Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של XENIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר את המגבר הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו.

מדובר בדגם XEA 4801 ואני אעלה תמונה

xenia.jpg

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מעולם לא שמעתי על החברה הזאת, אבל לפי התמונה זה נראה כמו אותו עיצוב של המגברים הפשוטים של רדסאונד, R&Y וכו'..

נראה לי כמו מגבר סיני פשוט. הוא ברשותך או שהציעו לך אותו?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

המגבר ברשותי, עבד אצלי באוטו במשך שנה וחצי כמעט , והגביר שני אחוריים של "רוקפורד" וסאב של "רוקפורד" מסדרת פאנצ'. המגבר כרגע לא תקין ואני מתלבט אם לתקן אותו.

חייב לציין שכשהוא עבד הוא היה מעולה! נתן סאונד טוב ובקושי התאמץ.

אגב, עלות התיקון 300 ש"ח.

פורסם

זה מגבר לא משהו מוכר, חברת מדבקה ולא יותר.

היום לקנות מגבר לא תמצא בסכום של 300 ש"ח, השאלה אם יש לך כסף להוסיף למגבר חדש ואיכותי?

בכל מקרה אם אתה מרוצה ממנו ולא צריך יותר מזה, נראה כי די ישתלם לך לתקן אותו ב-300 ש"ח.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לפי דעתי כאשר מחיר התיקון שווה יותר מהמגבר עצמו זה הזמן להיפרד. תוסיף 200 שקל ועדיף שתחפש מגבר יד שניה או PULSE AUDIO חדש בתחנה המרכזית. (גם יותר כיף לקנות רכיב חדש :wink: )

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תודה על התגובות.

החלטתי בכל זאת לתקן אותו. כשפירקתי אותו כי מכרתי את הרכב הוא עבד מעולה. כשרציתי להרכיב אותו שוב אז התגלתה התקלה. המגבר לא נשרף ו משהו כזה, הוא עובד רק לא מוציא סאונד. כנראה נשרפה היציאה או משהו כזה. לכן החלטתי לתקן אותו ואני חייב להגיד למי שלא שמע על המגבר הזה , שאני מכיר עוד שני אנשים עם מגבר כזה ושניהם מאוד מרוצים ממנו ומגדירים אותו כ"סוס עבודה"

חוצמזה אני מתעתד להשתמש בו להגביר סאב בלבד, ולהוסיף אליו מגבר אחר שכבר יש ברשותי שיגביר אחוריים וקומפוננט. כמובן עם קבל, וחיווט מחדש.

פורסם
תודה על התגובות.

החלטתי בכל זאת לתקן אותו. כשפירקתי אותו כי מכרתי את הרכב הוא עבד מעולה. כשרציתי להרכיב אותו שוב אז התגלתה התקלה. המגבר לא נשרף ו משהו כזה, הוא עובד רק לא מוציא סאונד. כנראה נשרפה היציאה או משהו כזה. לכן החלטתי לתקן אותו ואני חייב להגיד למי שלא שמע על המגבר הזה , שאני מכיר עוד שני אנשים עם מגבר כזה ושניהם מאוד מרוצים ממנו ומגדירים אותו כ"סוס עבודה"

חוצמזה אני מתעתד להשתמש בו להגביר סאב בלבד, ולהוסיף אליו מגבר אחר שכבר יש ברשותי שיגביר אחוריים וקומפוננט. כמובן עם קבל, וחיווט מחדש.

עשיתה בשכל ידידי אני מכיר את המגבר הנ"ל הוא לא רע בכלל וביחס למחיר שהו היה עולה ביזמנו הוה אפילו מצויין
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק שתדעו הוא יותר טוב מ mac audio z4200 , יש לי את 2 המגברים האלה והשוואתי אותם , הXENIA הרבה הרבה יותר איכותי , מוציא צליל יותר נקי ונעים לאוזן. חוץ מזה למאק אודיו יש 12DB+ לסאב ולXENIA יש 18DB+

אין מה להשוות בין 2 המגברים האלה בכלל בכלל...

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם
תחזור לישון.

תסתכל ממתי השרשור.

מה הקשר , פשוט רכשתי עכשיו אחד כזה ועשיתי חיפוש ... אז מצאתי את התגובות המוזרות האלה:lol:

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

טוב שלא קראו למגבר הזה בז'ז'ינה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר העלתם את השרשור מהאוב, עשיתי בירור קטן, כי אני בן אדם יסודי. המגבר יובא בשנתו ע"י ניופאן בגלל טעות במשלוח, היבואן החליו לשווק אותו כמקביל לדגמי פיוניר הגדולים אך בתג מחיר נמוך יותר. המגבר כרגע תקין ועובד וגם במעבדה שתיקנו אמר לי הטכנאי שלא משיגים מגברים כאלה בשוק, ולא בגלל שהוא באיכות נמוכה או משהו כזה אלא בגלל האיכות והתמורה למחיר.

"בז'ז'ניה" "ז'ניה" מה שתבחרו, אני מרוצה וכמוני יש עוד וזה מה שחשוב היום, לא?

• תוכן חדש...