Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר נזילה קטנה מצינור מים תחתון אצלי בלאנסר שהצלחתי לתקן, החלטתי להחליף את מי הקירור, יש לי 6 ליטרים של מים ירוקים, אך לאחר כדקת מחשבה ניזכרתי שרק פעם אחת החליפו מים במוסך, וזה בעצם הדבר היחיד שאני איני יודע לעשות לבד.

לכן שאלתי היא, איך?

מיכל עיבוי קיים, אך האם עלי לחפש פתחי ניקוז אוויר?

ואיכן הם יכולים להמצא?

אשמח אם מישהו יפרט את השלבים.

אגב, הקולר שמן גיר, מקבל את ההזנה מהרדיאטור הראשי, אך האם יש דגשים להחלפת מים כאשר כזה רדיאטור ישנו ברכב?

אשמח לתשובות תודה.

פורסם

לפי דעתי זאת מערכת ללא ניקוזי אויר. זוהי רק השערה.

צריך לראות ואז לעשות.

אם אתה גר באיזור המרכז ובא לך לקבל עזרה תפנה אלי בפרטי.

פורסם

אין צורך לנקז אוויר בסופר לאנסר מאחר וזו מערכת פתוחה.

מצנן תיבת ההילוכים האוטומטית(קולר)נימצא בחלקו התחתון של הרדיאטור,ועל כן חשוב מאד להישתמש בנוזל קירור מאיכות טובה,על מנת למנוע היצטברות מישקעים בחלקו התחתון של הרדיאטור,שימנעו את קירור הנוזל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, בדקתי היום בספר מוסכים של הלאנסר, ובפרק COOLING, מדברים על פתיחת פתח ניקוז אוויר, שנמצע ליד רצועת הטיימינג.

אגב אם מישהו יוכל לתרגם לי את המשפט הבא שהבנתי חלקית.

coat the thread of the cylinder block drain plug with the specified sealent and tighten the specified torque.

אגב סעיף זה בא לפני הסעיף שאומר למלאות את הרדיאטור עד הסוף יחד עם מיכל העיבוי.

האם מישהו יודע מה הוא אומר?

אשמח לעזרה.

פורסם

יש צורך לפתוח בורג ניקוז אוויר, שנמצא ליד בית התרמוסטט, כמו כן לפתוח פקק ניקוז מים מבלוק הצילינדרים, שאותו לא מצאתי.

סה"כ מעברי מים יחסית נקיים, מעט משקעים בצינורות, סה"כ כ 5 ליטר כולל מילוי כמעט מלא של מיכל עודפים.

פורסם

היי,

התרגום למשפט הוא פשוט עם הסבר שלי.

יש למרוח דבק לוקטייט 242 מיועד לאבטחת ברגים נגד פתיחה עצמית וגם מונע נזילה דרך התבריג.

יש למרוח שכיבה דקה על 3-4 כריכות ראשונות של תבריג הבורג ולסגור במומנט סגירה כפי שמצויין בספרות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...