Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. (היום עשיתי פסיכומטרי וועלו לי מס' שאלות בזמן המבחן).

רציתי לשעת מה אתם אומרים על בלוק סיל, האם הוא מזיק, חסר תועלת או שמבצע את עבודתו נאמנה?

למי ומתי מומלץ השימוש בו?

ביררתי מחירים של בולמי בילשטיין (סט, רביעיה לאאודי 80 86) המחיר+מע"מ 3100 ש"ח (נעזוב לרגע בצד שיקולים של למה, מה הטעם וכו') בקשר למחיר, האם הוא נשמע סביר או שניתן להשיג יותר זול?

עמדתו של החוק בנושא שיפורים ידוע לכולנו אבל מציקה לי שאלה שנידונה פה לא פעם (לא בהקשר הבא),

האם ניתן להתקין ציר (שלם) אחורי מפירוק שמגיע מרכב בדגם ושנה שונה (המידות זהות) הסיבה להחלפה הוא בלמי תוף שיוחלפו בבלמי דיסק.

* כל האנשים שמעורבים בלעזור לי עם מידע לגבי האוברול והשיפוץ המכני בלבד, אני מצטער שהטרחתי אותכם אך נתון לרגע זה מפאת בעיות תקציב העניין נדחה לחופשת הקיץ, שאלות אלו ייושמו עד אז או מרגע תקופת חופשת הקיץ.

יורי קורצקי.

• תוכן חדש...