Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד קניתי אוטו חדש או יד שנייה שאיו עליו ביטוח!

מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להתחיל לנסוע עליו מבחינת ביטוח?

בתודה מראש!!!

פורסם

מה זאת אומרת? להכין לפניך את פרטיך האישיים ואת מספר הרכב, ולהתחיל לעשות טלפונים לסוכני ביטוח וביטוחים ישירים.

מה שאתה לא יכול לנסוע בלעדיו מבחינה חוקית ומבחינת השכל הישר זה ביטוח חובה. מה שמומלץ שיהיה לך זה ביטוח צד ג' (שמכסה תביעות כספיות על נזק למכוניות במקרה שאתה אשם בתאונה) ולשיקולך אם להוסיף ביטוח מקיף שמחזיר לך כסף במקרה של נזק לרכב שלך או גניבה.

פורסם

איך עושים אבל ביטוח, לא הבנתי!

לא צריך לבוא בנאדם לראות את האוטו

איך כל זה הולך?

האם ישר אחרי שאני מתקשר אני יכול להתחיל לנסוע עליו?

פורסם

הכל נעשה טלפונית. חובה וצד ג' לא משנים בכלל לרכב שלך אלא רק מכסים נזקים לאנשים אחרים ורכוש אחר.

מקיף נעשה גם טלפונית, כי הם מחזיקים מחירונים ויודעים כמה שווה כל רכב.

יש יוצאי דופן אבל הם נדירים. למכוניות ישנות לא תמיד יסכימו לעשות מקיף, ואם מדובר ברכב מיוחד שאתה מתעקש לבטח אותו בביטוח מקיף יכול להיות שתצטרך באמת דו"ח שמאי שיבדוק את הרכב. אבל כאן מדובר רק על מכוניות נדירות ומיוחדות או מכוניות עם תוספות מדהימות שמחיר המחירון אינו משקף את ערכן ואתה רוצה לכסות אותן. אם אין לך רולס רוייס ענתיקה או פיאט אונו עם מושבי עור, דיפוני עץ וצביעה מדהימה שחשוב לך מאוד לבטח במקיף - זה לא רלוונטי ותבוטח טלפונית.

אגב, לא נראה לי שכדאי לבקש הערכת שמאי על רכב שבוצעו בו שיפורים לא חוקיים...

אני מניח לפי הכינוי שלך שהרכב אותו אתה מעוניין לבטח הוא טויוטה, אז אם לא מדובר בטויוטה ענתיקה או טויוטה יבוא אישי מטורפת, תבוטח טלפונית.

עוד שני דברים שאפשר להוסיף - ביטוח שמשות וביטוח גרירה. ביטוח שמשות מכסה שבירת שמשות, וביטוח גרירה מכסה גרירות של הרכב שלך. למכוניות ישנות במקרים רבים לא מסכימים להוסיף את הסעיפים האלו.

בכל מקרה - צור קשר עם אחת מחברות הביטוח הישיר בטלפון ותקבל הסבר אדיב על סוגי הביטוח מבחורות נחמדות. ערוך סקר שווקים קצר בין חברות הביטוח הישיר וכמה סוכנים (בטח המשפחה עובדת עם איזה שהוא סוכן). אני אישית מעדיף סוכן אבל זו העדפה אישית שלי.

פורסם

תודה רבה רבה לך!

ועוד שאלה

ביטוח חובה לא קשור לרכב שלי??? ושוב, האם אני יכול להתחיל לנסוע מיד אחרי שאני מסיים לדבר עם נציג חברת הביטוח???

בתודה מראש!!!

פורסם

בשביל לעשות ביטוח חובה צריך את מס' הרישוי ומס' השלדה של הרכב.

לאחר שבחרת היכן אתה רוצה לבצע את הביטוח, אתה משלם את הפרמיה בכרטיס אשראי ולמעשה מאותו רגע - אתה מבוטח.

יש לציין שע"מ לעמוד בדרישות החוק אתה צריך את תעודת הביטוח המקורית אצלך ביד.

אך במקרה שעוצר אותך שוטר לאחר שהביטוח נכנס לתוקף אך לפני שקבלת את התעודה לידך, תצטרך לגשת לתחנת המשטרה להציג את תעודת הביטוח בכדי המנע מתשלום קנס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...