Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט קורדובה מודל 95.

בעבר התלוננתי בפני חברי הפורום שהחימום ברכב לא עובד. הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה אך לא יוצא אוויר חם אלא אוויר קר בלבד.

בזמנו אבי ציין בפני שפעם היה איזה "פקק" לדבריו שגרם לו לבעיות ולכן הוא הוציא אותו ושירבב גם את העובדה שזה קשור איכשהו לחימום של הרכב.

לאחר בדיקה נוספת של הדברים ומס' שאלות שהופנו לאבי נפתרה התעלומה ואותו "פקק" שאבי דיבר עליו התברר כ-תרמוסטט.

רציתי לשאול כמה יעלה תרמוסטט חדש(הבנתי שחייב מקורי)? כמה תעלה העבודה?

האם עלולות לצוץ בעיות בעקבות התקנתו? והיכן אתם מציעים לבצע את ההוספה? האם זה יכול להתבצע בכל מוסך?או באחד שמתמחה בחשמל? או שבכלל יש מוסכים שמתמחים במיזוג אוויר לרכב?

אשמח לשמוע את דעתכם.

בתודה מראש,

אורי כהן.

פורסם

הבעיה אצלך היא לא הטרמוסטט.

הרכב כן מגיע לטמפ' עבודה.

כנראה שנתקו אצלך את רדיאטור החימום.

תגש למי שמתמחה ברדיאטורים.

פורסם
הבעיה אצלך היא לא הטרמוסטט.

הרכב כן מגיע לטמפ' עבודה.

כנראה שנתקו אצלך את רדיאטור החימום.

תגש למי שמתמחה ברדיאטורים.

כמה זה צפוי לעלות?

אני בחור בן 18 שמחכה לגיוס בעוד חודש ולא עובד. לכן המחיר הוא גורם מכריע.

פורסם

לא חייב לנזול (רדיאטור פנימי - חימום)

לרוב מדובר בסתימה שאפשר לפתוח גם לבד (עברתי 2 מכוניות עם אותה בעיה)

תלך למוסך למיזוג רכב (שאתה מכיר טוב) ואם הייתה סתימה יפתחו אותה בלחץ מים (לרוב בוץ) הרכב יחמם נהדר ומיד

ואם כבר נקיון אז עדיף (בפתיחת צינורות המים) לעשות ניקוי בלחץ לכול מערכת המים - מאוד פשוט ולמלאות מים ירוקים מאיכות טובה שתבטיח חוסר סתימות בעתיד וקרור יעיל (פרסטון לדוגמא) הכול זה סיפור של 300 ש"ח בערך

ד"א מה טמפרטורת העבודה אצלך בכלל (בסקאלה)?:mm_wink:

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מה שקרה אצלי

בדקנו אם יש נזילה ואין

אגב יכול להיות שביטלו לו את החימום ברכב לא מהסיבה הזאת ולא מהסיבה השניה

אולי פשוט הצינור נאכל והחליטו לבטל אותי במקום להחליף

אני מחפש צינורות לפי מטר וקוטר אני אבצע את העבודה לבד

אם מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים אודה לו מאוד

מיכה

פורסם

אני אתן לך 2 חנויות ושתי פתרונות במכה אחת:mm_wink:

יוניפרטס באזור התעשייה סגולה פ"ת חלקי חילוף

3 חנויות ליד זה "דה בסט קור" מיזוג לרכב

אצל הראשונה סביר להניח שתמצא צינור

אצל השניה תוכל לסדר (גם אם לא מצאת צינור)

ליד יש את "המסעדה שלנו" אחלה אוכל במיוחד החומוס! :mm_wink: (כשר כמובן - בד"ץ)

קח יום חופש תכניס את האוטו לעבודה תאכל טוב ותהנה מהחימום

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

האם יש דרך לבודד את הבעיה ולדעת בדיוק מהי?לפי דבריו של אבי פשוט שלפו חלק אחד ויחיד ומאז החימום לא עובד. כך שאני מניח שזה לא רדיאטור החימום.

פורסם

כך מתחילה הבדיקה:

לאחר נסיעה שהרכב הגיע לטמפ' עבודה פתח מכסה מנוע ומצא את צינורות החימום הפנימי. תוכל לזהות שני צינורות גומי שנכנסים לתוך קיר האש לכיוון פנים הרכב. גע בזהירות בשני הצינורות ובדוק אם הם חמים. אם הם לא קיימים כנראה שרדיאטור החימום בוטל. חזור לעדכן לאחר הבדיקה.

פורסם
כך מתחילה הבדיקה:

לאחר נסיעה שהרכב הגיע לטמפ' עבודה פתח מכסה מנוע ומצא את צינורות החימום הפנימי. תוכל לזהות שני צינורות גומי שנכנסים לתוך קיר האש לכיוון פנים הרכב. גע בזהירות בשני הצינורות ובדוק אם הם חמים. אם הם לא קיימים כנראה שרדיאטור החימום בוטל. חזור לעדכן לאחר הבדיקה.

אערוך את הבדיקה מחר דבר ראשון על הבוקר.

שמח ששוב אתה בא לעזרי, כבר אין לי מילים להודות לך.

לילה נפלא לכולם!

פורסם

לגבי הנעילה-פשוט ניתקתי את משאבת הואקום לחלוטין ולכן בפתיחה לא נפתחות כל הדלתות אלא הדלת שלי בלבד ואין לי צורך לנעול את כולן מחדש כשאני יוצא מהרכב. במידה ואני רוצה דלת נוספת פתוחה,אני פשוט פותח אותה ידנית. כפתרון זמני זה סבבה.

לגבי הבדיקה שציינת שעלי לבצע, כשהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה עלי להדליק את החימום ואז לגעת בצינורות או לגעת בהם בלי להדליק את החימום?

פורסם

לגבי הבדיקה שציינת שעלי לבצע, כשהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה עלי להדליק את החימום ואז לגעת בצינורות או לגעת בהם בלי להדליק את החימום?

זה לא משנה. כל הזמן זורמים מים חמים ברדיאטור החימום.

כאשר אתה מפעיל את החימום, אתה בעצם מפעיל מאוורר, שזורק

את האוויר החם לתוך הרכב.

פורסם
כך מתחילה הבדיקה:

אביב היקר,

ערכתי את הבדיקה לאחר נסיעה קצרה ושני הצינורות חמים.

מה זה אומר?

• תוכן חדש...