Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זאת אומרת שלילה שנתיים לנהג בלי רישיון? מניעת הוצאה של רישיון???

גם פה הם שניהם צעירים- זה שנהג בלי רישיון עוד לא בן 17 וחבר שלי 18 וקצת. מן הסתם עדיין נהג חדש.

אין פה סיכוי מול השופט לשחק על עבר נקי, נכון? הוא בסה"כ שנה על הכביש. אמנם בלי עבירות אבל עדיין שנה זה לא ממש "וותק". אני צודק?

ועוד דבר, אפשר המלצה לעו"ד טוב?

אורן

עבר נקי שווה לתחת כשהרשיון הוא בתוקף של שנה בלבד.

אתה גם בטח מבין מאילו סיבות אורן.

עורך דין מומלץ?

אסף שמיר לטעמי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, שנתיים לא יוכל להוציא רישיון , אהה וניראה לי גם יש לו עם תנאי שנתיים (לא ממש זוכר אבל כימעת בטוח)

לבחור בן 17 וחצי זה בעסה רצינית + הכסף שהלך לו על כל הסיפור הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב הם הלכו הבוקר לתחנת המשטרה, האבא כנראה התחנן קצת, הסביר שהוא צריך את האוטו, ולא לקחו לו אותו, גם לחבר בינתיים יש את הרישיון עד המשפט (בתחילת מרץ אם אני לא טועה).

עכשיו צריך למצוא עו"ד למשפט. יש המלצות?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שהייתי בן 16 תפסו אותי בלי רישיון.

כל מה שצריך זה עורך דין טוב, משפט נוער,שופטת טובה, והרבה תיקים על סמים ודקירות במשפטים שלפניך.

קיבלתי חודשיים שלילה ו250 שקל תרומה לאן שאני רוצה ואפילו לא קיבלתי הרשעה (תיק תעבורתי נקי).

(היה לי גם רישיון לאופנוע) זה גם עזר לי.

עו"ד דוד גולן.

פורסם

אם אפשר לקבל גם מספרי טלפון אני אשמח...

hagggg55 כתב:

פורסם

תודה. אבל לא ניתנו שם הטלפונים של אסף שמיר, אילון אורון, ואשר ארבל.

עכשיו, בגלל שהרבה פנו אלי בפרטי, במסנג' ובאייסיקיו, אני רק רוצה להבהיר דבר אחד:

לא מדובר בי! מדובר בחבר שלי ולא ב"חבר" שלי. זה לא אני. רדו מזה!

תודה.

hagggg55 כתב:

פורסם

כמה חבל שהחזירו לו את הרכב.....

הלוואי וחבר שלך חקבל לפחות שנתים שלילה וקנס של כמה אלפים טובים

וזה בלי הרישיון שלפחות יקבל איזה עשור שלילה

סליחה מראש אם פגעתי במישהו אבל רק עם ענישה כבדה אפשר להגיע לתוצאות- אולי אפקט ההפחדה יעבוד בסוף

וכן גם אותי תפסו בכבר ברחוק נוהג בלי רישיון, אז קיבלתי איזה 3 חודשים שלילה ואיזה קנס מצחיק. המצחיק שלא הרגשתי את השלילה בכלל כי גם אחרי שהיא הסתימה עדין לא הייתי בגיל המינימום לקבלת רישיון.

אתם חושבים שאחרי בעונש הראשון נרגעתי והתחלתי לפחד?? ממש לא, המשכתי לנהוג ונתפסתי פעם שניה, הפעם העונש היה קצת יותר חמור 6 חודשים שלילה וכמה שעות התנדבות באיזה אירגון שקשור לתאונות דרכים.

בראייה לאחור עם ענישה חמורה לא הייתי חושב על לעשות את זה בפעם השניה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
כמה חבל שהחזירו לו את הרכב.....

הלוואי וחבר שלך חקבל לפחות שנתים שלילה וקנס של כמה אלפים טובים

וזה בלי הרישיון שלפחות יקבל איזה עשור שלילה

בנים אכלו בוסר ואבות יזומברו, נשמע לך הגיוני? במיוחד אם הוא צריך את האוטו לעבודה..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

וכן גם אותי תפסו בכבר ברחוק נוהג בלי רישיון, אז קיבלתי איזה 3 חודשים שלילה ואיזה קנס מצחיק. המצחיק שלא הרגשתי את השלילה בכלל כי גם אחרי שהיא הסתימה עדין לא הייתי בגיל המינימום לקבלת רישיון.

