Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מומלץ פחות מקילו מהסיבה הפשוטה שאין בו כמעט כלום ובמקרה של צרה - לא ייתן לך מענה, קשה מאוד למצא אותם,גם קילו זה מעט אבל צריך להתפשר.

אגב, גם אם תמצא, המחיר כמעט זהה לבקבוק של הקילו.

פורסם
במקרה של צרה -
מקרה הצרה הוא הטסט.

זה נכון שכדאי שיהיה מטף במכונית כמו גם ערכת החייאה, אלונקה מתקפלת ומסכת אב"כ.

מישהו מוכן להסביר לי האם יש יותר סיכוי שמכונית מסחרית תתלקח מאשר מכונית פרטית, או שמא יש סיבה אחרת למה הצמידו אותי לדבר הזה ואת הפרייבט של גיסי לא?

פורסם
מקרה הצרה הוא הטסט.
בטסט, מטפה של 1/2 ק"ג אינו מתקבל. 1 ק"ג הוא המטפה הקטן ביותר המותר לשימוש ברכב מסחרי.

מישהו מוכן להסביר לי האם יש יותר סיכוי שמכונית מסחרית תתלקח מאשר מכונית פרטית, או שמא יש סיבה אחרת למה הצמידו אותי לדבר הזה ואת הפרייבט של גיסי לא?
עיניין של שימושיות, מיקום אחזקה של המיכל.

כוות מתקין התקנה שהמטפה יהיה בהשג יד(בתא-הנהג) ולא מתגולל בתא-המטען, ברכב מסחרי ניתן למצוא מיקום שכזה, שלא יפריע לנוסעים, ביתר זמינות מאשר ברכב מסוג פרטי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כוות מתקין התקנה שהמטפה יהיה בהשג יד(בתא-הנהג) ולא מתגולל בתא-המטען, ברכב מסחרי ניתן למצוא מיקום שכזה, שלא יפריע לנוסעים, ביתר זמינות מאשר ברכב מסוג פרטי.
אני מאמין לך שזו היתה כוונת מתקן התקנה אבל תסכים איתי שהיא מגוחכת.

במיניוואן, שמשום מה מוגדר כמסחרית אין יותר מקום פנוי מאשר בפרייבט, לא בתא הנהג ואפילו לא בתא המטען.

לגבי תא הנהג - תאי הנהג של טנדרים למיניהם, במיוחד אלה עם קבינה קטנה, צפופים בהרבה מאשר מכונית פרטית ממוצעת.

דרך אגב בססאנגיונג רודיוס, לפחות בגירסה הקוריאנית יש תא אחסון מיוחד למטפה מתחת לתא הכפפות.

space_15.gif

פורסם

אין בעיה להשיג אבל גם אין טעם. אם אתה כבר מחזיק מטף שיהיה שווה משהו.

המטף שהיה לי באוטו סיע להציל אדם מרכב שהתהפר והחל לבעור. אם לא היה לי מטף רוב הסיכויים שהאדם הזה היה נשרף חיים. מאז יש אצלי בכל הרכבים (גם הפרטיים) מטף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צריך מטף כדי לעבור טסט?

יש הצעות איפה לשים מטף ברכב פולו ושלא יכער?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

צריך רק ברכב מסחרי. המליצו כאן שיהיה בכל רכב.

איפה לשים? איפה שנוח לך, ותיקח בחשבון שתגיע לשם בזמן תאונה (משמע - לא בבגאז').

...Carpe Diem

פורסם

אני דווקא מיקמתי את המטף שלי על גב המושב האחורי. ככה, אם חו"ח אזדקק לו במהירות, כל שעלי לעשות הוא לקום ממושב הנהג (דבר שבכל מקרה אצטרך לעשות), לפתוח את הדלת האחורית, לקפל את גב המושב ולשלוף את המטף שמחובר אליו. זה המיקום הכי פרקטי שמצאתי לו במסגרת הרצון לקדוח כמה שפחות חורים ועוד במקומות בולטים לעין.

אמן שלעולם לא נזדקק לזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...