Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחילה לי תופעה מוזרה ברכב (פולו 97, אוטומט, 1600), לאחר התחלת נסיעה כשאני מגיע לרמזור הראשון או למצב עמידה ראשון, המנוע עושה קולות של נחנק, גימגוג קל, ומיד כבה.

אם אני במצב N או P המנוע מגמגם אבל מצליח להחזיק מעמד, ברגע שאני מעביר לD אני לא מספיק אפילו ללחוץ על הגז והוא מיד כבה.

במידה ואני עומד זמן ממושך מאוד (הרבה אחרי שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה), התופעה נעלמת.

התופעה מתרחשת רק לאחר שהאוטו עומד בגשם לזמן ממושך (לילה או שניים) ולכן אני משאר שאולי זה נובע ממים שנכנסים איפשהו.

מישהו חווה או מכיר? איזה חלקים במערכת יכולים להיות מושפעים מחדירת מים? ואיך הם יכולים לחדור?

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

בצע בחוטי הפלגים טיפול מגעים קל

נתק את חוטי הפלגים מהפלגים (בזהירות )

רסס בשמן מגעים יעודי לחשמל. רק בתוך המגע בחוט הפלג ריסוס קל.(לא על הפלג)

החזר למקום במדויק . בלחץ קל.

נתק את חוט הפלג כעת בצד השני . המתחבר לכויל. ורסס גם שם.(לא על הכויל) וחבר חזרה.

נתק בזהירות ! את מחבר החשמל של הכויל יש שם שן מפלסטיק. לחץ עליה ומשוך .

רסס ריסוס קל את המגעים של מחבר החשמל בפנים. (לא המגעים בצד הכויל) והחזר למקום.

בימי גשם כבד. האויר רבויי במים.והמגעים גם קרים ולכן לא מנדפים את המים מהאויר בקלות.

אלא רק אחרי היתחממות המנוע.

בהצלחה - אייל .

וחזור ודווח. אם הבעיה נפתרה.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...