Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ואני לא מצליח למצוא פביה סבירה כבר כמה שבועות, אני רוצה לבדוק את האלטרנטיבות: כפי שנאמר כאן, הפביה מקבילה לפולו ולאיביזה.

אני מתעניין יותר באיביזה ורוצה לשאול מספר שאלות:

1. או קי. הן דומות. במה בכל זאת מתבטא ההבדל? (או- מדוע יש כל כך הרבה מוניות פביה וכל כך מעט איביזה?).

2. איביזה זה צ'מפיון, נכון? זה הבדל משמעותי בהוצאות התחזוקה לעומת סקודה?

3. איך בדיוק נקרא הדגם של האיביזה? (אני הולך לאיבוד במחירון)

תודה מראש לעונים

פורסם

הדגם של ה"איביזה" שאתה מחפש הוא הקורדובה. לא חסרות מוניות קורדובה.

רצוי שתציין גם תקציב ושנתון שאתה מחפש כדי שניתן יהיה לענות יותר במדוייק.

בגדול כמו שכבר כתבתי לך, הפולו , הקורדובה והפביה מבוססים על אותה פלטפורמה. חשוב שתיתן את התקציב מכיוון שבשנתונים מסויימים הפביה מתקדמת יותר מהקורדובה.

אסף

פורסם
הדגם של ה"איביזה" שאתה מחפש הוא הקורדובה. לא חסרות מוניות קורדובה.

רצוי שתציין גם תקציב ושנתון שאתה מחפש כדי שניתן יהיה לענות יותר במדוייק.

בגדול כמו שכבר כתבתי לך, הפולו , הקורדובה והפביה מבוססים על אותה פלטפורמה. חשוב שתיתן את התקציב מכיוון שבשנתונים מסויימים הפביה מתקדמת יותר מהקורדובה.

אסף

את עניין הפלטפורמה אני מבין. ובכל זאת אני שואל על הבדלים בין האחיות האלה,אם אתה יודע, ועל השוואת עלויות תחזוקה עקב השייכות לצ'מפיון

לצורך העניין יש לי כ-50 -60 k . אולי עוד קצת אם יהיה הכרח.

אני מתקשה לעזוב את החיפוש אחרי הפביה שכל כך מומלצת ע"י נהגי המוניות, לטובת מכונית שאני אפילו לא מצליח לזכור את שמה...

מה דעתך?

תודה

פורסם

על איזה פביה בדיוק מדובר?

האצ'בק, סדאן או קומבי (סטיישן)?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז הקורדובה לא ממש מתאימה - שכן קורדובה היא בעצם גרסת סדאן של איביזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מחפש סטישן או חמש דלתות. אבל- מה שכבר נמצא למכירה מפרטיים זה כמעט תמיד סדאן...

אני לא חושב שהביאו לארץ פביה דיזל 5 דלתות. גם אין מוניות כאלו. רק 4 דל' או סטיישן.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

במקרה אתמול נסעתי במונית סיאט איביזה ידנית כמובן, ויצא לי לדבר עם הנהג,שסיפר לי כי קנה אותה באין ברירה לאחר שגנבו לו מרצדס שלא היתה מבוטחת במקיף,בקיצור הוא קנה אותה עם כ 300,000 ק''מ עשה עליה בשנה 114000 ולדבריו אין שום תקלות.מה שהפתיע גם אותו.

אני נאלצתי לשבת מאחור היות ובמושב הקידמי לא נוח למי שגובהו מעל 170 .

• תוכן חדש...