Jump to content

Mike808

אחראי פורום
  • הודעות

    11,034
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    1

כל מה שפורסם על ידי Mike808

  1. רדיו בתדרים אי זוגיים זה רק בקורולה סדאן בתקינה אמריקאית, לא רלוונטי לקורולה קרוס.
  2. אצלי בקורולה האצ' היברידית צריכה משולבת של מעל 20 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה, לרוב סביב 22 ק"מ לליטר. היא נאה יותר מהסדאן אבל המושב האחורי פחות מרווח וחסרים פתחי מיזוג לאחור.
  3. Mike808

    מלחמת מחירים?

    סוזוקי eויטארה הוא מקביל לטויוטה אורבן קרוזר שכרגע לא בתכנון לשיווק בישראל. שניהם קטנים מהקונה. CHR+ הוא בעצם bZ4x מקוצר עם עיצוב קצת יותר מעניין, גדול ומרווח יותר מהקונה.
  4. אם המראות זהות לדגם האירופאי טרום מתיחת הפנים אולי שווה לחפש בפירוקיות.
  5. Mike808

    מלחמת מחירים?

    גרסת הכניסה עלתה 170, דגם מאובזר 185 וה-gr עם מנוע 2 ליטר עלה 220
  6. טוסון וספורטאז' ארוכים ב-9 סנטימטרים ממאזדה CX30. לשימוש עירוני הייתי מעדיף טוסון או ספורטאז' 2.0 ליטר עם גיר אוטומטי על פני קונה עם גיר רובוטי דו מצמדי.
  7. אפשר להוסיף לרשימה גם יונדאי טוסון וקיה ספורטאז' עם מנועי 2.0 ליטר, הגיר שם אוטומטי רגיל ולא רובוטי, הם מרווחים, נוחים ואמינים. אם חושבים קצת מחוץ לקופסה אז הונדה HRV מרווח ושימושי ביחס למימדים החיצוניים, לא האוטו הכי נפוץ אבל ממה שיצא לי להתרשם לאחרונה גם לא הכי מבוקש אז אולי זה ישחק לטובתכם במחיר הרכישה.
  8. אוויס קנו רכבי טויוטה מיבוא מקביל בעבר ואלבר יבאו בעצמם רכבים כאלה ביבוא מקביל, לא הייתי ממהר לקבוע שאם הרכב בבעלות אחת מחברות הליסינג הגדולות הוא לא מיבוא מקביל. בכל אופן את זה אפשר לבדוק דיי בקלות לפי רמת הגימור של הרכב הספציפי.
  9. לנסר סטיישן שעדיין נותנת עבודה: המקום אליו הולכות סיטרואן C4 למות, במפתיע (או שלא) על הכניסה לבית עלמין, עומדות שם כבר חודשים:
  10. אני לא מסכים עם זה. אף פעם לא נחמד כשרכב מתקלקל, בוודאי כשמדובר בתקלה משביתה. זה יכול לקרות בנסיעה לפגישה חשובה אבל גם בנסיעה לחופשה או בסוף שבוע ולחכות לגרר זה אף פעם לא נחמד. גם רכב חלופי זה לא כיף גדול, לרוב הוא מגיע בלי דלקן ובלי כל המנויים שיש לרכב הקבוע וזה פשוט מעצבן. כשמדובר ברכוש שלך זה אולי קצת יותר מטריד, אבל הקביעה הזאת שברכב מהעבודה האמינות לא חשובה זה לא נכון.
  11. Mike808

    מלחמת מחירים?

    הקורולה לא בדיוק פחות מאובזרת. יש מפתח חכם, פנסי לד, ניטור שטחים מתים וחימום כסאות שלא היו ברמת גימור סאן, אבל אין עור על ההגה, בקרת אקלים מפוצלת והג׳אנט היה 16 ועכשיו 15.
  12. לגבי שמירת הערך, אני זוכר שבזמן שהרכב הזה שוק המחיר שציינת בתור חדש היה קטלוגי בלבד ובפועל הוא נמכר בהנחות גדולות, גם הדגם עם הסוללה הקטנה, בסוף מבצעים והנחות משפיעים גם על המחירון.
  13. לא ציינת שאתה מחפש רק חדש, ויש לא מעט אופציות מעניינות בשוק המשומשות. נסה להעיף מבט בסלקט של לקסוס, אולי תמצא שם משהו שיתאים לך.
  14. אם כבר לקסוס אז הייתי מנסה UX. בידוד רעשים מעולה ונוחות נסיעה טובה.
  15. לא ציינת תקציב, אבל אני מציע לבדוק דגמים מאובזרים של טויוטה C-HR מ-2020 ומעלה, קורולה האצ'בק גם יכולה להיות אופציה. שתיהן חסכוניות ואמינות, ה-CHR קצת פחות רועש.
  16. Mike808

    מלחמת מחירים?

    דווקא יש להם, כספא היא חברת הליסינג של מכשירי תנועה ויש להם ליסינג פרטי וגם ליסינג לחברות.
  17. תבקשו מהסוכנות/יבואן לסגור תיק רישוי, ברגע שהוא נסגר כמעט במידי אפשר לטפל בעדכון של תו הנכה.
  18. וקשה לומר שהיא הצליחה.
  19. Mike808

    קורולה

    אכן מתיחת הפנים הגיעה באמצע 2023, ההבדל ביחידת ההנעה מורגש והדגם המעודכן זריז ונעים יותר. אם מדובר ברמת גימור סאן אז המולטימדיה היא בהתקנה מקומית עד אמצע 2024 אבל עם חיבור לקאר פליי ואנדרואיד אוטו. במקרה הזה אני הייתי מעדיף את החדשה יותר, כמובן בכפוף לתוצאות בדיקה במכון.
  20. שניהם לא מבריקים אבל הצ'רי מרווח, חזק ומאובזר יותר. כשמדובר ברכב צמוד האמינות אמורה להטריד אותך פחות ולכן פוטנציאל תקלות גבוה יותר פחות קריטי.
  21. Mike808

    הלנד קרוזר החדש

    איך אתה משחרר קביעה כזאת לגבי רכב שלא נהגת בו? גם הגרסאות הפחות קשוחות של הברונקו נופלות מהקרוזר בכביש ותא הנוסעים שלו רחוק מאוד מכל הבחינות.
  22. Mike808

    הלנד קרוזר החדש

    נסעת בברונקו ובקרוזר בכביש? הברונקו הוא הרבה דברים, מפנק בכביש זה לא אחד מהם.
  23. אם זה מנחם אותך מדובר בוידאו נטול כל קשר למציאות, אין אוטו כזה והמונדאו הסינית נראית אחרת לגמרי.
  24. בארונה 1.5 יש מצלמה וחיישנים היקפיים מקוריים, לפחות במה שהגיע ב-2022. על המסך מוצגת תמונת המצלמה ומימין תצוגה גרפית של החיישנים מלפנים ומאחור.
  25. Mike808

    Mg3 החדשה

    זה דווקא לא נכון, לפחות לפי המבחן היאריס נוחה ומתנהגת יותר טוב מה-MG. ה-MG גדולה, חזקה ומאובזרת יותר ככה שעל הנייר היא אטרקטיבית יותר אבל לפחות לפי המבחן של YNET נופלת בסעיפי הביצוע ולא מספיק מלוטשת. אני מאמין שהיא תמכור כמות גדולה יותר מהיאריס בזכות פנייה לציי רכב וזמינות מלאי שפשוט לא קיים ביאריס.
×
×
  • תוכן חדש...