Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,חבר שלי נהג חדש,שיפשף רכב של שכנה שלו בחניה.

כמובן שהוא לא הסתיר את זה והודיע לה שהוא ישלם על הנזק שנגרם.

הרכב הוא סוזוקי בלנו והנזק הוא מעיכה קטנה בכנף האחורית ושפשוף.

השאלה היא האם יותר משתלם לו לפנות לביטוח (צד ג') או שעדיף שיסגרו את העיניין ביניהם?

היא הביאה לו הצעת מחיר ממוסך בת"א על סך 1300 ש"ח והיא לא מוכנה ללכת למקום אחר.

מה עדיף לעשות?

תודה מראש על העצות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם זה פעם ראשונה שהוא מערב ביטוח, אז לא!.

הפרימרייה תיהיה יותר גבוה בשנים הבאות, והשיתתפות עצמאית בסביבות ה-1000 ש"ח.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

ההצעת מחיר היא סבירה, בהתחשב בעובדה שזהו חלק מהבודי השלם של הרכב, ואין אפשרות להחליפו. שינסה לסגור את זה בינהם, אם לא ילך, תמיד אפשר לפנות לביטוח.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זכותה המלאה לבחור באיזה מוסך שהיא רוצה על מנת לתקן את הרכב.

במידה והוא יבחר לערב ביטוח, עליו לקחת בחשבון כי המחיר שהוא שילם עד כה יעלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלא יערב ביטוח. עליית הפרימייה לא שווה את זה.

מה שכן, שידאג לסיכום דברים על מסמך שבו כתוב בידיוק הנזק, ההחלטה, התיקון, עלותו וכמובן שחתימת השכנה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הפרמייה לא קשורה לתאונות דוגמה:

השנה היתה תאונה בחניה הנזק שהייתי צריך לשלם זה 4700 ש''ח.

עירבתי ביטוח שילמתי 700 ש''ח לפני כחודש חידשתי את הביטוח ותתפלאו הורידו אפילו אפילו כמה מאות מהמחירשהיה בשנה שעברה.

פורסם

במקרה שמשתמשים בביטוח צד ג' הפרמיה לא עולה, רק במקיף היא עולה!

ורוב הסיכויים שההשתתפות העצמית שלו יותר מ 1300 ש"ח בגלל שהוא נהג חדש.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

הבחירה של הצד הנפגע !!!

אם החבר שלך ינסה להסביר בנימוס לשכנה שלו שהגשת תביעה תגרום לו להרבה בעיות והשכנה תסכים ,הוא הרוויח בגדול בגלל כמה סיבות:

1.פניה לביטוח תרשם כתביעה של הביטוח וזה יגרום לעליית הפרמיה(מחיר הביטוח) שלו בשנה הבאה.

2.אם החבר שלך יצבור 3 תביעות בתקופת ביטוח אחת(תביעת ביטוח=לוא דווקא תאונה בה הוא אשם,זו יכולה להיות גניבה של פריט מסוים מהאוטו)

החברה בה הוא מבוטח לא תרצה להמשיך לבטח אותו (זו זכותה המלאה) וכאשר הוא יפנה לחברה רגילה (עם סוכן צמוד לעומת חברה כגון "AIG"\"ביטוח ישיר"(מפורסם לא למטרת פרסום)) החברה הרגילה תסרב לו והוא יצתרך לפנות לחברות "הלא רגילות"

אני מדבר מתוך ניסיון,יש לי אימפרזה

תביאה ראשונה שהוגשה=גניבת מראת צד

תביעה שניה שהוגשה=גניבת פנסי ערפל

תביעה שלישית=החלפת דלתות (לאחר שמישהו ,כנראה משאית נכנס בדלתות,הרכב עמד בחניה ליד הבית ,מזל שלא היה איש בתוך האוטו)

בסוף עשיתי ביטוח ב AIG (מפורסם לא למטרת פרסום)

הכל יחסי בעולם...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מתעלק לשרשור ( למרות שהא קצת ישן ), מצאתי אותו לאחר חיפוש. ואני חוסך פתיחת שרשור חדש.

נכנסה בי מישהי בחניה אתמול, הנזק- מעיכה קטנה מעל לגלגל.

הרכב שלה הוא של ליסינג ואין לה בעיה להפעיל את הביטוח.

האם אני צריך להפעיל גם את הביטוח שלי? האם גם הפרמייה שלי תעלה?

יש לציין שהמכה הייתה באשמתה וחברת הביטוח שלה מודעת לכך.

תודה לעונים

פורסם

תודיע לביטוח שלך על הארוע. תמסור להם שהצד הפוגע מקבל את האחריות. בדרך הזו אם תהיה לך בעיה עם הליסינג תוכל לתבוע את הביטוח שלך.

פורסם

אתה לא מפעיל את הביטוח שלך אבל הסוכן שלך אמור לטפל לך בתביעה מול חברת הביטוח של הצד הפוגע.

בד"כ זה פועל כך : אתה ניגש למוסך ומגיע שמאי שמוציא לך הערכת מחיר,אתה מתקן את הרכב ונותן צ'ק דחוי (בדר"כ עד 90 יום),עם החשבונית והערכת השמאי אתה נותן את החומר לסוכן שלך שמגיש תביעה לתשלום לחברת הביטוח של הצד הפוגע וזו האחרונה שוחלת לך צ'ק על הסכום.

של זה נכון רק במידה והפוגע אכן דיווח לחברת הביטוח שלו על הפגיעה ולקח עליה אחריות, אחרת תצטרך לתבוע את הפוגע אישית.

בהצלחה יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...