bumper

כל אדם משקיע במה שהוא אוהב. ואם כבר מדברים על זה אולי תגיד לנו על מה אתה אוהב להשקיע כסף? מחשבים(ואביזרים), מצלמות וכו'.

להשקיע?

באוטו, באמת.

אבל לא אלפי שקלים. אני אדם חסכן. עדיין לפני גיוס, עובד, חוסך כסף.

האמת שחוץ מהשקעה ברכב שלי (1500 שקל לילד בן 18 זה סכום נדיב) אני לא משקיע כמעט. אני מעדיף לחסוך.

העניין שאתה מתייחס לנקודה שונה.

למשל ההורים שלי, לא אוהבים בתים ענקיים, מכוניות פאר וכו', אבל על טיולים בחו"ל הם יכולים לבזבז מלא - כי זה מה שהם אוהבים.

הקטע שאני רואה פה הרבה אנשים שמבקשים עצה לקניית מערכת לרכב בסכום של למשל 1500 ש"ח ורבים האנשים שאומרים "תחסוך עוד קצת, תקנה משהו יותר טוב, חבל על הכסף"

ואני אומר לעצמי, למה? ב1500 אתה יכול להסתדר מצוין עם אחלה מוסיקה ברכב.

מבין?

פורסם

מר באמפר, תגיע לאחד ממפגשי הפורום הזה, תשמע מערכות בתקציבים של 5-10 אלף שקל, עם איטום בדלתות, עם רכיבים איכותיים, שעולים יותר, גם בגלל האיכות והאחריות.

יש אנשים שקונים קורולה כי הם חושבים שזה הרכב הכי אמין בעולם וכל השאר על הזין, יש אנשים שקונים במוו, כי האמינות היא אותה אמינות - אבל האיכות טובה יותר.

ואל תדאג, אף אחד לא יגיד לך לקנות סדרה 7 בשביל לנסוע לסופר.

אם אתה לא מצליח להבדיל בין מערכת טובה שעולה הרבה למערכת 4 רמקולים פשוטה כמו שלך - כנראה שהשמיעה שלך לא רגישה כמו של אלו שכן - זה הכל.

עריכה: אחרי שכתבת את ההודעה האחרונה שלך תרשה לי להוסיך עוד משהו.

אתה אומר: להשקיע ברכב? איכס! אני מעדיף לחסוך, ואז אתה אומר ההורים שלי מסוגלים לבזבז מלא כסף בטיול לחו"ל.

אני אומר לך ככה: אני מעדיף להשקיע ברכב, ולוותר על נסיעה לחו"ל - נשמע הזוי נכון?

שים לב שהכתובת של האתר היא CARSFORUM, אם דגש על CARS, והכותרת של הפורום הזה היא "אודיו לרכב", כלומר יש כאן אנשים שמה שמאחד אותם היא האהבה\עניין באודיו לרכב!

אם היית נכנס לפורום שולחנות משרדיים ואומר להם שאתה מסתפק בשולחן "כתר" מפלסטיק, מה אתה חושב שהיו אומרים לך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למשל ההורים שלי, לא אוהבים בתים ענקיים, מכוניות פאר וכו', אבל על טיולים בחו"ל הם יכולים לבזבז מלא - כי זה מה שהם אוהבים.

מבין?

פה אמרת הכל. נקודה.

לא חותם

פורסם

שמע זה לא עובד ככה. אתה יכול להגיד למה אנשים קונים פלאזמה ב15,000 שקל כשיש ב7000. יש אנשים שיבדילו באיכות התמונה בין ה2 ואם יש להם כסף אז הם יקנו את זאת שעולה 15,000. יש אנשים שמאוד רגישים לאיכות סאונד ואכן זה מפריע להם מאוד כשהם שומעים באיכות שלא לטעמם. יש לי חבר שאבא שלו קנה מערכת לבית ב300,000 שקל! אז שתבין שאין סוף לאיכות וכמה שאפשר להשקיע.

פורסם
מר באמפר, תגיע לאחד ממפגשי הפורום הזה, תשמע מערכות בתקציבים של 5-10 אלף שקל, עם איטום בדלתות, עם רכיבים איכותיים, שעולים יותר, גם בגלל האיכות והאחריות.

יש אנשים שקונים קורולה כי הם חושבים שזה הרכב הכי אמין בעולם וכל השאר על הזין, יש אנשים שקונים במוו, כי האמינות היא אותה אמינות - אבל האיכות טובה יותר.

