Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:? שלום חברים

החשש הכי גדול שלי התממש

תוך כדי נסיעה הרכב התחיל לעשות רעש של דפיקות מהמנוע ונכבה

הרכב נגרר למוסך, נפתח ראש המנוע ואלו הממצאים.

אחד השסתומים התפרק ונפל על הבוכנה, המנוע המשיך לעבוד ונדפק הראש וההבוכנה

היה מזל והצילינדר לא נפגע.

הרכב בטופל ומתוקן במוסך החברה (צ'מפיון)

מישהו יכול לספר לי על המחיר הצפויי לתיקון וכמה אני יכול להוריד אותם?

מדובר על פולו קלאסיק SDI שנת 99

תודה

פורסם

אם רק ראש המנוע נפגע זה משהו כמו 2000 - 2500 ש"ח .

כל תוספת מייקרת את העניין .

מקווה בשבילך שתצא עם פחות מ-3000 למרות שאינני מאמין

אם הנזק גדול מ-3000 בדוק אפשרות החלפת מנוע מפירוק מקומי/ייבוא

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תראה אני אוסיף קצת הגיון למחיר , באם נדפקה בוכנה אז סביר להניח שיחליפו לך בוכנה ואת כל הרינגים של שאר הבוכנות כי אחרת יהיו פערי לחצים , הערכה גסה הנזק יכול לעמוד על לפחות (זה יכול להיות יותר )4000 ש"ח , תקנו אותי אם אני טועה .

פורסם
היי.

תלך רק על החלפת מנוע,המנוע הזה כבר עשה את שלו.

בדיוק !

אל תעשה רינגים אובארול או סתם שטיות מנוע מיבוא יעלה זול יותר

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
בדיוק !

אל תעשה רינגים אובארול או סתם שטיות מנוע מיבוא יעלה זול יותר

אתה צודק שזה זול יותר , לעשות אוברול או רינגים מקצועיים עדיף על מנוע מיבוא , מנוע מייבוא זה כמו חתול בשק מלבד כמה פרמטרים אובייקטיבים /מדידים אין לך מספיק אנפורמציה על איך המנוע הזה יתנהג או כמה איכותי הוא יהיה? ביחס למנוע הקודם .

לי יש פג'ו 306 1.6 מנוע "בולע" שמן יותר מדלק ואני מאמין שידיים טובות יחזירו אותו למצב חדש ,בעיניי זה עדיף על החלפת מנוע .

פורסם
אתה צודק שזה זול יותר , לעשות אוברול או רינגים מקצועיים עדיף על מנוע מיבוא , מנוע מייבוא זה כמו חתול בשק מלבד כמה פרמטרים אובייקטיבים /מדידים אין לך מספיק אנפורמציה על איך המנוע הזה יתנהג או כמה איכותי הוא יהיה? ביחס למנוע הקודם .

לי יש פג'ו 306 1.6 מנוע "בולע" שמן יותר מדלק ואני מאמין שידיים טובות יחזירו אותו למצב חדש ,בעיניי זה עדיף על החלפת מנוע .

לא תמיד עדיף להישאר עם מה שיש לעיתים עדיף להחליף בדרך כלל המנוע במצב טוב. אם כבר מדברים אז אוברול לא הכי רצוי לבצע כי דבר ראשון המנוע אף פעם לא יהיה כמו שהיה ולא תמיד יוצאת עבודה מקצועית שגורמת לעוד ראש ללכת אחרי תקופה מסויימת.

פורסם

בינתיים שלחו את המנוע למכון בירושליים שעובד עם צ'מפיון ונותן אחריות

קיבלתי מהם הצעת מחיר של מעל 8K ש"ח, מוגזם לגמריי

היועץ שירות המליץ לי להחזיר את המנוע לחיפה והוא ישלח את המנוע ל:

החלפת בוכנה, רינגים, וראש מנוע משופץ

הוא העריך את העלות בין 3-4 ?

אני מקווה שאני לא יעבור.

מישהו יודע כמה עולה מנוע מיבוא ?

פורסם
מנוע מייבוא זה כמו חתול בשק מלבד כמה פרמטרים אובייקטיבים /מדידים אין לך מספיק אנפורמציה על איך המנוע הזה יתנהג או כמה איכותי הוא יהיה?

הנסיון המצטבר מוכיח שמנועים מייבוא טובים דיים כדי לגרום לאוטו להמשיך לנסוע ללא בעייה.

מכונאי שיודע מה הוא עושה יידע לזהות מנוע טוב, מעבר לעובדה שיש לך 3 חודשי אחריות.

אוברול הוא פתרון טוב יותר (בהנחה שמבצעים עבודה טובה, וזה לא מובן מאליו למרבה הצער) - אבל יקר בהרבה, ובד"כ לא משתלם כלכלית.

פורסם
בינתיים שלחו את המנוע למכון בירושליים שעובד עם צ'מפיון ונותן אחריות

קיבלתי מהם הצעת מחיר של מעל 8K ש"ח, מוגזם לגמריי

היועץ שירות המליץ לי להחזיר את המנוע לחיפה והוא ישלח את המנוע ל:

החלפת בוכנה, רינגים, וראש מנוע משופץ

הוא העריך את העלות בין 3-4 ?

אני מקווה שאני לא יעבור.

מישהו יודע כמה עולה מנוע מיבוא ?

בדוק אם אלייד עדיין מאושר כמפעל שיפוץ מ VW גרמניה, אם כן - עדיף על ייבוא .זה החידוש הכי מקצועי , אבל החשבון צ"ל כלכלי - האם ערך/יתרת חיי האוטו מצדיקה 8000 שח ?

• תוכן חדש...