Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשם אני גר באילת כרגע. והלכתי למוסך מורשה לאוטו יש לי סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1600. החליפו לי תושבת מנוע +חישן חום+ כריות לבולמים ב1750 שקל +עבודה.ץ איך זה נשמע לכם לפי דעתי מחיר מוגזם זה הסתכם לי בחלפים 983 שקל ועבודה לקחו לי 807 שקל אני ממש אשמח להערות לגבי המחיר ואם זה המחירים בדרך כלל על עבודה כזאת תודה לעוזרים.

פורסם

קשה להעריך לגבי המחיר כי. לדעתי הכריות לבולמים הן לא זולות אני לא יודע להעריך את המחיר שלהן. לגבי התושבות כמה החליפו? תושבת אחת,שתיים, שלוש? כל תושבת עולה בסביבות 150 שקל אם לא 200. עכשיו חיישן יכול לעלות עוד כמה מאות שקלים.

אם היית מפרט לגבי מחירו של כל חלק היה יותר קל להעריך.

כל בעלי סיאט למינהם אנא תגיבו כדי שאפשר יהיה לקבל קנה מידה טוב יותר של טווחי מחירים סבירים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אלו החלקים אחי שהוחלפו וטופלו. 1 חישן חום מקורי מחיר 165

1 טבעת מקורית מחיר 5 שקלים

1 תושבת גומי מקורית 500 שקלים

2 ברגים 3 שקלים

2 שרוול מקורי 19.70

2 גומי בולם מחיר כול אחד 80 שקלים

ויש פה עוד משהו שרשום עליו 000000 כמות 2 מחיר 56 כול אחד

ועבודה עצמה הם לקחו לי 807

וגם כיוון מטלה קדמי 180 שח הם עשו שזה בטח כיוון פרונט

ותאמת כול זה האוטו לא הכי יציב או שאולי זה הכבישים של אילת הרבה משקעים בכביש

מה נראה לכם חברה?

פורסם

נראה מחיר ממש גבוה.

תושבת מנוע עולה מקסימום 200 ש"ח.

גם כיוון פרונט בדר"כ עולה פחות (120-160 ).

כריות בולמים נראה סביר, למרות שאני לא כל כך מתמצא.

בכל מקרה אני מניח ששוחטים שם באילת,כי אין כל כך לאן ללכת ולטפל במקום אחר...:wink:

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • ספונסר פורום
פורסם
אלו החלקים אחי שהוחלפו וטופלו. 1 חישן חום מקורי מחיר 165זה המחיר

1 טבעת מקורית מחיר 5 שקלים לא מחייבים לא מחייבים על זה. תושבת גומי מקורית 500 שקלים אני מאמין שמדובר בתושבת יחידת הזרקה ,אפשר להסיג מקורי בחוץ ב250 שח

2 ברגים 3 שקלים אולי

2 שרוול מקורי 19.70 איזה ?

2 גומי בולם מחיר כול אחד 80 שקלים זה המחיר

ויש פה עוד משהו שרשום עליו 000000 כמות 2 מחיר 56 כול אחד מיסבי כריות ,זה המחיר

ועבודה עצמה הם לקחו לי 807 זה מחיר של מוסך מורשה אין מה לעשות ,מחיר טוב לכל העבודה במוסך מיקצועי שמבצע את כל זה בשלוש שעות כ-450 שח

וגם כיוון מטלה קדמי 180 שח הם עשו שזה בטח כיוון פרונט זה חובה אחרי הח כריות ,והמחיר סביר ,ולא השטויות שמישהו זרק 120-160 וכו.

ותאמת כול זה האוטו לא הכי יציב או שאולי זה הכבישים של אילת הרבה משקעים בכביש

מה נראה לכם חברה?

בקיצור זה המחיר במוסך מורשה ,תגיד תודה שאתה לא משלם גם מעמ.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...