Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 5 דלתות בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, אני צריך עזרה בבחירת רכב בליסינג תפעולי בעבודה.

אני לא רוצה לחרוג מקבוצה 2, והדרישות שלי מהרכב הן (לפי סדר חשיבות):

1. הכי חשוב - 5 דלתות (אפשר גם 3).

2. שתהיה נוחה ומפנקת בנסיעות בין עירוניות (רוב הנסיעות שלי).

3. לא עגלה (אני היום נוהג על אסטרה 1600 אוטומטית, ביצועים דומים יספיקו).

4. בטיחות

5. תנאי לא הכרחי אבל רצוי - שלא יהיה רכב חרוש או מכוער (נמאס מ 206).

לאחר שהתלבטתי די הרבה, התמקדתי על האפשרויות הבאות:

Toyota Yaris SOL 1.3

Citroen C4 SX 1.6

Peugeot 307 X-Line 1.6

Hyundai Getz GLS 1.6

Volkswagen Polo Energy 1.4

Suzuki Swift GLX 1.5

Ford Focus 5D Trend 1.6

חשוב לציין דבר נוסף, זה ליסינג, לכן תחזוקה, אמינות, סחירות ממש לא מעניין אותי. כמו כן, אין הגבלת דלק ולכן צריכת הדלק לא רלוונטית גם כן.

תודה מראש.

פורסם

לא רשמת אם יש חשיבות לגודל הרכב.

ועכשיו לדרישות שלך.

הכי נוחה - פוקוס, הכי בטוחה בגרסת ליסינג - פוקוס. המינוס, הביצועים עגלתיים. לחלק זה מפריע יותר לחלק פחות, קח נסיעת מבחן תבדוק עד כמה זה מפריע לך.

תוציא מהרשימה (בהנחה וכולן עולות אותו הדבר) את הגטס והיאריס (בהנחה ומדובר ברובוטי הבלתי נסבל שלה, ולא בידני אם כי האחרון מגיע עם אבזור בטיחותי חסר).

פורסם

מבחינת הגודל, אני רוב הזמן נוסע לבד או עם החברה, לפעמים עם חברים (אבל שיידחקו מאחור למי אכפת).

פורסם
הכי נוחה - פוקוס, הכי בטוחה בגרסת ליסינג - פוקוס. המינוס, הביצועים עגלתיים.

אני מאזור חיפה והרכב ייסע הרבה בעליות של חיפה, האם רכב כמו הפוקוס הוא בכלל אופציה לאזור הזה?

פורסם

חברה' אני באמת צריך עזרה...

אני שוקל ברצינות את הפוקוס, הבעיה שאני עובר לאזור חיפה בסוף החודש ולמרות שעשיתי נסיעת מבחן על הפוקוס, נהגתי באזור ת"א.

חשוב לי מאד לדעת איך הפוקוס החדשה תתמודד עם תוואי דרך כמו העליות של חיפה.

פורסם

באיזה רכב אתה נוהג כרגע?

זה לא שהיא לא תצליח לזוז שם, אבל הרכב מעט חלש. הכי הרבה קח נסיעת מבחן שוב, ותמצא עליות בת"א, לא חסר (סע לאזור אונ' ת"א לדוגמא).

פורסם

אני נוהג כרגע באסטרה 1600 אוטומטית.

למען האמת משנתיים באסטרה שלי הגעתי למסקנה שהוא רכב די חזק והוא מאיץ ב100 קמ"ש באותה קלות שהוא מאיץ ב 20. אבל כשנהגתי בפוקוס בקושי הרגשתי הבדל, אם בכלל...

האם זה אומר שהאסטרה עגלה או שהפוקוס לא עגלה כמו שאומרים?

• תוכן חדש...