Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בקיץ לא היו לך בעיות של חום מנוע אזי כנראה שהוא בסדר.

בכל מקרה, כדאי לנקות את המערכת אפילו רק מטעמי שמירה על המערכת ועל ראש המנוע.

וכמובן למלא מים איכותיים.

רונן

תחזור לעדכן...

פורסם
אם בקיץ לא היו לך בעיות של חום מנוע אזי כנראה שהוא בסדר.

בכל מקרה, כדאי לנקות את המערכת אפילו רק מטעמי שמירה על המערכת ועל ראש המנוע.

וכמובן למלא מים איכותיים.

רונן

תחזור לעדכן...

בתקופת הקיץ לא היה לי שום חריגה של חום מנוע, הכול רגיל כמו שצריך להיות.

המחוג על החצי (גג!) כמו שאמור להיות בכול רכב.

נכון לעכשיו עשיתי את הצעדים הבאים:

מלאתי בהדרגה מים ירוקים על המים הקיימים

(מחוסר בררה כיון שאין לי מושג איפה פקק הניקוז ואין לי צורך בלקחת את הרכב למוסך שיגידו לי שהפקק בתחתית הרכב וצריך להרים אותו על ליפט ולפתוח)

אני מאמין שתוך שמפעם לפעם שאני ממלא כול המערכת תיהיה רק עם מים ירוקים.

תוך 2 עד 3 פעמים אני משאר, אם בכול מקרה אתה יודע איפה פקק הניקוז (זה יעזור:-D )

בנוסף:

מלאתי בשבוע שעבר נוזל קלא'ץ (שהיתרוקן חודשיים אחרי המלוי האחרון).

אני נותן לו צ'אנס אחרון ומידה ואני יראה שזה שוב פעם היתרוקן אז אין בררה

אלה לפתוח את הכיס ולהוציא 400 ש"ח על משאבה (כבר לקחתי הצעת מחיר שיהיה לי:-D )

עד כאן, אם יש לך או לכול אחד אחר משהו להוסיף אז בשמחה!

תודה לך, ואני יעדכן אותכם מה קורה בהמשך (אפשר לתת הצעות או תגובות.

פורסם

אני לא מתכוון לפגוע אבל מדוע אתה מתעקש לא ללכת למכון רדיאטורים, תגיד לו שיראה לך היכן הפקק, אם הוא יסרב תגיד לו שאתה חושב שיש לך נזילה מהפקק או משהו כזה, חוצמזה, אם לא ניקית את כל המערכת עדין תהיה לך חלודה בכל פעם שתבדוק, המים לא ישארו ירוקים לתמיד.

בקשר למשאבה של הקלאצ', המחיר הוא מפירוק נכון? תבדוק אחריות על החלק. יש מקומות שמוכרים ומסכימים להחליף במידה והחלק לא תקין ,ויש שלא.

אל תמשוך יותר מדי את ענין הקלאצ', תשלם עכשיו 400 ש"ח ולא יותר מזה אח"כ על קלאצ' חדש או חס וחלילה תשבור גלגל בגיר, בגלל שההילוכים לא יכנסו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אני לא מתכוון לפגוע אבל מדוע אתה מתעקש לא ללכת למכון רדיאטורים, תגיד לו שיראה לך היכן הפקק, אם הוא יסרב תגיד לו שאתה חושב שיש לך נזילה מהפקק או משהו כזה, חוצמזה, אם לא ניקית את כל המערכת עדין תהיה לך חלודה בכל פעם שתבדוק, המים לא ישארו ירוקים לתמיד.

בקשר למשאבה של הקלאצ', המחיר הוא מפירוק נכון? תבדוק אחריות על החלק. יש מקומות שמוכרים ומסכימים להחליף במידה והחלק לא תקין ,ויש שלא.

אל תמשוך יותר מדי את ענין הקלאצ', תשלם עכשיו 400 ש"ח ולא יותר מזה אח"כ על קלאצ' חדש או חס וחלילה תשבור גלגל בגיר, בגלל שההילוכים לא יכנסו.

ללכת למכון בשביל שיראו לי איפה הפקק זה לא בעיה אני יכול ללכת וגם יראו לי אני מאמין.

אבל כול העיניין של הריקון לא יעזור כי מה שדרוש כאן הוא שטיפה.

(למרות שעד היום לא היו בעיות של חום במנוע)

בקשר למשאבה:

אני מטפל רק במוסך הראשי של מצובישי, החלק הוא לחלק מקורי לא מפירוק.

(מאז שקניתי את הרכב עד היום אני מטפל בשם כול דבר הכי קטן)

אני מעדיף לתת לנוזל צ'אנס אחרון ולראות אם זה מתרוקן אם כן (ואפילו לא עד הסוף אלה רק קצת ירד) אני מיד יגש להחליף, יש לציין שיש לי כבר קלאצ' חדש שהחלפתי לפני שלושה חודשים בערך.

(יש לציין שכרגע המיכל של הנוזל קלא'ץ מלא עד הסוף ואני בודק את זה כול בוקר לראות אם ירד ובנתיים משבוע שעבר לא ירד כלום, אני מקווה שזה יתפוס)

ואתה לא פוגע, ההפך אני שמח לתגובות שיעזרו לי בסופו של דבר.

• תוכן חדש...