Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל: כל הכבוד לפורום האלוף הזה! אחד אחד פה אלופים, ממש תודה לכולם.!!!

שנית: : בבקשה לכל מי שנכנס, שיקרא את כ-ל האשכול הזה, כי פה פירטתי ממש הכל הכל הכל כולל הכל!!! ואני מבקש שתתיחסו לכל השאלות (אם אפשר)

עכשיו הנה ההתלבטות שלי:

אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יהיה בהם הרבה באס, משום שאת הבאס הסאב וופר מביא לי.

רמקולים טובים, אתם ידעים שאני אוכל לשמוע מזרחית בכיף שלי.. עם הרבה איכות וקצת באס

עכשיו שאלה נוספת וזו ההתלבטות השניה שלי:

האם משמעותי להשים גם רמקולים אחוריים? וגם קדמיים?

או שעדיף להשים במערכת 4 רמקולים מקדימה ( 6.5 אינץ) ומאחורה להשאיר ריק(יש לציין שייש סאב וופר, ומאחורה בד"כ מקבלים את הבאסים.

אז אלו השאלות המרכזיות:

אם אני קונה רמקול שפחות מביא באסים, ויותר איכות צלולה, האיכות תשתפר , ואני עדיין ארגיש את הסאב כמו שצריך בכיף?

* אני שומע מוזיקת היפ הופ\טראנס\דאנס\פסיכודל\מזרחית שקטה+מזרחית שמחה.

ככה שאני בעיקרון צריך את כל התדרים, אבל לדעתי את התדרים של הבאסים מהרמקולים קצת פחות, שוב: בגלל הסאב:

תודה רבה רבה לעונים.

פורסם

מה ההגברה שיש לך?

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

א. איזה רכב יש לך... אם זה רכב קטן אתה יכול לוותר על רמקולים אחוריים.

אם זה רכב גדול - תוסיף רמקולים פשוטים מאחורה על מגבר קטן ומסכן שיש לו קרוס אובר.

ב. אם אתה בדרך כלל נוסע עם חברים ברכב או שאתם בדרך כלל יוצאים לבלות ברכב שלך - אז בהחלט כדאי לך לפנק אותם ברמקולים אחוריים - אפילו רמקול 4 אינטש מסוג פשוט שרק יתן להם קצת מילוי אחורי של צליל...

ג. זה שהסאב מפיק את רוב הבאס לא אומר שאתה צריך להתפשר על רמקולים קדמיים - הבאס שאתה מדבר עליו בסט הקדמי הוא בכל מקרה "מיד-באס" אבל גם אותו כדאי שתפיק הכי טוב שאפשר בכדי שתוכל לקבל הרגשה של באס כמה שיותר מהחלק הקדמי של הרכב.

ד. - מה התקציב? מה סוג הצליל שאתה אוהב (לא סוג המוזיקה - סוג הצליל) - חזק וחד? רך ומלטף?

אני אתן לך את הדוגמא שלי - יש לי טויוטה קורולה 96 - זה רכב די גדול יחסית למשפחתי

הרמקולים האחוריים אצלי הם 6 אינטש מקוריים של הדייהו לאנוס שהיתה לי מקודם... קומבינה עצבנית - שיניתי להם את הספיידר בשביל שיתאימו... הם מחוברים להגברה של הרדיו דיסק - אבל שמתי להם מפסקים בתא המטען - ככה שנוסעים איתי אנשים מאחורה - אני יכול להפעיל אותם מתי שבא לי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
א. איזה רכב יש לך... אם זה רכב קטן אתה יכול לוותר על רמקולים אחוריים.

אם זה רכב גדול - תוסיף רמקולים פשוטים מאחורה על מגבר קטן ומסכן שיש לו קרוס אובר.

ב. אם אתה בדרך כלל נוסע עם חברים ברכב או שאתם בדרך כלל יוצאים לבלות ברכב שלך - אז בהחלט כדאי לך לפנק אותם ברמקולים אחוריים - אפילו רמקול 4 אינטש מסוג פשוט שרק יתן להם קצת מילוי אחורי של צליל...

