Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מהשלב של מסור הדיסק בערך התחלתי להסתלבט, למי שלא שם לב...

ולגבי דגמי BMW ישנים : קודם כל השאלה היא למה אתה קורא ישן ? 325 E36 משנות השמונים היא חלום רטוב שלי, אבל לך תמצא אחת, ושתהיה ידנית, והיא יקרה לאחזקה הרבה יותר מהאלטרנטיבות האחרות שהצעתי.

אולי BMW 2002 יהיה לך יותר קל, אבל שוב - החלקים יקרים, נדירים למדי והרכב (עד כמה שידוע לי) לא מצטיין בקלות אחזקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
החל מהשלב של מסור הדיסק בערך התחלתי להסתלבט, למי שלא שם לב...

ולגבי דגמי BMW ישנים : קודם כל השאלה היא למה אתה קורא ישן ? 325 E36 משנות השמונים היא חלום רטוב שלי, אבל לך תמצא אחת, ושתהיה ידנית, והיא יקרה לאחזקה הרבה יותר מהאלטרנטיבות האחרות שהצעתי.

אולי BMW 2002 יהיה לך יותר קל, אבל שוב - החלקים יקרים, נדירים למדי והרכב (עד כמה שידוע לי) לא מצטיין בקלות אחזקה.

גם אם תחפש חזק חזק ומאוד מאוד אתה לא תמצא E3 משנות השמונים, הדגם יוצר מ-91 והלאה

ואם אתה מתכוון לE30 - אז קיימות כמה וכמה E30 325 שמוצעות למכירה מידי פעם ומחליפות ידיים.

שווה לבדוק.

וה-2002, לדעת רוב הציבור היא רכב קל לתחזוקה, ההנדסה הגרמנית בשילוב עם תא מנוע מרווח וזמינות חלקים מצויינת [בחו"ל בעיקר] הופכים את האוטו הזה למשהו מאוד מאוד משעשע. יש פה אפילו כמה חברה שיוכלו לספר לך על זה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שני דברים שהייתי מציע-

1. אם מתחשבים בזה שאתה מתגייס והאוטו סביר להניח ישכב מתחת לבית 3 שנים +/-,

אולי עדיף לקנות רכב שמתקרב לאספנות, כדי שלא תצטרך לשלם טסטים כשהרכב עומד.

2. אולי כדאי למחוק מהכותרת את המילה "ספורטיבי". משכורת של חיילים היא לא בשמיים-

חלפים לספורטיביות ישנות ונדירות כן. ההסתייגות היא אם אתה לוקח באמת רכב כמו גולף GTI לדוגמא, ואז אתה יכול להשתמש גם בהרבה חלפים של גולף רגילה מאותם השנתונים.

בהצלחה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני הייתי הולך על חיפושית. גם רכב לא מסובך מדיי לשיפוץ, גם יש המון חלקים זמינים, גם רכב אמין מאוד גם רכב מדליק (לפי דעתי החיפושית עדיין מעלה חיוך לרוב האנשים ברחוב) גם תוכל למצוא אחת אספנות (עלויות שוטפות זולות מאוד ביחס לרכב מיושן) והיא אפילו הנעה אחורית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...