Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה!!!

Diablo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לפי דעתכם הרכב המהיר ביותר בקטגורית הרכבי ספורט כמו פרארית פורשה, למבורגיני ועוד...?

The Best Car Is Lamborgini Diablo...

פורסם

מה אתה משווה ומה אתה שואל.

יש נתוני יצרן, תשווה אותם.

כאן בפורום אין אנשים שבחנו אותם (חוץ מרוני שבחן את ה-911 טורבו והדיאבלו, אבל לא יצא לו ליסוע על הF50).

נ.ב.

קייטרהאם R500 נותנת לכל הרכבים האלה בראש.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
מה אתה משווה ומה אתה שואל.

יש נתוני יצרן, תשווה אותם.

כאן בפורום אין אנשים שבחנו אותם (חוץ מרוני שבחן את ה-911 טורבו והדיאבלו, אבל לא יצא לו ליסוע על הF50).

נ.ב.

קייטרהאם R500 נותנת לכל הרכבים האלה בראש.

F40 מספיק טוב בשבילך?

דרך אגב, אני זוכר מבחן תאוצות של קלארקסון עם איזו קייטרהם, לא זכור לי בדיוק איזו. כמובן שהיו שם גם כל הגדולות, פרארי, פורשה וכולי. הקייטרהם נשארה הרחק מאחור, למרות נתונים טובים יותר מהשאר מאפס למאה. צריך לזכור שלמרות הכל - THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יופי. וכאשר יגיעו המכוניות לפניה הראשונה במסלול גם פרארי 575M צ'אלנג'-ספורט דואמו ותיקן טווין טורבו דסמו תישאר אחרי הקיטרהאם.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

רוני !!!!!!

למה לא סיפרת לי שנסעת על F-40 ???????

זה החלום שלי....

תן קצת חוויות . זרוק עצם , כדור...... הב הב.....

ואני מברר על מה שדיברנו.... :wink: ( כן , כן.... קריצה )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
יופי. וכאשר יגיעו המכוניות לפניה הראשונה במסלול גם פרארי 575M צ'אלנג'-ספורט דואמו ותיקן טווין טורבו דסמו תישאר אחרי הקיטרהאם.

דואמו ותיקן??? :shock:

ואל תהיה כל כך בטוח... אני אנסה לברר לך כמה G צידי כל אחת מפתחת. זכור לי מבחן כלשהו עם קייטרהם ועוד כמה מעניינות...

חוצמזה, זה שלקייטרהם יותר אחיזה לא אומר שהיא תהיה מהירה יותר בכל מצב. יש לי וידאו עם קיט-קאר בסגנון מול איזו פורשה אם אני זוכר נכון. בישורות הפורשה ברחה כמו מטורפת, בסיבובים הקייטרהם נדבקה לה לתחת, היה מאוד מרשים לראות את ההבדלים.

ויאשה - קיבלתי אותה רק לשבוע, היה קשה להתרשם מספיק :lol::lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הסיבה העיקרית לנחיתות של הקייטרהם במהירויות גבוהות היא מקדם גרר של מכונית בת 45 עם שינויי מרכב קלים.

פורסם
פרארית

פרארית זה על אותו משקל כמו סובארית? :idea:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
הסיבה העיקרית לנחיתות של הקייטרהם במהירויות גבוהות היא מקדם גרר של מכונית בת 45 עם שינויי מרכב קלים.

וכמובן - המנוע. כמו שכבר כתבתי אין תחליף לסמ"קים ועם מנוע כזה קטן, אין לה סיכוי מול החזקות באמת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ילדים , להירגע .

חוסר מומנע.... ( משמע סמ"ק.... )

בכל מקרה הכייף זה לא להיות הכי מהיר , אלא באיזה צורה זה מגיע לנהג .

אתה יכול לנהוג ב STI ולהרגיש כוח בכמויות אדירות.....

ואז בטעות תעלה על רכב משופר ואז תבין שה STI היא עדיין משפחתית...

( :wink: בדיוק , זה מכוון אליך.... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רוני, יש משהו ממש מציק באייקון שלך!

אחת מהמכוניות נראות כמו ג'יפ.. עד היום הייתי בטוח שזה ג'יפ, היום התעמקתי וראיתי שזאת סקסו.. (מדובר על המכונית עם "שיפורי היופי"..) 8):lol:

פורסם

אחת מהמכוניות נראות כמו ג'יפ.. עד היום הייתי בטוח שזה ג'יפ, היום התעמקתי וראיתי שזאת סקסו.. (מדובר על המכונית עם "שיפורי היופי"..) 8):lol:

נראה קצת כמו התמונה של יותם :lol:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נראה קצת כמו התמונה של יותם :lol:

בדיוק!!!!!

לא הבנתי למה אני חושב שזה ג'יפ....!!

חחח...

• תוכן חדש...