Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב..

יש לי את הPIONEER 8450, שמגיע מתאילנד. בן חצי שנה בערך.

קניתי אותו למען האמת יד שנייה כך שאני לא יכול כל כך להגיד אם הבעיה הזאת פעם ראשונה במכשיר.

קודם כל הבעיה- לאחר שלושה ימי שימוש במכשיר, לחצתי כבשאר הפעמים על הכפתור שגורם למסך העליון לגלוש ולהופעת המסך התחתון "מסך הדולפינים".

בלחיצה הפעם , יש את צליל הלחיצה, כאילו הפקודה התקבלה, אבל המסך לא יורד, לא משנה כמה פעמים אני לוחץ, המסך פשוט לא יורד.

חבר שלי אומר לי שזאת בעיה נפוצה במכשיר הזה.

ובכל זאת רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך למנוע את הבעיה בהמשך, ומה הבעיה בעצם?

עצות, המלצות, ועזרה ויעזרו לי מאד

תודה רבה

פורסם

זה ידוע לפיוניר, הם המציאו לזה פטנט (שולחים את זה למעבדה מתקינים לזה צ'ופצ'יק כזה במערכת הידראולית וזהו) זה יסדר לך את זה ולא תקרה שוב התקלה...

ב9600 למשל כבר אין את הבעיה הזאת...

פורסם

יש עוד פטנט מצויין תקן את מכשיר תימכור אותו כי עם הזמן המצב יכול רק לחמיר אם הפאנל כבר עושה בעיות ותיקנה אלפיין או קלריון תאמין לי לא תיאכזב.... אבל זה רק אני

• תוכן חדש...