Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בראבה מתחמממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם .

ברשותי פיאט בראבה 97 1.6 אוטו' לאחרונה הרכב מתחמם וכשאני מכבה מנוע המים יוצאים

דרך מיכל העיבוי .חשוב לציין כי רדיאטור הוחלף לפני פחות משנה וכמו כן המאוורר עובד בדיוק כשמד החום עובר את החצי .

למישהו יש מושג בעיניין ?

תודה מראש לעוזרים

קובי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מושג לא, חשד כן!

תרמוסטט תפוס במצב סגור, פנה מיידית למוסך למניעת נזק , עם עלות גבוהה מאד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
למישהו יש מושג אולי כמה בערך יעלה תיקון התרמוסטט כלומר לסדר אותו למצב נורמלי?
תרמוסטט לא מתקנים מחליפים, מחיר טרמוסטט ועבודה ניתן לברר במוסך עוד לפני הפירוק וההרכבה, שאמור לכלול בדיקה יסודית ואבחון האם אכן הבעייה בתרמוסטט בלבד, והאם לא נגרם בינתים נזק !

בברכה

צביקה

פורסם

שלום.

אם כול הכבוד לצביקה ויש לי כבוד רב לצביקה הוא ממהר להחליט .

אם המנוע מתחממם מידי ומעיף את המים ויש דפיקות מוזרות מהמנוע אז החשד הוא טרמוסטט.

אבל יש לבצע מיספר בדיקות.

תן למנוע לעבוד במקום ותיגע בזהירות אם היד בשתי הצינורות שמתחברים לראדיאטור ,כאשר המנוע חם הטמפרטורה בשתי הצינורות צריכה להיות זהה + -. והיה וצינור אחד חם מאוד ואחד קר אז הטרמוסטט

תפוס והיה והחום זה יתכן בעיה אחרת כגון משאבת מים או אתם ראש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
מושג לא, חשד כן!

תרמוסטט תפוס במצב סגור, פנה מיידית למוסך למניעת נזק , עם עלות גבוהה מאד!

בברכה

צביקה

בני ידידי שים לב כמה שהייתי זהיר, ומה רשמתי!

ברור שעל כל אבחנה שניתנת מעל גבי המחשב יש להתייחס אליה בערבון מוגבל, אך יש בה מלתת כלי עזר, לבעל הרכב, על מנת לדעת לאיזה כוון ללכת לחפש!

בברכה

צביקה

פורסם

יכול להיות שאני לא מבין ובבראבה זה משהו אחר, אבל 700 ש"ח לתרמוסטט ???!!

זה עולה בערך פי 10 פחות, והעבודה היא 15 דקות כולל קפה לפני וסיגריה אחרי במרבית המכוניות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לבדוק גם אם מאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, הראשונה האיטית והשניה המהירה.

בדגמים הראשונים היה יוניט חום בתחתית הרדיאטור להפעלת המאורר ובדגמים חדישים יותר הפעלת המאורר מתבצעת ע"י פיקוד ממחשב נהול המנוע.

למיטב זכרוני במכוניתך לא מחליפים רק טרמוסטט קטן (זול) בלבד אלא את כל בית הטרמוסטט מכלל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
יכול להיות שאני לא מבין ובבראבה זה משהו אחר, אבל 700 ש"ח לתרמוסטט ???!!

זה עולה בערך פי 10 פחות, והעבודה היא 15 דקות כולל קפה לפני וסיגריה אחרי במרבית המכוניות.

האמת אני לא יודע איך הטרמוסטט בנוי בבראבה/בראבו, אבל בטיפו (2.0) לנצ'יה תמה טרמוסטט מוחלף יחד עם בית טרמוסטט (עם כל החיבורים לצינורות) דבר שמייקר מאוד את החלק. החלק עצמו עולה כ-350 ש"ח (לא כולל עבודה). ובחלק מרכבים זה ממש לא 15 דקות להחליף טרמוסטט - מנסיון.

אתה מוזמן להתרשם:

http://motorica.net/viewtopic.php?t=2010&highlight=

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

במקרה נכנסתי היום כי גם לי יש עוד פעם בעיה במערכת המים של הבראבו שאמנם לא מתחממת אבל מאבדת מים .

כפי שאמרו לפני החלפת תרמוסטט חייב להחליף את הבית שבא קומפלט גם אני נאלצתי להחליף לפני זמן מה ובעצם אני לא חושב שיש חלק במערכת המים שלא נגעו בו .

ב 1.6 הטרמוסטט ממש מתחת למחשב וההחלפה אכן די מהירה אבל לפעמים לוקחים לפי תקן של למשל שעה עבודה אפילו כשלוקח פחות בפועל .

אבל ..

אם הבריחה היא ממיכל העיבוי האם בדקת את הפקק שהוא תקין ?

אם יש לך פקק ישן או לא מקורי הרי ששם יכולה להיות הבעיה , פקק חדש מקורי = 70 ש"ח ,

לא זול כמו כל החלפים של פיאט שמשם הם עושים את הרווחים ( איזה טיפשים היפנים , עושים מכוניות אמינות שלא מתקלקלות ואז אי אפשר להרוויח (-; ) אבל עדיין פחות מ 500 ש"ח .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

• תוכן חדש...