Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת כסף מPAY PAL לחשבון בנק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הייתי רוצה לדעת מה התהליך בלהעביר כסף שהועבר אליי לחשבון הPAY PAL שלי בגלל מכירה שביצעתי, לחשבון בנק שלי, או בכל צורה אחרת שהכסף יעבור אליי.

תודה מראש.

פורסם

קשה לקבל כסף מפייפאל לחשבון בנק בארץ. אפשרי, אבל זה כולל עמלות גבוהות ולא תמיד שווה.

שווה לך להוציא את הכסף על קניות באיביי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלחתי להם מייל נחכה לתגובה.

יש לי ציוד גלישה למכור שמסתכם בעלות של כ1000$ אין לי שום רצון לבזבז את הכסף הזה על שטויות באיביי.

פורסם

גם אותי מעניין איך ניתן לקבל להעביר את הכסף לחשבון בארץ

בבקשה תודיע מה התגובה שלהם.

תודה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אין, אי אפשר, אי אפשר, אי אפשר.

בבקשה מכם, אנשים, תקראו את האותיות הקטנות קודם לכן.

אם תפתחו חשבון בארה"ב (בהצלחה עם הבירוקרטיה) הדבר יהיה אפשרי יותר לביצוע.

כך EBAY/PAYPAL שולטים על נתח עצום של כסף, פשוט משום שהוא מועבר פנימה

והחוצה במספרים בלבד, הם לא נאלצים לשלם שום עמלות מצדם מכיוון שאין העברות ממשיות של כסף ממשי לבנקים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפשר גם עם כרטיס אשראי בינלאומי

מאסטר קארד או אמריקאן אקספרס

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אפשר מה?
אפשר מה שבכותרת של התרד

http://www.e.tip4bet.com/

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מניסיוני אי אפשר, אני פשוט העברתי את הכסף לחשבון בנק של קרוב משפחה בארה"ב, והוא העביר לי אותו

לחשבון בנק שלי בארץ, הסכום היה 250$ ואחרי עמלות וכל השטויות הגיע לי לחשבון בנק 850 ש"ח.

לדעתי אם אתה לא לחוץ על הכסף אפשר להעביר את זה לחשבון בנק של קרוב משפחה\מכר מארה"ב והוא פשוט

שולח לך צ'ק בדואר, ככה תחסוך כסף אבל לא זמן.

לשיקולך.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אחרי בירורים רבים כמו שנאמר מעליי לא ניתן.

PAY PAL לא עובדת עם ישראל בגלל סיבה לא מובנת.

הדרך היחידה היא בקומבינות (כמו שנאמר מעליי).

• תוכן חדש...