Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תנשום.

שלום גם לך.

אני אומר שוב , יש הבדל בין "לא נוח לי" לבין "נשבר לי הגב" , מי שמתעניין לגבי הרכב עלול להבין שהנוחות בקורולה לא קיימת - לפרסם הצהרה מוגזמת שכזאת בפורום ליעוץ ברכישת רכב ממש לא נראית תמימה.

אני לא חסיד של טויוטה - ואני אומר לך שהתיאור שלו מוגזם לגמרי.

ולגבי הפוקוס ?

אוקיי אז לא מצאת פערים משמעותיים , זה לא אומר שהם לא קיימים.

הפוקוס החדשה נוחה יותר מהמזדה ובאופן מורגש.

זו לא רק דעתי , הפידבקים שאני מקבל מאנשים שיצא להם לנסוע על שתי הרכבים גם מצביעים על כך.

GOT סחוג?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לאחר הרבה מחשבה ולאחר שהתברר שאין בחודשים הקרובים טויטוה 2006 יותר בארץ ועד שיגיעו 2007

יקח עוד כ 4 חודשים הוזמנה למה מאזדה 3 2006 צבע אפור או כסוף.

ונקווה לטוב.

תודה ומקווה שלא אתאכזב.

פורסם

הקורולה קצת יותר מהירה מהמזדה 3 אבל המזדה התנהגת הרבה יותר טוב למרות שזה בה על חשבון נוחות נסיעה. (אבל אולי ברמת הגימור של הליסינג היא באה עם צמיגים בעלי חתך הרבה יותר גבוא וג'אנט יותר קטן ככה שאולי זה יעזור.) בכל אופן לפי דעתי עשית בחירה נכונה בהחלט.

אופק.

פורסם

יצא לי לנהוג כ5000 ק"מ על קורולה ליסינג 2006 , ובסביבות ה100 ק"מ על מזדה 3 ליסינג.

אני יותר אהבתי את הקורולה מבחינת שילוב מנוע וגיר ואיכות החומרים וההרכבה. כמו כן הנוחות שלה בסדר גמור יחסית למה שהכרתי עד עכשיו בקורולות קודמות .

המזדה עושה רושם זול ולדעתי הפערים בהתנהגות הכביש לא תהומיים עד כדי כך. לא יצא לי לנסוע בה בפיתולים כמובן...

מבחינת מערכת, היתה בעיה רצינית להתקין , כי הקורולה ליסינג הספציפית הזו, הגיעה משום מה עם מערכת שמע מקורית (ומחשב דרך).

בינתיים הסתפקנו בהחלפת רמקולים בדלתות לPIONEER וגם שם לא היה קל.

הרמקולים מחוברים עם ניטים לדלתות , כך שפירוק שלהם יאלץ אותך להחזיר את הרכב לליסינג עם הרמקולים שלך.

בנוגע לקדיחה בפח המגש האחורי, חברת הליסינג לא הסכימה , גם לא בתמורה להתחייבות להשאיר את הרמקולים בהחזרת הרכב.

הבעיה במזדה ליסינג שלמיטב ידיעתי, שאין סיכוי שם להתקין מערכת אחרת, בעוד בקורולה אפשר להחליף את כל המערכת + מסך מחשב דרך, בספייסר מיוחד שאפשר לקנות אצל היבואן (400-500 ש"ח)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רוב הדברים שאמרת נכונים.

אבל להגיד ש"נשבר לך הגב" זה פשוט שקר.

לקורולה מושבים נוחים ותומכים.

לא ידעתי שמינו אותך לתפקיד הפוליגרף של הפורום.

לי, גיא שגב, המושבים של הקורולה שברו את הגב. כן, אחרי כמה ימים עם הקורולה, היו לי כאבי

גב, כי לדעתי הרכב לא עומד בסטנדרטים של נוחות שרכב חדש אמור לספק.

ולפני שתספיק להגיב, כן, אני יודע לכוון את המושב כמו שצריך.

פורסם
לא ידעתי שמינו אותך לתפקיד הפוליגרף של הפורום.

לי, גיא שגב, המושבים של הקורולה שברו את הגב. כן, אחרי כמה ימים עם הקורולה, היו לי כאבי

גב, כי לדעתי הרכב לא עומד בסטנדרטים של נוחות שרכב חדש אמור לספק.

ולפני שתספיק להגיב, כן, אני יודע לכוון את המושב כמו שצריך.

רפואה שלמה.

מציע לכל המתעניין לבדוק את העניין בעצמו , ולדווח כאן על פריצות דיסק אם יהיו כאלה.

GOT סחוג?

פורסם

המושבים של הקורולה (דגם 2006) טובים לדעתי. אמנם יש יותר טובים, אבל הם מספקים בהחלט.

המושבים של הדגם הקודם היו נוראיים , אחרי נסיעה של פחות משעה הייתי מרגיש חוסר נוחות.

אל תשכח שאתה יורד מ306 עם מושבים ספורטיביים...

אז קצת פרופורציה.

306 אחד הרכבים הכי נוחים שנהגתי בהם אם לא הנוח ביותר אבל הקורולה לא כזאת נוראית כמו שאתה מתאר.

דרך אגב, איזה אבזור היה חסר לך בקורולה ליסינג?

יש שם הכל כולל 4 כריות אוויר, מערכת שמע מקורית ומחשב דרך, 4 חלונות חשמל ,כיוון גובה פנסים וכל שאר הדברים הסטנדרטיים שאני אפילו לא טורח להזכיר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המושבים של הקורולה (דגם 2006) טובים לדעתי. אמנם יש יותר טובים, אבל הם מספקים בהחלט.

