Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , יש ברשותי פיאט בראבו שנת 2000.

עקב בעיות התחממות ולאחר ששמתי לב שישנה נזילה שמתי את האוטו במוסך , ושם נאמר לי אחרי בדיקה שיש גם להחליף את צינור הגומי שמוביל לרדיאטור (עלות זניחה) , ופירוק הרדיאטור לבדיקה, לאחר שפירקו אותו אמרו שהרדיאטור גמור לגמריי , הרשת סתומה והכל רקוב שם.

עכשיו המחיר שהם נותנים לי על הרדיאטור לבד ללא עבודה זה 1500 ש"ח, ועל כל העניין 2300ש"ח ...:cry:

האם אין דרך אחרת? זה אמור להיות כלכך יקר? אגב אולי כדאי לקחת חלופי ולא מקורי ?

אני אשמח לתשובה במהרה כי אני לחוץ על קבלת האוטו כמה שיותר מהר חזרה.

תודה רבה!

פורסם

חבל שלא כתבת אם זה הילוכים ידניים או אוטומטיים כי יש הבדל במחירים.

רדיאטור חליפי להילוכים ידניים יהיה במחיר של בין 650 ל1000 ש"ח ללא מע"מ וזה תלוי במידות הרדיאטור כי יש כמה דגמים ולדגם עם הילוכים אוטומטיים המחיר הנו כ 1500 ש"ח לפני מע"מ.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הרכב שנת 2000 , אוט' מנוע 1.6 .

בגדול עברתי על הודעות של רדיאטורים וראיתי המלצה שלך רפי לגבי מוסך בנס ציונה, דיברתי איתו והוא הציע לי רדיאטור ב690 ש"ח ואמר שממש גונבים אותי במחיר שנתנו לי , דיברתי עם בחור בשם איתי ממש נחמד .

אתה בטוח בקשר לזה שרדיאטור של אוט' עולה 1500 ולא כמו שהוא אמר ??

אגב לשאלתך אני מאזור מודיעין

פורסם

אכן יש הבדל בין רדיאטור לרכב ידני או אוטומטי.

חוץ מזה...המחיר נראה לי קצת גבוה,יחסית לרדיאטור של פיאט,

סתם לדוגמא :

רדיאטור לאיסוזו טנדר בנזין ולמזדה לנטיס עולה 750 ש"ח בחנות חלקים.

ובפיאט המחירים אמורים להיות נמוכים יותר.

אז שלא יעבדו עלייך :idea:

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

בחלק מהרכבים עם התיבה האוטומטית יש ברדיאטור מחליף חום לנוזל ההידראולי של התיבה. זה אומר שהרדיאטור שונה וקצת יותר מורכב.

אם רפי לין שמכיר בעל פה כל פיאט שיצאה, אומר שבראבו הוא אחד הרכבים האלו - תאמינו לו.

פורסם

רדיאטור חדש ל205עולה 800 תכלס נראה לי גם מה שאמרו לך קצת יקר,תאמת עד הרגע לא ידעתי שיש הבדל ברדיאטור לאוטו' וידני

פורסם

עידכון אחרון , דיברתי עם שמוליק שגם ראיתי המלצה לגביו , לא זוכר את השם הספציפי של המוסך, הוא בדק בשבילי עם היבואן ואמר לי שהמחיר הוא בדיוק כמו שאמרת רפי, 1500 חלופי , ושכנראה איתי התכוון למחיר של הרדיאטור לגיר ידני - ללא החליל לקירור השמן של הגיר , ושהמחיר שהם נותנים הוא המחיר שאמור להיות כנראה, ושאין ברירה אלה לקבל את הגזירה עליי ..:cry:

תודה בכל זאת לכל העוזרים .

• תוכן חדש...