Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:)

יש ברשותי 3 דיסקים מסוג DVD בנפח 4.7GB של חתונה של משפחה (למען הסר ספק זה לא סרט מספריית וידאו;) ).

העתקתי את הדיסקים כמו שהם למחשב עם נרו כדי שאפשר יהיה לצרוב, רק שאין לי איך לצרוב כי במחשב ההוא אין צורב DVD :? .

חשבתי להפוך את הסרט לפורמט AVI דחוס - או DIVX או XVID.

איך אפשר לעשות את זה ולהשאר במגבלה של 700 מגה בשמירה על האיכות המקורית - לדוגמא ההוצאות של סרטים בפורמט DVDRIP שיש ברשת?

איזה פורמט דחיסה עדיף ומדוע?

יש תוכנה שעושה את זה בקלות?

תודה מראש:)

ושנה אזרחית טובה לכולם!

פורסם

תודה על התגובות..

חיפשתי בגוגל עוד לפני.. הורדתי כבר 8 תוכנות כולל הMAGIC והתוכנות שהבאת (LETHAL ACID)..

בכולן אני מאבד איכות לרמה נמוכה מאוד ומקבל 2 חלקים למרות שלא זה החלק הבעייתי.. בעיקר האיכות..

יש פתרונות מניסיון אולי?

שוב תודה:)

פורסם

לOPEL, זה לא נראה לי ממש יעיל.. אין לאף אחד איזו תוכנה שאני אוכל לשמור את הסרט על המחשב ?!

שוב תודה.. נואש מחכה לתשובה:p

פורסם

1. רוב המחשבים היום מגיעים עם כונן DVD, אני הייתי מעביר ל XviD וצורב את זה בכל זאת על DVD... כך הכל יכנס בDVD אחד.

2. למה שמישהו ירצה לשמור את הסרט של החתונה??? בת'כלס מי מסתכל על זה?? :)

תמונה (סטילס) של הכלה אני מבין - ככה החתן תמיד יוכל לנפנף לה מול הפנים כמה שהיא שמנה מהחתונה ושהיא הבטיחה לא להראות כמו האמא, אבל סרט? מה זה מעניין לראות את כולם רוקדים לצלילי מוזיקה מזוויעה?

פורסם

OK לא ידעתי.

בכל מקרה עשיתי חיפוש באתר של ליון נטוורק ומצאתי שם מדריך קל פשוט למה שאתה מחפש.

זה הקישור לתוכנה + מדריך:

http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=370990&hl=המרה+DVD

לתכונה קוראים WINAVI 7.1

אבל אתה צריך להיות רשום.

בהצלחה!

תעדכן אם זה עזר לך או לא...

פורסם

אוקיי - אז ככה...

ניסיתי את WINAVI - זה הופך את התמונה - ככה שהאנשים רוקדים הפוך - לא ממש מתאים אלא אם זו איזו סטייה שלכם אבל.. זה לא המקום ;)

בכל מקרה, הורדתי את הMAGIC שוב, וכעת הוא אפילו לא נותן לי אפשרות לבחור את תיקית היעד. מדוע?

תודה!

• תוכן חדש...