ייעוץ ברכישת וולבו
6 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 19.9 אלף צפיות
אהלן, בשבועות האחרונים אני מחפש רכב שיהיה קצת יותר זריז, ואני בספקות לפה ולפה מה לקנות. רוב החברה מהעבודה או מכרים לרוב ממליצים על משהוא יפני (כמו מאזדה 3 מנוע 2000) אבל דוגרי מרגיש קצת משעמם ובנאלי. עכשיו יצא לי לקרוא קצת על הS60 או הV40 סדרה T5 עם המנועים 2.0 וה245 כ"ס. על הנייר נשמעים דיל מעולה, וגם שמדובר על גירים של אייסין אז בכלל נשמע אחלה. העניין הוא שכמעט כול בן אדם ששאלתי אותו אמר לי שהאחזקה והביטוחים יקרים מאוד. כמה נכון העמדות האלו? נדלקתי ממש על 2 הדגמים האלו. תודה רבה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת מוטור, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 16.8 אלף צפיות
הי אני מעוניין להחליף את ה-T6 2014 שלי ל-T8 2018 המלצות טובות או לא טובות מהנסיון שלכם יתקבלו בברכה תודה
הודעה אחרונה מאת boazc, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 17.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות את הרכב שבכותרת. מצאתי דגם שנת 2013, עם קילומטרז' נמוך (70K). מעניין אותי לדעת על הגיר - רובוטית כפולת מצמדים - האם זה גיר אמין? האם יש לגיר הספציפי בעיות ידועות? אני גר בחיפה ועל כן אני שואל והאמת בלי קשר, חוויתי בעיות גיר בעבר ברכב אחר ומאז זו טראומה. מעבר לכך, אשמח לשמוע חוות דעת, בעיות ידועות או דברים שכדאי לי לשים אליהם לב. תודה,
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
היי! אני בעיצומו של חיפוש הרכב הבא שלי ובין רכבים נורמליים כגון מאזדה 6, סוזוקי קרוסאובר טורבו, S60 משנת 2015 בערך (המכנה המשותף אם שאלתם זה התקציב 😉) וכו', אני מדי פעם מתפתה לבדוק כל מיני רכבים שקצת יותר מוצאים חן בעיני כמו E39 וE60 של במוו לדוגמה. כך הזדמן לי לעשות סיבוב על S80 ואני חייב לציין שמאוד מאוד נהנתי מהנסיעה בה! נכון לעכשיו עשיתי סיבוב על אחת משנת 2009 עם 2.5 ליטר טורבו 200 כ"ס ומאז הסיבוב הזה התחלתי לחרוש באופן אקטיבי את הלוחות בחיפוש אחר אקזמפלרים שמורים. ואז נתקלתי במנועים הבאים: 2 ליטר 203 כ"ס יחד עם ה1.6 טורבו של פורד שנפסלים על הסף. מנוע ה2.5 ליטר 200/230 כ"ס שאני מכיר ומבחינתי זה הפייבורית. ומנועי 2 ליטר טורבו החדשים יותר שלג…
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 17 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן להחליף רכב בקרוב ושני הרכבים שהכי מושכים אותי הם v40 ו-s60 בגרסת R-Design בשנים 2014-2016 (תקציב סביבות 75K). עד היום נהגתי במשפחתית יפנית והפעם אני מחפש משהו קצת יותר מעניין. אני מחפש רכב מפנק, עם נהיגה מהנה וביצועים יותר טובים משל המשפחתיות הרגילות. חשוב לי שהרכב יהיה אמין, כלומר שאוכל להיות רגוע בין הטיפולים בלי לחזור למוסך יותר מדי. אני נוהג כל יום אך בעיקר בתוך העיר ובלי פקקים ולכן יוצא לי 7-10K בשנה. כמה שאלות על v40/s60: - איך אוכל לזהות מנוע של פורד בשני המקרים? - מה חשוב לבדוק בדגמים אלה? (כמו בעיית התדלוק בs60) - כמה ריאלי לקנות רכב כזה במצב שמור עם ק"מ נמוך יחסית במחיר מחירון? …
הודעה אחרונה מאת tech92, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 20.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אחרי כמה שנים של רכבים לא חזקים במיוחד אך שונים מהעדר התחלתי לחשוב על הרכב הבא והתחלתי לחשוב על וולוו. הדגמים שמעניינים אותי הם הS60 וה V40 שתי חיות שונות במקצת אבל המשותף להן זהו מנוע ה2.0 T5. למיטב הבנתי המנוע המומלץ הוא החל מ2014 שזהו המנוע שפיתחה וולוו עם פולסטאר והוא עם גיר 8 הילוכים של אייסין. אז הנה מספר שאלות: האם באמת כל דגמי 2014 T5 הגיעו עם המנוע החדש?(האם כל הרכבים אחרי ה FACELIFT עם המנוע החדש?) האם דגמי T4 עם מנוע 2000 זה אותם המכלולים ורק תוכנה שונה?(או שמע אינטרקולר שונה ו\או דברים נוספים?) מה ההבדלים בS60 בין רמות הגימור(בדגש על אביזרי הבטיחות-קרוז אדפטיבי בלימה אוטונומית וכו') מה ההבדלים בין ה R-DESIGN …
הודעה אחרונה מאת vogash,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 309 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Stavik
- om2
- אבי ים
- BobbyMiata
- Avia
- yossil07
- ינון1111
- oryo
- itaimoto
- Michazzz
- mo2013
- Loder