Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://video.google.com/videoplay?docid=5052439696062807050&q=accidents

נראה שחלק גדול מהתאונות נובע מזה שאין שוליים, ומכוניות נחבטות בקיר ועפות חזרה בעוצמה לתוך רכב אחר (המשאיות). כמו כן יש כמה נהגים שפשוט מאבדים שליטה עקב בלימה.

ועוד סרטון, הפעם מזעזע ביותר עם אנשים נדרסים ונמעכים:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4908640539809092426&q=car+crashes

פורסם

הסרטון הראשון הספיק לי, את השני הפסקתי כבר בהתחלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ה carmageddon שאני שיחקתי בו היו שם זומבים אבל שמעתי על גרסאות שהופיעו שם בני אדם..

בכל אופן מזכיר ביותר ומצמרר באותה המידה..

פורסם

חוץ מנסיעה על קרח אני לא מוצא סיבה אחרת לכל הנענועי זנב והתאונות בראשון.

השני זה כבר סיפור אחר: בתור אפונוען "בחופשת מחלה" (פלטינה בכתף) זה ללא ספק מעורר רגשות מודחקים - פשוט כאב לי לראות את כל האנשים האלה באויר ומנסיון.

(לא משנה אם מכונית נכנסת בך ב 100 קמ"ש או שאתה עף מאופנוע ישר לתוך הכביש ב 100 קמ"ש - בשני המקרים זה כואב.......מאוד).

אין ספק שהשני לא, ואני מדגיש, לא לבעלי לב חלש

,According to my doctor

.A man can't ride with a metal in his shoulder

:mm_wink:....No yet anyway

פורסם

כאילו... כל כך הרבה תאונות בגלל החלקה ולא מטפלים בזה... איפה המנהרה הזאת?

ובסרטון השני, יש לי הרגשה רעה מאוד שגם ככה יראה הספורט המוטורי בארץ... חאפרלנד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמעט והקעתי שהמכונית מרוץ דרסה את הבנאדם הוא פשוט נחתך ל-2 חלקים וכל העיניין... אני לא ימשיך, פשוט אל תצפו בסרטון השני - מזעזע!

• תוכן חדש...