Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הדיונים על צביעת הפגושים החלטתי גם אני לנסות אני מתכנן להתחיל בפגוש האחורי כיוון שהוא במצב טוב יותר לעומת הקידמי שקצת שבור ולכן יזדקק בבוא העת גם לשיפץ.

בשני הדיונים שראיתי דובר על צביעה כאשר הפגוש עדיין מורכב על הרכב אבל במקרה שלי אין גישה נוחה לחלקים מהפגוש ולכן אני מעוניין לפרק לצבוע ולהחזיר. בצורה זו אני אצבע את הפגוש בתוך המחסן ולא בחוץ באוויר ובלכלוך

ולשאלות

1) איך מפרקים את הפגוש

2) האם צריך להוריד לגמרי את הצבע הישן ( צבוע בצבע הרכב)

פורסם

הפגוש מחובר למקומו ברוב המכוניות ע"י מספר ברגים.ברוב המיקרים הברגים נמצאים בחלק הפנימי של הכנף(בעיקול הגלגל),היכן שהפגוש מסתיים.

אם אתה מתכנן לצבוע את הפגוש בצבע שונה ממה שקיים,אז תצטרך להוריד את הצבע הישן לגמרי.אם לא, רק תנקה אותו היטב ותשייף אותו עם נייר זכוכית רמה אחת או שתיים מעל 0.בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...