Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האישית כדאי לתרגל במגרש סגור את השימוש בקלאץ', נהג חדש העולה על רכב חדש לו לעיתים עלולה להיות לו בעיה עם כך.

תרגול הוא הפתרון הטוב ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הכל טכניקה אני עכשיו בלמידה ובאוטו של המורה כשאני בזינוק בעליה אני מרים את הקלאץ והאוטו עולה בלי לתת גז מקווה שהצלחת.

פורסם
זה הכל טכניקה אני עכשיו בלמידה ובאוטו של המורה כשאני בזינוק בעליה אני מרים את הקלאץ והאוטו עולה בלי לתת גז מקווה שהצלחת.
אתה לומד על דיזל? אוקטביה במקרה? או בורה?

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

חבר, נהיגה זאת משימה מורכבת שדורשת הרבה ריכוז, כישורים והפעלה של הרבה חושים בו זמנית. זאת הסיבה שיש נהגים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות (וזה מדעי לחלוטין).

מעבר לזה - כל רכב מתנהג אחרת. יקח לך זמן להתרגל למימדים של הרכב, לאופי ואופן העברת ההילוכים, לבלימה נכונה, לדעת מתי אתה יכול לצאת לעקיפה ומתי לא ועוד שלל דברים שלומדים עם הזמן.

נכון לעכשיו אתה לא צריך להוכיח כלום לאף אחד. נכבה לך האוטו? אז נכבה. לא סוף העולם. לכולנו זה קרה.

אתה רוצה שההורים שלך יסמכו עליך? אין בעייה. סע כחוק ובאחריות. זה הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד עכשיו לא הבנתי מה ההבדל בין הבנזין לדיזל במקרה המדובר

בשניהם תיבת הילוכים ידנית שפעולתה זהה, אז איפה פה ההבדל בדיוק?

אותי לימדו ככה, משחררים קצת את הדוושה של המצמד עד שהאוטו מתחיל קצת לרעוד ורואים שהטורים יורדים מעט, ואז עוזבים את הברקס (האוטו גם לא ידרדר אחורה) נותנים גז ונוסעים לשלום.

גם בבנזין זה עובד ככה ואף פעם לא נכבה לי בזינוק בעליה. כן נכבה לי בנהיגה על רכב עם מצמד חדש והיתי צריך רק להתרגל לעניין זה הכל.

בקיצור, תתרגל את מה שאמרתי לך ואתה יכול לתרגל במגרש סגור לא חייב עליה בשביל לתרגל.

אתה תראה שעם הזמן הפעולה תתבצע בשניה אחת ואתה אפילו לא תעקב נהגים מאחורה והכל יהיה חלק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברכבי דיזל(מורי נהיגה)ברגע עזיבת המצמד והברקס,הרכב מתחיל לנוע.

ברכב בנזין(כמו של פותח השירשור)ברגע עזיבת המצמד והברקס הרכב ייכבה.

גם לי בהתחלה הייתה את הבעיה הנ''ל ולא הבנתי איך זה קורה.

מה שאתה צריך לעשות זה לעזוב את המצמד חלקית לתת גז קבוע(בערך 1500 סל''ד)ולאט לאט לעזוב עוד ועוד את המצמד.

אחרי מספר אימונים,תדע כבר איפה נקודת ההפרדה של המצמד וזה יבוא לך טבעי.

מקווה שעזרתי,

לירון

פורסם
גם לי בהתחלה הייתה את הבעיה הנ''ל ולא הבנתי איך זה קורה.

לירון

אם לא תשאל איך תדע...?

התופעה נובעת מהעובדה שמנועי דיזל מייצרים יותר מומנט(כוח) בסל"ד נמוך

מנוע בנזין מייצר את הכוח הדרוש רק בסל"ד גבוהה יותר.

זה אפשרי לעשות זאת ברכבי בנזין, פשוט צריך לעזוב את המצמד לאאאט לאט.

וזה לוקח יותר מידי זמן...בגלל זה "זורקים" טיפה קלאץ' תוך כדי העלאת הגז במהירות.

אתה מוזמן לשאול

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

כן צריך להתרגל ויעזור אם תתאמן.

אני למדתי נהיגה על רכב בנזין ובהתחלה הייתי מיואש וחשבתי שאני ממש גרוע.

אבל מתרגלים ולומדים להכיר את הרגישות ובסוף שולטים עליו בעיניים עצומות.

205 GTI.

• תוכן חדש...