Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין השוואה בין האטון ל רעידת אדמה.

מרצדס מול פולקסוואגן.

נכון צודק אבל אני לא יודע עם 113 RMS ירימו את האלייט בכול זאת הם לא כל כך נצילים לפי מה שראיתי.

ברוקפורד שלי כשחיברתי רגיל הם בקושי נשמעו והמגבר שלי לפי התעודה שלו מוציא 97 RMS לערוץ.

אלי

פורסם

אז

א.113 מספיק בהחלט.

ב.אם אני זוכר נכון המדידה היא ב 13.8 VOLT.

ג.תשמע טיפה פחות חזק אבל תשמע טוב. תשמע חזק מדיי יהרסו לך האוזניים לא תשמע כלום.

לי יש סט 85 dB מגבר שמוציא ביום הכי טוב שלו 65 W שומעים לא חזק אבל שומעים הכל.

אני מעדיף את זה על פני חזק ולא טוב.

פורסם

לקורווין , אני מסכים שהרעידת אדמה הוא פולקסווגן ולא מרצדס , אבל מה נעשה אם אדם נוסע במרצדס ב200 דיזל או בפולקסווגן עים מנוע חזק פי 3 , אז בעליות לירושליים יהיה הבדל מהותי .

והיות וכבר היום יש לו מגבר לא חלש , והוא לא מצליח איתו אז להשוות 175W RMS ל113WRMS זה קצת בעיה .

מאידך שתדע אלי שהאטון יעבוד הרבה יותר טוב מהרוקפורד , ואם תשים בידוד ואיטום ברמה גבוהה , אתה בטח תרגיש את האכות שלו , אם אתה לא מתכנן איטום ובידוד לך על הרעידת אדמה למרות הבלגן בבגז'.

למרות שלדעתי ללכת על מגברים ברמות המחירים האלו ועל סט כמו שלך חייבים לחשוב על נושא הבידוד והאיטום , גם אם אתה נוסע במרצדס

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...