Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפיף גבר, יהיה טוב.

עדיין אתה יכול לנסות לחסוך, אבל נוציא אותך בינתיים מהרשימה :(

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא קראתי את 8 העמודים הקודמים .. אבל אם זה מתוכנן לעוד חודש, ויהיה לי רכב, אני 101% בפנים.

ההרשמה לקורס כנראה תתבצע בשבוע הבא,אתה בטוח שיהיה לך אוטו תוך חודש?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

יצאתי קצת מחוץ לתמונה ...

איפה סגרתם ?? מה המחיר שסוכם ??

:roll:

בנתיים אני בפנים ... כולל אבא כסוף ומהיר ... :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

המחיר שסוכם הוא 690 ש"ח,התאריך הוא ה 8.8 לאוגוסט.

אז אתה בא ועוד מישהו (או עוד שני אנשים)?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

חבר'ה.. אני צריך לשתף אתכם בהתלבטות בקשר לקורס... אם אני אגיע, זה יהיה רק עם בלנו (ידנית :shock:)

השאלה, אם יש בכלל טעם... עם הבלנו אני לא עושה כלום חוץ מלהגיע מנקודה A לB, השאלה היא אם הקורס יתרום לי במשהו, או שעדיף לחכות לאוטו נורמאלי?

פורסם

המחיר שסוכם הוא 690 ש"ח,התאריך הוא ה 8.8 לאוגוסט.

אז אתה בא ועוד מישהו (או עוד שני אנשים)?

אני+1 . . . :idea:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
חבר'ה.. אני צריך לשתף אתכם בהתלבטות בקשר לקורס... אם אני אגיע, זה יהיה רק עם בלנו (ידנית :shock:)

השאלה, אם יש בכלל טעם... עם הבלנו אני לא עושה כלום חוץ מלהגיע מנקודה A לB, השאלה היא אם הקורס יתרום לי במשהו, או שעדיף לחכות לאוטו נורמאלי?

זה לא משנה, העקרונות שמלמדים בקורס שימושיים בכל רכב. כבר זה שיש לך ידני זה ברכה מסויימת לנהיגה (ודווקא לא בעניין A ו-B לצערי). כמובן שיש גבול למה שאפשר לעשות עם כל סוג רכב, אבל גם ללמוד את הרכב שיש לך זה חשוב.

אם בקרוב אתה צופה שידרוג אז אולי שווה לחכות ותלמד כבר על החדש. אם מדובר בעוד שנה שנתיים שלוש שאתה הולך לבלות עם הרכב הזה, לא שווה לחכות למשיח. לא חסר אנשים שבאים לקורס עם לנטיס אוטומטית ישנה מליסינג.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

סוג הרכב והשפעתו בקורס :

מטרת הקורס היא ללמד את הנהג - טכניקות, שליטה ברכב, הבנת יציבות הרכב, הבנה טובה יותר של הכביש, זיהוי מוקדם של מצבי חירום, תפעול הרכב במצבי חירום, ניצול מקסימלי של יכולות הרכב במצבי חירום, הכרת מגבלות הרכב, הכרת ההתנהגות הטיבעית של הרכב, שיפור מיומנויות נהיגה, הימנעות מהרגלי נהיגה לא טובים, תנוחת ישיבה, כיוון מראות, צמיגים ולחץ אוויר, ועוד.....

כפי שניתן לראות, את הדברים הללו לומד הנהג ולא הרכב... ולכן סוג הרכב אינו ממש רלוונטי.

יתר על כן, ניתן אפילו לטעון כי ככל שהרכב בו לומדים בקורס "נחות" יותר, כך הנהג צריך לעבוד קשה יותר בכדי להוציא ממנו יכולת ביצוע, ועל כן נדרשת ממנו רמת למידה גבוהה יותר, מה שהופך אותו לנהג טוב יותר לאחר מכן (לעומת רכב ברמה גבוהה שעושה את כל העבודה עבור הנהג).

כבר היו לא מעט אנשים שבאו אלי בסוף הקורס והודו שהדבר אכן ונכון, ומאחר ונדרשה מהם רמת יכולת גבוהה יותר, הן למדו יותר.

דני G.

• תוכן חדש...