Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מערכת מסוג קלריון DXZ865MP לאחרונה שמתי לב כי ישנו רעש קטן ומציק, כמו שיריקה קטנה או זימזום ממש קטן, שומעים אותו בווליום נמוך כאשר הוליום גבוה הזמזום נבלע במוזיקה..

מה יכולה להיות הבעיה ?

נ.ב

הזימזום לא מהמגבר ולא מהרמקולים, כי הוא נישמע גם בקומפוננט שמחובר למגבר וגם ברמקולים האחורים שמחוברים לרדיו דיסק ישירות

תודה מראש

פורסם

אולי קבל למניעת רעשים????

מה קורה כשאתה שם ווליום ואין כלום לישמוע, נניח דיסק ריק, או קטע של שקט בדיסק?

אם אתה עדיין שומע את הזימזום זה הקבל הזה..

תיראה אם אתה נותן גז אז התדירות של הזיזמזום מישתנה, זה בטוח זה....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

here we go again

עוד מישהו שלא קרא את ה FAQ :)

תעשה חיפוש רעש אלטרנטור

יללת אלטרנטור

או שתחפש בעמודים קומדים

נפתחו בשבוע האחרון מספיק ת'רדים על זה.

לילה טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא ניראה לי שזה יללת אלטרנטור כי הרעש נשמע גם שהרכב כבוי.

ולשאלה מלמעלה אז כן אם לדוגמא אני מכניס דיסק ריק נשמע הזימזום אגב הוא ממש חלש אך מציק.

פורסם

ultras_shash,

נתק את כבל ה - RCA וכבל הרימוט מה - HU. השאר את הרמקולים האחוריים מחוברים ישירות להגברה של ה - HU. הפעל את ה - HU כאשר המנוע כבוי. האם גם עכשיו הזמזום הזה קיים? אם התשובה תהיה כן, סביר להניח שיש תקלה ב - HU. האם הזמזום הזה קיים גם כאשר הרדיו עובד או רק כאשר הדיסק עובד?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו עשיתי את מה שאמרת ועדיין ישנו הזימזום הזה הוא מאוד מיזערי אך בווליום נמוך הוא עדיין נשמע..

מה יכולה להיות הבעיה

יתכן כי אחרי שאבצע כיוונים הרעש יעלם או שמה יש בעיה ברדיו דיסק

פורסם

בדקת את המינוס של הרדיו דיסק שהוא מחובר טוב?

אולי יש לך groundloop על השלב הראשון [חיבור הרדיו דיסק]

תראה שהמינוס מחובר לפח נפרד וחשוף היטב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האם הבדיקה מתבצעת כאשר המזגן והמאווררים של המזגן ושל המנוע אינם פועלים? האם אתה בטוח!??

האם עשית בדיוק מה ששליו רשם, אני לא בטוח, אולי כן, ואני מתנצל אם נראה לך שאני מתריס בך, אך ברוב רובם של המקרים, הצעתו המקצועית של שליו , תעלים מיידית את הזימזום, ועל כן השאלה שלי ובקשה :

האם בצעת בדיוק מרבי את מה ששליו רשם? האם נתקת את כבלי הRCA מהמכשיר עצמו?

האם נתקת את כבל הפקודה?

אם בוודאות כן, והזימזום נשאר, יש לבדוק כפי ששליו רשם, האם זה קורה גם ברדיו וגם בדיסק או באחד מהם.

אכן תתכן בעיה במכשיר, כמו כן יתכנו ליקויים בחיבור החיוט למכשיר ו/או נפילות מתח,

יש לודא כשלב ראשון, מתחים מלאים 12וולט לפחות בהזנות לרדיו דיסק, ולאחר מכן תתכן בעיה של חיבור המינוס (כפי שאליקו רשם לך) ,

אם יש 12 וולט מלא ומינוס מלא, יש לנסות לנתק את המינוס (כאשר האנטנה של הרכב נשארת מחוברת) ולראות האם הרעש נעלם. כמו כן לנסות לחברה בדיוק כפי שאליקו רשם לך.

אם הרעשים לא נעלמים יש לבדוק בחיבור ישירות למצבר הרכב האם קיים הזמזמום, ואם קיים, יש לבדוק התקנת מכשיר אחר.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לדני ולשאר החברים תודה על העזרה

דני לשאלותך ... עשית בדיוק מה ששלו אמר ניתקתי את האר סי אי מהמכשיר כמו כן גם את החוט של הרמוט לגבי המינוס את זה לא בדקתי ואני ינסה לחבר אותו למקום אחר יתכן כי זאת הבעיה.

אגב הרעש ישנו שהסוויצ' במצב של חצי סוויצ' ככה ששום מזגן או מאוור או משהו כזה בכלל פועל.

הרדיו לא מכוון לרדיו אירופאי, ולכן לא בדקתי אם הזימזום קיים ברדיו אך כאשר הרדיו מנגן דיסק הזימזום קיים וגם כאשר אני מעביר את הרדיו דיסק למצב של כניסת איי יו אקס (לא מחובר לכניסה כלום) הרעש נמצא..

מחר אנסה לבדוק אולי הרעש קשור למינוס

בכול אופן תודה על העזרה

ושבוע טוב

פורסם

אני חושב שיש לי פתרון לבעיה שלך כך חוט בודד 1 מ"מ חבר בצידו האחד את סיכוך הrca של ימין ושמול יחד ובצידו השני נסה לגעת במינוס במקומות שונים שלא יעלו על 40 ס"מ מיחיבור הסיכוך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

ultras_shash,

גם ב - HU שלא כויל, אפשר לקלוט רדיו. באיזור המרכז 95.5MHZ רשת ב', באיזור הצפון 103.7MHZ רשת ב', ו - 102.3MHZ גל"צ. תבדוק אם הרעש קיים גם ברדיו, כאשר ה - RCA והרימוט מנותקים מהמכשיר. כמו כן תבצע את הבדיקות שדני זומרשטיין המליץ לך לבצע. תעדכן מהן התוצאות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...