Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד 1999 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש חוות דעת על הונדה אקורד שנת 1999 .

מרווח פנים, ראיתי ממש מרשים.

מה לגבי:

אמינות (יש מחלות ידועות?!)

ביצועים

צריכת דלק

מחיר של חלפים

ועוד דבר, בממוצא, נמכר מתחת או מעל מחירון?

תודה לכולם

דניאל

פורסם

הונדה אקורד 1999 מנוע 2.0 ליטר : דגם הנקרא דגם אמריקאי למרות שמיוצר ביפן,

בסיס גלגלים רחב (2668 מ"מ) מצביע על מרווח חלל נוסעים גדול ,

מנוע 150 כ"ס ומומנט 19 קג"מ מספקים ביצועים טובים יחסית גם למתחרות של היום ,

תאוצה 10.8 ש', מהירות 204 קמ"ש, ותצרוכת דלק טובה יחסית , ממוצעת של 11.6 ק"מ לליטר.

רכב זה זכה במגזין הפופלארי בארה"ב CONSUMER REPORT כרכב השנה, ובתמורה הטובה למחיר, ובנוסף זכה לרכב בעל שביעות רצון לקוחות (מבחן אמינות) ובנוסף כיכב בעוד כתבות נוספות...

( לרכב אין שום "מחלות ילדות" או תקלות אחרות )

הרכב מאובזר די , עם מע' בקרת אקלים מצויינת , ח"ח נ"מ, ועוד מערכות "פול אוטו" המקובליות בקטגוריה, אחיזת כביש גבוהה אך לא אוטו ספורט !,

שוק יד שניה בארץ מצויין . שמירת מחיר טובה, מבחר ממודל 1998-2002 ברמות גימור LX EX

מומלץ לכל מי שמעוניין לרכוש רכב מנהלים אמין בעל ביצועים טובים ונוחות גבוה ביותר.

בהצלחה...

"אל תפתח פה לשטן הוא לא רופא שיניים..."

פורסם

הי,

מתברר שלאוטו יש קצה שילדה מאחור!!!

אני לא בטוח אם אני רוצה ללכת על זה בכלל,

אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם כמה צריך להוריד מהמחירון בתנאי

שהפגיעה אינה משפיעה על התנהגות או בטיחות הרכב.

תודה

דניאל

פורסם

היי,

תאונה מאחורנית: אפשרויות:

.1 פגיעה במוטות השלדה תיקון המצריך עבודה עם "רובוט" משאיר סימני מתיחה, ירדת ערך שמאית:5% אך בפועל יש להפחית כ 10-15%

יש לבדוק עם הוחלפה כנף אחורית ,אם כן הפחתה נוספת של כ 5%.

2. פגיעה בפח אחורי \ מגן אבנים ,מצריך עבודת פחחות ומתיחת הפח ,משאיר סימני מתיחה , ירידת ערך שמאית 3% אך בפועל יש להפחית 5-10% .

אני לא הייתי קונה את האוטו יש מספיק רכבים מהסוג הזה עם קצת סבלנות תמצא רכב "נקי" ,ומי יודע כל עכבה לטובה .

אם היה מדובר ברכב נדיר ביותר עם נתונים טובים מלבד התאונה מאחורנית , יש לשקול את זה , במקרה זה הייתי הייתי ממתין לרכב אחר.

שחר.

"אל תפתח פה לשטן הוא לא רופא שיניים..."

פורסם

אם זה לא ממש משמעותי ואתה מתכוון להשאר עם האוטו הרבה זמן והוא ממש שמור חוץ מזה אז אפשר להבליג בתנאי שאתה מוריד לו לפחות 15 -20 אחוז

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...