Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

מה אומר החוק לגבי ייבוא של שלדת צינורות נקייה? ללא שום אביזר עליה.

לא צבועה.

למעשה, ערימת ברזלים אשר תאורטית אינה קשורה לרכב כלל.

מכס מיסים וכל השאר.

תודה.

*** עריכה ***

יתכן והשלדה תגיע כחלקים לא מרותכים, ובמקרה זה אין כלל קשר לרכב, איזה מיסים פועלים במצב כזה?

פורסם

אם זה יגיע בתור צינורות אזי אני מניח שזה כמו מכס על ברזל

השאלה האישית שלי האם אתה חושב שמה שאתה מתכנן יעבור רישוי ? אישית הפרוייקט מעניין

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא מיועד לרישוי, חס ושלום. הבריאות הנפשית שלי מעל הכל.

כן, יוסי אני אשמח אם יהיה לך זמן לברר, מיסים בתור צינורות ברזל, ובתור שלדה מרותכת, תודה!

או אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו מופיע פירוט.

פורסם

אתה מנסה לבנות פורמולה V?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שאלה אחת למה? חסר לך בארץ ברזלים בשביל לייבא? אל תפגע, שואל ברצינות!

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אתה מנסה לבנות פורמולה V?

מחפש חיפושית/טרנספורטר מנוע אחורי (עדיף טרנספורטר) למטרת תרומת איברים, עם מנוע וגיר רצוי עובדים, 1600 ומעלה, כמובן רצוי 2000, ללא טסט! ולא משנה מצב הגוף החיצוני, הוא/היא רק לחלקים..

אני מנחש שיש איזו באגי על הפרק...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

ג'וני, לאו דווקא :wink: , יש לי מנוע סובארו 1600 ואחד 1300 במחסן.

אם המיסים לא גבוהים במיוחד, העלות של ייבוא חלקי שלדה מוכנים וחתוכים שכוללים עוד הרבה חלקים קטנים ומעצבנים שיחסכו ממני את הייצור העצמי שלהם, יכול להיות משתלם ביחס לייצור מקומי.

• תוכן חדש...