Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.ברשות הוריי סיוויק ממודל 2002 4 דלתות (כמו בסימלון)

לרכב יש אזעקה מקורית של הונדה שבאה עם האוטו כסטנדרט.

לאזעקה יש כמה בעיות.

1. רק אחרי מספר דקות מהנעילה, הנועל של הבאגז' נכנס לפעולה

2. היא לא מספיק רגישה, לא יצא לי לשמוע אותה נדלקת

מישהו מכיר את האזעקה??

מישהו יודע אולי איך לכוון את הרגישות שלה?

בקיצור, האזעקה מתנהגת כדי שקטה לכן אני צריך את עזרתכם להעיר אותה

אודה לכל העוזרים!!

Polo 2012

פורסם

להוריי יש גם סיויק 2002 עם אזעקה מקורית,הבגאז' ננעל ישר וכך כל האוטו כולל הסאן רוף אם היה פתוח.

לגבי רגישות צריך להיות כיוונון כל שהוא, כל מתקין אמור לדעת איפה הוא נמצא ולא נראה לי שיעלה הרבה כסף אם בכלל.

אני מציע לך לקנות בנפרד רמקול ושיהיה לו סוללת גיבוי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נ.ב

תנסה לנתק את המצבר להמתין מספר שניות ולהחזיר את ה+ שלו

ככה האזעקה תעשה ריסט ואולי יסתדר, זה עזר לנו האוטו בזמן נסיעה עמעם כאילו מופעלת אזעקה וזה עזר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה בטוח שזו אזעקה? יש כאלה עם אזעקה, ויש כאלה שרק פותחים וסוגרים את האוטו מה שנקרא שלטי נוחות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש רכבים שמוסיפים להם צפצפה העובדת בזמן פתיחת ונעילת הדלתות ע"י שלטי הנוחות. זה נועד בכדי לתת חיווי קולי על מצב הדלתות + הונאה לסביבה כאילו מותקנת ברכב מערכת אזעקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...