המושבים של הדגם הקודם היו נוראיים , אחרי נסיעה של פחות משעה הייתי מרגיש חוסר נוחות.

אל תשכח שאתה יורד מ306 עם מושבים ספורטיביים...

אז קצת פרופורציה.

306 אחד הרכבים הכי נוחים שנהגתי בהם אם לא הנוח ביותר אבל הקורולה לא כזאת נוראית כמו שאתה מתאר.

דרך אגב, איזה אבזור היה חסר לך בקורולה ליסינג?

יש שם הכל כולל 4 כריות אוויר, מערכת שמע מקורית ומחשב דרך, 4 חלונות חשמל ,כיוון גובה פנסים וכל שאר הדברים הסטנדרטיים שאני אפילו לא טורח להזכיר.

בקורולה ליסינג 2006 , יש רק זוג חלונות חשמל, אין מחשב דרך, וגם לא מערכת שמע מקורית.

אתה מתבלבל עם ה GLI. בקורולה ליסינג גרסת (sun) מעולם לא היה מחשב דרך או 4 ח"ח

ואגב, אין לי, ולא הייתה לי מעולם 306 . אני עושה השוואה ישירה למאזדה 3.

פורסם

מצטער , טעות שלי גיא.... חוסר שעות שינה מאסיבי מתקופת הבחינות....

משום מה חשבתי שאתה ליביו....:roll:

אז זהו, שיש קורולה SUN עם 4 חלונות חשמל (2 אחוריים בהתקנה מקומית) ,עם מערכת שמע ומחשב דרך.

אבא שלי קיבל אחת כזאת מליסינג....

לעומת זאת יש לנו בבית GLI פרטית של אמא שלי, ככה שאני יודע את ההבדלים לרמת הבורג.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היו לי בליסינג גם מזדה 3 (2005) וגם קורולה (2003) נסעתי עם הפוקוס 2.

מסקנות:

הפוקוס נוחה בהרבה מהיפניות, המזדה קשה ומעבירה יותר מהמורות לקבינה.

הקורולה הזריזה ביותר בינהן, מעט יותר מהמזדה, הפוקוס הכבדה ביותר.

המושבים בפוקוס ובמזדה איכותיים ונוחים מאוד, בקורולה שיפור ע-נ-ק לעומת הדגם הקודם מושבים טובים, אבל פחות.

הפוקוס מרווחת בהרבה מהאחרות, גם באורך וגם ברוחב, המזדה הצפופה מבינהן.

ההיגוי בפוקוס עדיף על המזדה וההיגוי בקורולה מנותק מהכביש ופחות מגיב.

אחיזת הכביש של הקורולה נמוכה, בכביש רטוב היא זורקת בקלות זנב ודורשת יותר מיומנות נהג.

איכות ההרכבה בשלושתן גבוהה מאוד.

בעיצוב המזדה לוקחת בהליכה גם עיצוב חיצוני יפהפה (לטעמי) וגם סביבת נהג ספורטיבית ארגונומית, הפוקוס והקורולה משעמומות בתחום זה, לטעמי הפוקוס מודרנית ונאה יותר במיוחד בפנים.

תא מטען לפוקוס הכי גדול והכי פרקטי למזדה תא מטען קטן, בקורולה תא גדול עם הפרעה מהמוטות המחזיקים את מכסה תא המטען.

הגיר בפוקוס ובמזדה מיוצר ע"י מזדה עדיף במעט על הגיר של הקורולה (ללא טיפטרוניק).

הפוקוס השקטה ביותר.

פורסם
מצטער , טעות שלי גיא.... חוסר שעות שינה מאסיבי מתקופת הבחינות....

משום מה חשבתי שאתה ליביו....:roll:

אז זהו, שיש קורולה SUN עם 4 חלונות חשמל (2 אחוריים בהתקנה מקומית) ,עם מערכת שמע ומחשב דרך.

אבא שלי קיבל אחת כזאת מליסינג....

לעומת זאת יש לנו בבית GLI פרטית של אמא שלי, ככה שאני יודע את ההבדלים לרמת הבורג.

כנס לאתר של טויוטה, לסעיף קורולה ובדוק את האבזור תחת דגם סאן, לא סאן פלוס, סאן, ותווכח שלא טעיתי

פורסם

מה אכפת לי האתר של טויוטה ?

אני יודע מה יש לי בחניה !

תאמין לי שברגע שהתקבל הרכב מאלבר, בדקתי באתר אם זה יתכן...

כי בניתי על להתקין פאנל MP3 , והתוכניות השתבשו.

יכול להיות שהגיע משלוח ספציפי עם התוספות הנ"ל....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה שיש דגם שלא מופיע באתר של טויוטה - הכוונה לדגם הליסינג שיש בו רדיו מובנה ו 4 חלונות חשמל.

משום שהוא לא תואם לא ל - GLI ולא ל SUN ו SUN+

GOT סחוג?

פורסם

הערה קטנה, הטויוטה 2004 כן הגיעו עם מחשב דרך, כיוון גובה פנסים וכמו כן בקרת אקלים בניגוד להערה שהקורולה מעולם לא הגיעה עם מחשב דרך, כמו כן 2 ח"ח לדעתי פשוט אייל קיבל את הקורולה ברמת האיבזור כמו ה2004 עם 2 ח"ח וכמו שהוא ציין בהתקנה מקומית הוסיפו לרכב הספציפי שלו מסיבה שאינני יודע 2 ח"ח

אבי.

• תוכן חדש...