Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה בקרוב טיימינג לרכב, הרכב הוא אפלאוז שנת 92 ועבר 160-170 אלף, המשאבת מים אצלי מקורית ומתפקדת כמו שצריך, רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף לאחת תחליפית חדשה אם כבר אני עושה טיימינג? או שהמשאבות האלה אמינות והיא עוד תיחיה הרבה הזמן? אני מתלבט רק משום שהיא מקורית ואם אני אחליף אז זאת תיהיה תחליפית.

פורסם

בכל הרכבים שאני מכיר, כשמש' המים יושבת כחלק מהגלגלות של הטיימינג, המלצת היצרנים היא להחליפה.

באחד מרכבי הקודמים, המכונאי "חסך" לי את הח' המש' בעת הח' הטיימינג. 20K אח"כ המש' החלה ליזול וכמובן שצטרכתי להחליף שוב את הרצועה, כך שחסכון לא ראיתי פה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תמיד כדאי ומומלץ להחליף משאבת מים ביחד עם הטיימינג. הדבר חוסך צרות וכסף בעתיד.

אם אני זוכר נכון, היא יושבת אצלך על הטיימינג אז זה כבר על הדרך. שווה להשקיע בטיימינג ולהחליף כל מה שקשור אליו באופן ישיר.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

המשאבה לא מונעת מרצועת התיזמון, אך כדי להחליפה יש לפרק את רצועת התיזמון.

משאבות די אמינות ואם הרכב מטופל באדיקות, עם החלפת נוזל קירור איכותי בזמן ואין היסטוריה של התחממויות, אין צורך להחליפה.

פורסם

תעשה את העבודה בשעות העבודה של חנויות החלקים.

לאחר פירוק התיזמון, תוכל לראות יותר טוב את מצב המשאבה ולהחליט בו במקום.

פורסם

מומלץ להחליף את משאבת המים + טיימינג , אפילו בתחליפית בתנאי שמצב המשאבה חצי עגום , תוכל לבדוק זאת בקלות ע"י פתיחת אחד הצינורות שמחוברים למשאבה וכך שאם יש אבן ולכלוך אל תחשוב פעמיים פשוט החלף !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אתה מדבר פה על משאבת מים בת 15 שנה שעברה 170K ק"מ !!!

על התעייפות החומר שמעת?

סיכוי טוב שהסגסוגת של התחליפית טובה יותר מהמקורית וגם אם לא, אזי היא חדשה ובעלת בלאי אפסי לעומת המקורית.

עצתי, תחליף וככה תחסוך את העבודה שתתוסף בעתיד.

פורסם

דניאל גם אם היה שימוש בנוזל קירור איכותי, מה לגבי חופש בציר המשאבה?

באופן כללי במשאבות שמונעות מרצועת התזמון עם החלפת הרצועה הבלאי על הציר משתנה וגדל.. ומכאן גם מופיעות נזילות שונות גם ב-10-40K KM.

פורסם

בלאי לציר לא בעייה לבדוק, הרי מפרקים את הרצועות ותוכל לחוש את החופש הצירי או הסיבובי במעמד זה.

שוב אני חוזר על עצמי, המשאבה הספציפית בדגם זה אינה מונעת דרך רצועת התיזמון, וגם אם הייתה, העומס בתצורת הנעה מהתיזמון הרבה יותר נמוך מאשר רצועת מנוע.

במקרה זה מדבר הניסיון, המשאבות הללו אמינות לאורך זמן רב, וגם משאבה תחליפית חדשה עלולה לנזול תוך זמן קצר, עשה את השיקול לבד.

אולי נשמע משאר מומחי הפורום מנסיונם עם משאבות מים לאפלאוז.

• תוכן חדש...