ואל תדאג, אף אחד לא יגיד לך לקנות סדרה 7 בשביל לנסוע לסופר.

אם אתה לא מצליח להבדיל בין מערכת טובה שעולה הרבה למערכת 4 רמקולים פשוטה כמו שלך - כנראה שהשמיעה שלך לא רגישה כמו של אלו שכן - זה הכל.

עריכה: אחרי שכתבת את ההודעה האחרונה שלך תרשה לי להוסיך עוד משהו.

אתה אומר: להשקיע ברכב? איכס! אני מעדיף לחסוך, ואז אתה אומר ההורים שלי מסוגלים לבזבז מלא כסף בטיול לחו"ל.

אני אומר לך ככה: אני מעדיף להשקיע ברכב, ולוותר על נסיעה לחו"ל - נשמע הזוי נכון?

שים לב שהכתובת של האתר היא CARSFORUM, אם דגש על CARS, והכותרת של הפורום הזה היא "אודיו לרכב", כלומר יש כאן אנשים שמה שמאחד אותם היא האהבה\עניין באודיו לרכב!

אם היית נכנס לפורום שולחנות משרדיים ואומר להם שאתה מסתפק בשולחן "כתר" מפלסטיק, מה אתה חושב שהיו אומרים לך?

השמיעה שלי בסדר גמור תודה על ההתעניינות.

"להשקיע ברכב? איכס!" - להגיד דבר כזה עליי זה כמו להגיד לאוהד בית"ר שהוא במעצר בית במגרש של סכנין.

אני לא כועס ולא בא להאשים, הרי אנחנו לא מכירים אחד את השני.

ואני אוהב את הפורום הזה, אחלה אנשים יש בו ואני אוהב להכנס אליו וסתם לקרוא להנאתי.

בסה"כ קיבלתי תשובה לשאלה שלי. תודה רבה.

פורסם

למרות שסגרת את השירשור אני חייב לקפוץ ולהגיד - כל אחד והתחביבים שלו? לא ככה? אני אוהב להשקיע במערכת של האוטו ובאוטו בכלל ואתה אולי אוהב להשקיע ב.. במה שאתה אוהב להשקיע :-) . זהו. אין פה על מה להתווכח.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש אנשים שלא ירגישו בהבדלים בין מערכת של 4000 ל10000 ולא משנה בכלל מה הרכיבים. הכל באוזן שלך. אם את אודיופיל יהיה לך בעיה לנסוע אפילו עם מערכת של 6000 שקלים באוטו ותמיד תמיד תמיד תשאף למוצר הכי איכותי, וגם אם זה בגלל השם שלו.

מי אמר שמרצדס באמת יותר טוב נניח מסובארו ? השם של מרצדס, היוקרה, הסטטוס שהוא מעניק לאנשים שיש להם אותו... תחשבו על זה.

פורסם

אני יסכם את הדיון הזה

האוצר של בנאדם אחד יכול להיות זבל של בנאדם אחר

אנחנו רואים במערכות לרכב דבר שבשגרה להשקיע עליו כמה שיותר ואנו שואפים לטוב ביותר.

ואחרים משפרים מנועים ואסתטיקה ברכב ויש כאלה שאוספים מכוניות ישנות שאני אישית הייתי מתבייש לנסוע בהם.

כל אחד ואהבתו.

אי אפשר לשאול שאלה כזאתי בכזה פורום.

ואם כבר אתה מדבר על רמקולים טובים לחדר, אז תיכנס לחנות אודיו ביתי ותשאל כמה עולה מערכת קולנוע סבירה לחדר.(אני בטוח ש-4 אלף ש"ח יהיה מחיר התחלתי) ואל תגיד יש של חברות כמו פירלס מג'יק 4 ב-1000 כי אם תשבע אותם תבין שזה לא מה שתיהיה מרוצה ממנו.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

נידחף לדיון :)

בומפאר היקר,כשאתה אומר 2מגברים וסאב ואתה מכניס למשפט הזה "ערסים"

לכולם זה ממש לא מזיז כי "ערסים" לא מצפים מהם למשהו טוב..

תגיע לאחד מהפגשים..

תשמע את המערכות שיש לאנשים שם

ואז תדע מה האבדל בין מערכת של1500 לשל 4000..

מקס :)

• תוכן חדש...