Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הינו פונטו 75 מודל 95.

הייתי היום בטסט, הרכב עבר את כל הבדיקות, גם את בדיקות הזיהום (קיבלתי תעודה), אבל יש צורך להחליף את האגזוז, ובגלל זה הרכב לא עבר את הטסט.

"מערכת הפליטה - כחוק" ---> לקוי

"מערכת הפליטה - רעש"---> לקוי

השאלה שלי היא האם לאחר החלפת האגזוז יהיה צורך בבדיקה נוספת של זיהום?

תודה רבה מראש לכל העונים וחג שמח,

שי.

פורסם

כידוע לי, נבדק הסעיף עליו נכשלת בעבר.

כלומר לא.

חוץ מזה, למה נראה שתיכשל הפעם, במיוחד עם אגזוז חדש.

משכנתא זה קל

פורסם

לא תצתרך לעבור בדיקת זיהום אויר נוספת אם הדוד נפסל לא בתחנה של הזיהום. אם פסלו אותך בתחנה של זיהום אויר אז סביר מאוד שיבדקו אותך עוד פעם ואולי יבדקו רק את הליקוי הספיציפי.

לי נראה שפסלו אותך בתחנה שבה יש את הבור ובודקים את תחתית הרכב אולי הוא שמע רעשים ראה קצת סדקים ופסל אותך.

פורסם

יש לך איזה אגזוז "פרי פלו" או משהו דומה???????

כי אחרת בשביל רעש צריך חור/חורים/סדק/סדקים, או שלא יהיה ממיר,

ואם האוטו עבר טסט, אז אין חור/חורים/סדק/סדקים, ויש ממיר!

מה קורה שם ?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה אגזוז רגיל.. פשוט יש חורים שנסתמו ע"י טלאים ויש איזו בעייה נוספת עם האגזוז שלא הייתי מודע לה..

זה לא משנה למכון הטסטים שהחלפתי אגזוז, מהבחינה של בדיקה חוזרת לזיהום?

• תוכן חדש...