Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

system x היקר.

האמת, הצלחת להטריף אותי כבר.

ב-4 החודשים האחרונים, החלפת יותר רעיונות לקניית רכבים שונים מאשר גרביים.

בכל פעם נרתמו כל חברי הפורום לתת לך כתף בהחלטות ולבסוף כל רעיון שלך נגוז ובמקומו הופיע רעיון חדש.

מהראשון עד לאחרון, אלו הרכבים שתכננת לרכוש ב-4 החודשים האחרונים:

1. פיאט אונו

2. סיטרואן AX

3. פיג'ו 106

4. ניסאן סאני.

5. פיג'ו 205.

6. אלפא 33.

7. פורד פיאסטה.

8. סקודה פליסיה.

9. פיאט טיפו.

10. סיאט איביזה.

11. פורד אסקורט.

12. שוב אלפא 33.

13. אלפא ספרינט.

14. פורד קורטינה.

15. פולקסווגן גולף.

בטח יש עוד כמה שפיספסתי בדרך.

עכשיו, או שאתה צוחק עלינו, או שאתה באמת בחור משועמם, עוד לא הבנתי.

לפני שאתה מעלה את הרעיון הבא שלך לרכב, שב רגע בנחת, שאל את עצמך האם אתה באמת רוצה לרכוש את הרכב.

במידה וכן, שאל ותענה בשמחה.

במידה וזו עוד גחמה שתעבור לך לאחר 24 שעות......:roll:

טוב נו, אני לא צריך להוסיף עוד.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לא לא, אז לא היה לי כלל רשיון...

או שאולי היה, תלוי ממתי זה.

יש הודעות שנכתבו גם בשביל חברים, אתה תראה שם כריזמה, קולט וגם כמה מהרשימה שנתת...

הרשימה שנתת זה התענינות ברכבים, עכשיו זה מסע קניה, יש הבדל לא?

איך תגיע לרכב שתרצה? אתה מברר על כל רכב ורכב ושולל את מב שלא מתאים.

מה שאני שללתי מהרשימה הזאת זה:

אונו

פג'ו 106 ו 205

ניסאן סאני (את ההודעה הזאת אני זוכר ושם התענינתי מה הדגם שראיתי ומצא חן בעיניי)

אביזה

פליסיה

כל השאר, את האמת אם נופלת לידי אחת בגדר התקציב, מתאימה לי מבחינת הרכב שמדובר עליו ספציפית אני לוקח

רכבים שהתענינתי לקנות ועשיתי חיפושים בשבילם, הייתי רציני והתקשרתי לדבר עם המוכר ולקבוע פגישה אלה:

קורטינה

גולף

אביזה (הישנה)

אלפא 33

ax אחת (מושתלת במצב זוועה וללא אישור)

ספרינט

אסקורט (שנת 90 גג נפתח)

זהו בעקרון.

כמו כן אם כבר קראת את הודעותיי אז תוכל לראות שבכל רכב חיפשתי את הדגם הייחודי, כמו כן תוכל לראות (אם קראת הכל) שחלק מההודעות זה בירור על הרכב (כמו טיפו ספורטיבה)

תקרא את תוכן ההודעות כולן ואז תסיק מסקנות

ומה נראה לך אני כל פעם סתם נוסע מבזבז כסף בשביל לראות רכב?

כשתרצה לקנות רכב ויהיו לך הרבה אפשרויות אתה תתחיל לשלול לאט לאט, הבעיה שלי הייתה שמתחילת המלווה חשבתי על מה ללכת, כעת זה מגיע לשלב הביצוע! נשאר 7 יום!

אם היה נופל לידיי רכב שאכן מתאים לי הוא כבר היה עומד בחניה כרגע!

ואם אתה עדיין חושב שזה סתם אז הנה סיבות שלא קניתי

אלפא 33 1.7 מקורית, 16 שסתומים, הרכב למכירה בזול והסיבה כביכול זה שהרכב זקוק לטיפול גיר וקוסמטיקה. בירור קצר על הרכב אצל מישהו מפורום אלפא מעלה שזה שמכר את הרכב נכנס חצי שנה בערך קודם במדרכה במהירות גבוה ולאחר מכן לא נסע, אח''כ חזר לנסוע (רוצה מודעה? תקבל בפרטי)

סיאט אביזה שרצו עליה 10K ותוארה במצב חדש, ראיתי אותה חשכו עיניי... לא הייתי מוכן לשלם עליה גם 7

ב.מ.וו E21 שנת 82 מתקשר בקשר לרכב והתברר שזה סוחר (רוצה מודעה? בכיף בפרטי)

אסקורט מהיום... רק התקשרתי וקיבלתי רושם רע... אם אתה רוצה את המודעה אז כמו כן בפרטי...

מספר של מישהו עם גולף שניתן לי על ידי אחד מחברי הפורום, התברר 5 דלתות הרכב...

ויש עוד.

זה לא שאני מתקשר סתם, כל שיחה שלי אם אני מעונייןאז אני קובע פגישה! הפגישה הקרובה כנראה עם 33 יום חמישי (הייתי אמור להפגש קודם אך זה נדחה).

לא צריך לעשות ממני מה שאני לא, אתה יכולת לברר טוב טוב בפרטי מה העניין.

אם ממש בא לך להכנס לקטע של ההוכחה: תביא לי מספר של קורטינה למכירה, עד 3K, עם טסט, ידנית

דור 5

שתהיה למכירה ובמצב נסיעה

ואז תוכל לראות את הרצינות שלי.

עד אז...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

OK, הגיע הזמן להתערב:

זהו פורום אספנות, ולא פורום יעוץ ברכישת רכב של CF. אין ספק שזה המקום לקבלת ייעוץ ברכישת רכב אספנות, אבל זה לא המקום לקבלת ייעוץ ברכישת גולף מודל 92, לדוגמא.

המקרים הגבוליים הם אלו של מכוניות שעדיין אינן "אספנות", אבל מעניינות ומיוחדות, כמו אלפא ספרינט.

כמו בכל מקרה גבולי, צריך להפעיל שיקול דעת ולא להגזים, ונראה לי שבמקרה דנן זה כבר קצת מוגזם.

לכן, השירשור הזה ננעל באופן חגיגי, ואם ל- system_x תהיה בעתיד שאלה ממוקדת לגבי רכבים שרלוואנטיים לפורום הזה, הוא מוזמן להעלות אותה בשירשור חדש.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...