Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בכניסה לחולון, לאלה הבאים מאילון דרום ממש לפני צומת חולון לפי דעתי נפער איזהשהו בור שפיצץ לי צמיג.

ולעסק - כרגע מותקנים MICHELIN PILOT PRIMACY W במידה 205/55/R16, על פזו 307 ד"א. קראתי פה טובות על ה DUNLOP SP9000, אבל אני מבין שבגלל שזהו צמיג ספוטיבי מקדם השחיקה שלו גבוה - מה זה אומר גבוה? תוך שנתיים ו 20K ילכו הצמיגים? הנסיעות שלי הן בעיקר בין עירוניות בסביבות ה 110 קמ"ש , בלילה זה יגיע ל "קצת" יותר, סיבובים נלקחים במהירות המתאפשרת.

יהיה נחמד אם תוכלו לסבר את האוזן על עניין השחיקה ולתת הערכה למחיר של ה DUNLOP במידה שלי. אם יש לכם המלצות לצמיגים נוספים שדומים למישלין שלי - אשמח.

תודה

שכחתי, תקציב - סביבות ה 2000 שקל לרביעיה.

פורסם

אני לא אטיף לך כאן מה אני חושב על סגנון הנהיגה שלך (שיש לציין שאתה די מתגאה בו), אבל אם נתייחס לגוף השאלה אז צמיג "ספורטיבי" אכן אוחז טוב יותר את הכביש. התכנון שלו והחומרים מהם הוא עשוי מאפשרים את "היצמדותו" לכביש חזק יותר מצמיגים אחרים (ירוקים \ חסכוניים \ וואטאבר).

אורך החיים של צמיג ספורטיבי תלוי יותר באופי הנהיגה מאשר פגעי הזמן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
על מה יש להטיף? על זה שהוא נוסע 110 בכבישים בין עירוניים ולוקח סיבובים מהר? :?
ו"קצת" יותר בלילה (המרכאות במקור), סיבובים במהירות המתאפשרת (בהנחה שבדק את הכביש לפני הנסיעה שאין בו הפתעות כמו "נפער איזהשהו בור").

אפשר לדון בשאלה האם מתפקידנו להטיף זה לזה, אבל אם כבר שאלת על מה...

פורסם

לא חושב שיש על מה להטיף. קצת יותר בלילה - כן כשהכביש (כבישי ה 90 כמובן) פנוי אני חושב שאפשר לעבור את ה 110. סיבובים - שוב, כשהכביש פנוי ואתה מכיר את מגבלות האחיזה של הרכב.

אבל, באמת לא לעניין ההטפות. אז רק אם למישהו יש המלצה לצמיגים - אודה.

• תוכן חדש...