ג. זה שהסאב מפיק את רוב הבאס לא אומר שאתה צריך להתפשר על רמקולים קדמיים - הבאס שאתה מדבר עליו בסט הקדמי הוא בכל מקרה "מיד-באס" אבל גם אותו כדאי שתפיק הכי טוב שאפשר בכדי שתוכל לקבל הרגשה של באס כמה שיותר מהחלק הקדמי של הרכב.

ד. - מה התקציב? מה סוג הצליל שאתה אוהב (לא סוג המוזיקה - סוג הצליל) - חזק וחד? רך ומלטף?

אני אתן לך את הדוגמא שלי - יש לי טויוטה קורולה 96 - זה רכב די גדול יחסית למשפחתי

הרמקולים האחוריים אצלי הם 6 אינטש מקוריים של הדייהו לאנוס שהיתה לי מקודם... קומבינה עצבנית - שיניתי להם את הספיידר בשביל שיתאימו... הם מחוברים להגברה של הרדיו דיסק - אבל שמתי להם מפסקים בתא המטען - ככה שנוסעים איתי אנשים מאחורה - אני יכול להפעיל אותם מתי שבא לי...

אוקיי: תשובה לכולם בהודעה הזו:

דבר ראשון: תקציב: משהו כמו 2500 ש"ח כולל מגבר. ( יש לי אחד אבל הוא מעפן.)

תגובה לכותב האשכול ספציפית:

א. האוטו זה קאיה לאו-ספיה - 97 . משפחתית 5 דלתות ... לא גדולה מידי ולא קטנה.

ב. לא רלוונטי ברמה גבוהה ממש.

ג. אין פה שום שאלה :|

ד. לא יודע בדיוק איזה סוג צליל אני אוהב , אבל ... אני אוהב שירים בד"כ עם באסים חמודים שפשוט... שמעים באיכות טובה, אי אפשר להסביר את זה,אולי אני יקרא לזה " חזק וחד" ,כי אני אוהב גם עוצמה.

ד"א תודה רבה

פורסם
אוקיי: תשובה לכולם בהודעה הזו:

דבר ראשון: תקציב: משהו כמו 2500 ש"ח כולל מגבר. ( יש לי אחד אבל הוא מעפן.)

תגובה לכותב האשכול ספציפית:

א. האוטו זה קאיה לאו-ספיה - 97 . משפחתית 5 דלתות ... לא גדולה מידי ולא קטנה.

ב. לא רלוונטי ברמה גבוהה ממש.

ג. אין פה שום שאלה :|

ד. לא יודע בדיוק איזה סוג צליל אני אוהב , אבל ... אני אוהב שירים בד"כ עם באסים חמודים שפשוט... שמעים באיכות טובה, אי אפשר להסביר את זה,אולי אני יקרא לזה " חזק וחד" ,כי אני אוהב גם עוצמה.

ד"א תודה רבה

לך על קומפונטט מקדימה ומגבר 4 ערוצים אם יש גישה לדיוטי JBL/INFINTY ב 900 שקל

קומפוננט דוטק/אינפינטי קאפה עולים בסביבות 1000-1200 נשאר לך כסף להתקנה...

אין גישה לדיוטי? מאק אודיו 4200 1200 שקל אחלה בחלה של מגבר

קומפוננט פולס, אינפינטי ריפרנס, גיביאל 6506 ועוד ועוד 550-800...

יש לך כסף להתקנה...

בקשר למגברים, המגברים שבדיוטי הם ללא ספק נותנים את התמורה המרבית למחיר שלהם, בקשר לקומפוננטים אלה סתם המלצות שאני ההיתי מציע לך לשמוע לפני שאתה מחליט משום שאלה קומפוננטים שנותנים תמורה טובה עד טובה מאוד ביחס למחיר שלהם לטעמי. אם יש לך גישה לדיוטי תוכל להשקיע יותר בקומפוננטים משום שנשאר לך תקציב גדול יותר.

דרך אגב זה יעזור אם תציין איזה סאב יש לך...

פורסם

בדיוטי אין את האינפיניטי כבר הרבה מאוד זמן ולפי מה שהבנתי לא יהיה גם!:cry:

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

• תוכן חדש...