Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיקה מצחיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון, אני קם כל בוקר עם שיגעון אחר. היום בבוקר קמתי והחלטתי שבא לי להוריד מהאינטרנט מוזיקה מצחיקה (לפני שבוע זה היה ג'אז אמריקאי - המצב עגום, אני יודע).

בכל מקרה ניסיתי להיזכר בכל המוזיקות המצחיקות שאני מכיר והצלחתי להזכר בסך הכל בשלושה דברים.

1) השיר הערבי שהיה פה - "עמו עמו עמו" - הרג אותי מצחוק.

2) אוף שימחעס - ראפ חסידי - אני לא דתי ולא שומר מצוות אבל זה ממש נחמד ומפיל אוי מצחוק בכל פעם מחדש.

3) דודו מינץ - מוזיקה מזרחית מטומטמת - איזה בנאדם מסטול שלוקח כל מיני שירים ישראליים ו"משפר" אותם. מוזיקה מזרחית אני לא סובל אבל השירים מצחיקים בטירוף.

בכל מקרה, למישהו יש עוד המלצות לגבי שירים או אמנים שעשוים מוזיקה מצחיקה?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
בזמן האחרון, אני קם כל בוקר עם שיגעון אחר. היום בבוקר קמתי והחלטתי שבא לי להוריד מהאינטרנט מוזיקה מצחיקה (לפני שבוע זה היה ג'אז אמריקאי - המצב עגום, אני יודע).

בכל מקרה ניסיתי להיזכר בכל המוזיקות המצחיקות שאני מכיר והצלחתי להזכר בסך הכל בשלושה דברים.

2) אוף שימחעס - ראפ חסידי - אני לא דתי ולא שומר מצוות אבל זה ממש נחמד ומפיל אוי מצחוק בכל פעם מחדש.

3) דודו מינץ - מוזיקה מזרחית מטומטמת - איזה בנאדם מסטול שלוקח כל מיני שירים ישראליים ו"משפר" אותם. מוזיקה מזרחית אני לא סובל אבל השירים מצחיקים בטירוף.

1. ג'אז אמריקאי משנות ה-40 זה ה-דבר. ברצינות - תלוי באמן, יש ויש.

2. אם אתה רוצה משהו מצחיק תוריד סטאנד אפ. מומלץ רובין וויליאמס וגורג' קארלין.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אווווווווו

עכשיו נזכרתי

תורידו את

Adam Sandler- I Bit His Ear- Mike Tyson

זה שיר שצוחק על מייק טייסון שנשך את האוזן של איוונדר

השורה העילאית בשיר:

"we got a little closer and was gonna punch, but the ear was near and that was clear that this is time for lunch so i bite his ear"

שיר ענק!!!!

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

בקשר לשיר הערבי ... יש לי את הדיסק המלא ... יש עוד כמה טובים שם..

אהבת את "עמו עמו עמו" תאהב גם את אנא חיבאק

כל זאת בדיסק בערבית.....

:wink:

פורסם

בקשר לשיר הערבי ... יש לי את הדיסק המלא ... יש עוד כמה טובים שם..

אהבת את "עמו עמו עמו" תאהב גם את אנא חיבאק

כל זאת בדיסק בערבית.....

האם לשיר אנא בחיבאק היה פעם קליפ בערוץ המקומי של ערוצי זהב- היתה פעם תוכנית מוזיקה שלהם שנקראה "נטו" והיה שם קליפ עם ערבי הומו בבגד גוף שהתחיל לעשות גלגלונים בעודו שר אנא בחיבאק כאשר הוא מותח את ה "אאאאאאאאאאא אנא בחיבאק ......" המתיחה של ה"אההההההה" נשמעת בהתחלה כמו איזה שיר לועזי ,(שכחתי איך קוראים לו).

אם זה זה, ניסיתי פעם להקליט ולא יצא לי ואני ואח שלי נשפכנו מצחוק על הרצפה, פשוט קליפ ושיר קורע והלוק של ההומו עושה גלגלונים רק מוסיף למוזרות השיר.

:-D

• תוכן חדש...