אתם חושבים שאחרי בעונש הראשון נרגעתי והתחלתי לפחד?? ממש לא, המשכתי לנהוג ונתפסתי פעם שניה, הפעם העונש היה קצת יותר חמור 6 חודשים שלילה וכמה שעות התנדבות באיזה אירגון שקשור לתאונות דרכים.

בראייה לאחור עם ענישה חמורה לא הייתי חושב על לעשות את זה בפעם השניה

איך בדיוק? הרי כשמקבלים שלילה היא מתחילה מהיום שבו אתה כשיר לקבל רשיון.

אז מה? אם יתפסו אותי נוהג בגיל 12 בלי רשיון כמובן ויתנו לי שלילה ל 5 שנים בגיל 17 אני אוכל להוציא רשיון כרגיל? מה הרעיון פה?

דבר שני - גם אם יתנו לך שלילה לעשרים שנה, כל עוד לא הבנת את הבעייה במה שעשית זה לא משנה, לא עלה בראשך שאולי ההתנדבות היא מה שגרמה לך לא לעשות את זה עוד פעם, בכך שדרכה הבנת את הסיכונים שבכביש ואת ההשלכות שנוצרות כתוצאה מכך שאתה נוהג ללא רשיון? ולא שלושת החודשים הנוספים?

סתם נקודה למחשבה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בנים אכלו בוסר ואבות יזומברו, נשמע לך הגיוני? במיוחד אם הוא צריך את האוטו לעבודה..
הסיבה מאוד פשוטה. לרשויות החוק אסור להחטיף לבחור צעיר וחצוף סטירה (לפעמים זה נעשה, אבל זה אסור). אסור לשלול לו את דמי הכיס, אסור לרתק אותו לבית בימי שישי או להכריח אותו ללכת לעבוד במכרה פחם כדי לממן את הקנס ואת המוניות לעבודה שאבא צריך לקחת.

אבל מה, הפלא ופלא! לאבא שלו מותר! זאת ועוד, אפילו רצוי! :twisted:

שנאמר "חוסך שבטו שונא בנו, ואוהבו - שחרו מוסר". ושנו חכמים - חוסך שבטו כפי שחסך אברהם שבטו על ישמעאל ויצא זה לתרבות רעה והיה לליסטים עובד צלמים וטרפים! ולפיכך שנאהו אברהם ושילח מפניו אותו ואת אמו הגר ריקם. ריקם! בלי גרוש על התחת למדבר, מרוב ששנאהו! וכל זה למה? כי חסך שבטו ממנו.

ולעומתו יצחק בנו, לא רק שלא חסך שבטו ממנו - עקדהו לעולה! ויצחק יצא בסוף גבר איצ'י באן!

מסקנה, רוצה לחנך הילד? שלילה חודשיים לילד בלי רשיון שווה לתחת. תחמם את האבא עליו ותראה איזה עונש הוא יקבל בבית, ויגדל ויצמח למצוות ומעשים טובים ומתן צדקה בסתר והיה אור לגויים ולא יסע עוד בלי רשיון לעולמי עולמיא.

פורסם

ונהג שנתפס תחת השפעת אלכוהול לא יחרימו לו את הרכב? יחרימו, ממש לא משנה מי בעל הרכב

אז כן שיחרימו, במה שונה המקרה הזה ממקרה אחר?

צריך את הרכב לעבודה? זבש"ו, או שלא יתן את הרכב לאף אחד או שידע מה ההשלכות במידה והוא נותן.

אני מאמין שהיום השלילה היא מהיום שאתה יכול להוציא רישיון, לא ככה זה היה לפני 13 שנה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

הבעייה היא שהחוק הוא לא שחור ולבן, ויתכנו מקרים שבהם לא הוגן לקחת את הרכב - למשל, האבא נהג מונית, הילד נהג על המונית ללא רשיון ותפסו אותו - יקחו את המונית? ישביתו פרנסה של משפחה שלמה למשך 30 יום ובעצם יהרסו אותם?

עוד דוגמא למרות שלא קשורה למוטוריקה (ע"מ להקנות הבנה בקשר לעניין השחור ולבן) -

מישהו ניסה להרוג אותי, והרגתי אותו לפני שהצליח.

לא ישפטו אותי על רצח, נכון? למרות שנטלתי את חייו. אין רק שחור ולבן, תמיד יש אפור שנתון להחלטת השופט \ קצין המשטרה במקרה שלנו - וכנראה שזה, החליט שבמקרה הזה לא מן הראוי להחרים את הרכב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...