Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תהיות בקשר לפינוק של האוטו החדש...

1. החלפת הגה - נניח ואני רוצה להחליף הגה, מה הנוהל לגבי כרית אוויר? יש הגבלה בסוג ההגה שאני יכולה לשים? איך יודעים מה מתאים ומה לא?

2. צביעת ג'נטים - יש לי כמה שריטות על הג'נטים מחניות לא מוצלחות של הבעלים הקודם, האם יש צורך בצביעה של כל הג'נט או שאפשר לצבוע נקודתית?

3. איפה יש חנויות בארץ שבהן אני אוכל לראות מבחר של ידיות הילוכים?

תודה,

איירין

• אחראי פורום
פורסם

דבר ראשון, תתחדשי.

1. הגה- כמו שנאמר , אי אפשר להחליף.

2. ג'נטים - די קשה לפגוע בול בגוון של החישוק, מה גם שהוא בטח לא חדש ואחיד.

אם תצבעי נקודתית די בטוח שיראו הבדלים. אם כבר אז עדיף לצבוע הכל.

3. יש כמה סדנאות, חנויות שיפורים ואתרי אינטרנט בארץ שמציעים כל דבר לרכב.

לא זוכר אותם בע"פ...

תהני!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא ממש מבין למה אומרים שאי אפשר להחליף הגה בגלל שהוא עם כרית אויר... אפשר גם אפשר, רק שזה בא במחיר של ויתור על כרית האויר.

ניתן תמיד להחזיר את ההגה עם כרית האויר למקומו המקורי במידה ורוצים למכור את האוטו.

מוטי

פורסם

ניתן גם להתקין הגה אוניברסלי בעל כרית אויר (למומו נדמה לי יש דגם כזה)

ניתן להתקין הגה אחר של רנו שבו ניתן להכניס את הכרית אויר שנמצאת אצלה כרגע בהגה

ניתן לשים הגה אחר ללא כרית אויר

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ואני מאמין שאנשים יודעים מה התוצאה של כל אחת מהבחירות האלה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מ-ז-ל ט-ו-ב !

כל הכבוד שמצאת קליאו כ"כ מהר.

תגידי, רק קנית את האוטו וכבר את רוצה להרוס אותו?

בשביל מה להתעסק עם ההגה? כרית אוויר זה אולי לא שימושי ביום-יום, אבל בפעם האחת שאולי תצטרכי אותה - עדיף שהיא תהיה שם.

לגבי הג'נטים אין לי משהו מועיל להגיד חוץ מהמלצה להרכיב סט ברגי נעילה (100-150 שקל) אם עדיין אין לך.

וידית ההילוכים המקורים כיפית למדי - מה רע?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מ-ז-ל ט-ו-ב !

כל הכבוד שמצאת קליאו כ"כ מהר.

תגידי, רק קנית את האוטו וכבר את רוצה להרוס אותו?

בשביל מה להתעסק עם ההגה? כרית אוויר זה אולי לא שימושי ביום-יום, אבל בפעם האחת שאולי תצטרכי אותה - עדיף שהיא תהיה שם.

לגבי הג'נטים אין לי משהו מועיל להגיד חוץ מהמלצה להרכיב סט ברגי נעילה (100-150 שקל) אם עדיין אין לך.

וידית ההילוכים המקורים כיפית למדי - מה רע?

למה להרוס למה?

על ההגה יש שריטה ענקית ומכוערת, שאולי יחליף המוסך שעשה אותה, ואולי לא. ואם לא אז אני אצטרך לחשוב מה לעשות. וחשבתי אם כבר אז כבר לשים משהו מפנק, אבל כנראה שלא.

הג'נטים כמובן נעולים, ויפיפיים, אבל השריטות האלה מעצבנות נורא. מצד שני אני חוששת שאני אצבע ואז שוב חניות יתעללו בהם, החלטה שאני אצטרך לקבל.

לגבי הידית... תשמע... תראה... למרות כל התחביבים והאהבות המוזרות שלי, אני עדיין בחורה, והידית הזאת מכוערת נורא!

• תוכן חדש...