Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה בקסנטיה, בעיות כיבוי בגז ובנזין, הבעיה נפתרה לאחר פירוק מלא של בית המצערת וניקוי יסודי.

פורסם
גם לי היתה אותה בעיה בקסנטיה, בעיות כיבוי בגז ובנזין, הבעיה נפתרה לאחר פירוק מלא של בית המצערת וניקוי יסודי.
תודה,

איך בדיוק עשית את זה?

איזה חומרים?

ובקיצור כל המידע שאתה יכול לתרום לי.

:wink:

פורסם

כיצד באמת ניתן לעשות ניקוי מצערת ובית מצערת איכותי,ויעיל?

אם יש לכם תמונות זה נורא יועיל לי.

תודה.

פורסם

כבעל ניסיון עם גפ"מ אבל לא בעל מקצוע , אני יכול להגיד לך מה שאמר לי בעל מכון ההסבה לגז לאחר שהורדתי את הגפ"מ.

שהגפ"מ מתאים רק למכוניות חדשות או למכוניות שלא עשו הרבה קילומטרים, הם קודחים שם חורים שלא צריך ומשנים את כל החיווטים, מנתקים חיישן חמצן .

גם לי המכונית הייתה מתכבה ,אמרו לי לנקות מצערת ומנוע צעדים דבר שעזר מאוד,אולי שינסה את זה .

אבל למה שלא ייגש למכון הגז שיעשו לו שם כיוונים אולי זה יעזור

תגיד כמה הוא עושה בעיר 1 ל 4 ומחוץ לעיר 1 ל6 ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

****מיותר לצוטט הודעה מעליך, לתשומת לבך - הנהלת הפורום****

תודה.

בעיר? 1-8 עם מזגן ונסיעה עם רגל די כבדה.

מחוץ לעיר 1-10/11 שוב עם מזגן,ורגל די כבדה.

• תוכן חדש...